Energia pisicilor albe: care este protecția lor principală pentru casă și stăpân

Energia pisicilor albe: care este protecția lor principală pentru casă și stăpân

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 October 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Pisicile sunt unul dintre cele mai mistice animale, cărora li se atribuie capacitatea de a merge dincolo de granițele spirituale și de a pătrunde în cealaltă lume. Se crede că pisicile au calități speciale, datorită cărora pot îndepărta necazurile și atrage fericirea.

Culoarea unui animal de companie are un impact puternic asupra energiei casei, iar specialiștii în bioenergie pun accentul pe animalele albe.

Superstiții despre pisicile albe

Superstiția spune că întâlnirea cu o pisică albă este un simbol al norocului. Dacă ai început o afacere și pe drum și-a ieșit în cale un animal alb ca zăpada, atunci totul se va desfășura în cel mai bun mod.

Pisica albă într-o casă este un simbol al protecției. Animalul nu permite pătrunderea energiei negative și face față perfect rolului de protector împotriva oricărei adversități, scandaluri și invidii.

O persoană singură care întâlnește o pisică albă va întâlni în curând un suflet pereche. De asemenea, apariția unei pisici albe pe drum promite o întâlnire mult așteptată.

A întâlni o pisică albă aduce un mare succes. Dacă animalul aleargă peste drum, îți poți pune o dorință: cu siguranță se va împlini.

O pisică albă care vine la pragul casei va deveni un adevărat talisman al fericirii dacă o vei primi.

Puterea secretă a animalelor albe

Pisicile albe au capacitatea de a alunga orice probleme din casă și de a vindeca chiar și cele mai dificile afecțiuni. De aceea, animalele de companie pufoase sunt mai susceptibile la boli decât restul.

Puterea lor nu este uneori suficientă pentru a oferi pace proprietarilor lor iar, dacă un animal se îmbolnăvește brusc, este important nu numai să fie vindecat, ci și să se găsească cauza unei astfel de nenorociri. Este posibil să existe o încărcare energetică negativă în casă sau ca cineva să le făcut farmece proprietarilor, iar animalul de companie blănos nu le poate face față.

Energia animalelor albe este puternică iar dacă ai un animal de companie cu o blană albă ca zăpada în casă, atunci nu trebuie să îți mai fie teamă de sentimentele partenerului de viață. Animalele simt subtil energia spațiului și stau de pază asupra iubirii reciproce puternice, nepermițând nimănui să distrugă fericirea reciprocă.

Energia și semnificația albului

Din punct de vedere energetic, această nuanță este foarte puternică. Energia sa ne afectează puternic starea.

Albul ne deschide conștiința. Sub influența albului, gândirea unei persoane devine mai clară, gândurile inutile dispar. Cu toate acestea, acest efect are propriul său efect secundar.

Albul îi face pe oameni sociabili. Dacă vrei ca ceilalți să fie deschiși dialogului, poartă ceva alb. Acest lucru este foarte util pentru cei care merg la o întâlnire cu prietenii sau doresc o comunicare plăcută cu rudele.

Albul dă motivație și dorință de a face ceva nou. Îl poți purta la un nou loc de muncă sau în acele zile în care nu ai chef să faci nimic.

Este culoarea perfecțiunii, purității și frumuseții . S-a observat că o persoană care poartă ceva alb devine mai atractivă în ochii altora. Acest lucru este util atunci când întâlnești oameni noi, la o primă întâlnire.

Albul te face pe tine și pe toți cei din jur mai sinceri. Când privim la ceva alb, nu avem chef să ne prefacem și să ne mințim unii pe alții.

Efectele secundare ale albului

S-a spus mai sus că albul îndepărtează gândurile inutile, dar împreună cu ele îndepărtează o parte din concentrare. Gestionarea unor afaceri serioase devine mult mai dificilă . În acest sens, negrul va fi un asistent excelent, care vă va permite să atingeți echilibrul. De aceea, încercați să purtați alb în combinație cu negru.

Compatibilitate culorii albe

După cum sa menționat mai sus, albul funcționează cel mai bine cu negru. Această nuanță este, de asemenea, completată perfect de verde și violet .

Metalul care se potrivește bine cu nuanța albă este platina. Bijuteriile din platină sunt unele dintre cele mai ușoare din punct de vedere energetic, astfel încât să le puteți purta în siguranță cu haine albe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!