Energia pisicilor cenușii: de ce probleme vă pot proteja acestea

Energia pisicilor cenușii: de ce probleme vă pot proteja acestea

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Majoritatea oamenilor știu deja că pisicile domestice îi pot proteja de problemele sufletești și le pot aduce bunăstare în viață. Specialiștii în bioenergie ne-au vorbit despre avantajele de a avea animale de companie cu blană gri în casă și despre cum își pot salva acestea proprietarii de probleme.

Există multe superstiții despre pisici. Se crede că animalele de o anumită culoare își pot ajuta stăpânii, pot deveni adevărate talismane ale norocului și pot alunga necazurile din casă.

Superstiții despre pisicile cenușii

O pisică cenușie care apare la prag va prevesti sfârșitul dificultăților financiare în casa. Ca să beneficiați de norocul adus de pisică, animalul de această culoare trebuie primit în casă și hrănit.

Superstițiile spun că o pisică cenușie aduce armonie în casă așa că vă recomandăm să vă luați acest animal de companie pufos dacă există certuri sau neînțelegeri în casă.

Se spune că dacă o pisică cenușie vă taie calea atunci veți avea parte de noroc. Potrivit acestei superstiții, dacă vă taie calea o pisică de această culoare, trebuie să spuneți: „Pisică gri du-mă pe calea fericirii” și să vă continuați drumul cu încredere.

Se crede că pisicile cenușii sunt mult mai iubitoare decât cele maronii. Ele au un simț al empatiei mult mai dezvoltat, prin urmare, atunci când ești trist, ele simt acest lucru și vor veni la tine ca să-ți ridice moralul.

Cum te ajută pisicile cenușii

Pisicile cenușii au o capacitate unică de a îndepărta energiile negative de la stăpânii lor. Se crede că culoarea gri a acestui animal de companie îl ajută să vadă lumea cealaltă și astfel poate împiedica entitățile negative să intre în casă.

Pisicile te protejează de vampirii energetici. Ai observat vreodată că, atunci când ai oaspeți, pisica are un comportament ciudat față de ei? Acest lucru indică faptul că oaspeții emană energii negative, iar pisica poate simți acest lucru.

Pisicile cenușii atrag banii și bogăția în casă, iar dacă acest animal de companie se poftește singur în casă, atunci acesta este un semn foarte bun. Pisicile cenușii sunt ca niște amulete norocoase care atrag banii.

Pisicile gri sunt un magnet pentru bani, iar cei care au un animal de companie gri în casa lor nu trebuie să își mai facă griji din punct de vedere financiar. În plus, o pisică cenușie va deveni un talisman al norocului pentru cei care aspiră la un nou loc de muncă, sau visează să își înceapă propria afacere.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!