Energia bună a animalelor de companie: cum protejează pisicile și câinii casa de necazuri

Energia bună a animalelor de companie: cum protejează pisicile și câinii casa de necazuri

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 March 2022 in SpiritualitateViata

Animalele de companie ne oferă emoții pozitive și bucuria comunicării. În plus, animalele sunt capabile să-și protejeze proprietarii de necazuri și probleme, precum și să avertizeze despre pericolul iminent. Nu este vorba doar despre amenințarea unui cutremur sau incendiu, ci și despre negativul personalităților toxice care intră în căminul nostru.

Energia animalelor de companie ne ajută în diferite situații, iar pentru mulți stăpâni nu este un secret că o pisică sau un câine poate ameliora durerile de cap și, de asemenea, ne avertizează asupra problemelor iminente. Poate pentru unii animalele de companie sunt doar simple animale, și nu realizează cât bine le aduce în viață.

Experții ne recomandă să învățăm despre modul în care trebuie să interacționezi cu animalele de companie pentru a primi energie pozitivă de la acestea și protecție împotriva oricăror probleme.

Fiecare proprietar cunoaște obiceiurile și caracteristicile animalului său de companie. Observarea și dragostea pentru un animal de companie ajută la construirea unor relații armonioase care dau întotdeauna roade. În schimbul îngrijirii, afecțiunii și răsfățurilor, animalele oferă o mulțime de emoții pozitive, ne ajută în caz de epuizare emoțională, depresie și chiar și cu simpla oboseală.

Câteva minute petrecute cu un animal de companie pot înlocui multe ore de practică spirituală. Bucuria revederii pe care o manifestă un animal de companie te face să uiți toate problemele din zi și tot greul pe care l-ai făcut la muncă.

Animalele au o capacitate unică de a recunoaște vibrațiile negative și de a-și avertiza stăpânii că pericolul este pe cale, însă nu toți proprietarii sunt capabili să înțeleagă modul lor de a ne avertiza. Dacă animalul se comportă precaut, șuieră sau latră atunci când aveți musafiri, nu trebuie dat în mâinile oaspeților, atunci acest lucru poate indica faptul că oamenii au plănuit ceva rău, nu vă vor binele, vă invidiază sau au venit cu un scop care vă poate aduce greutăți în viitor.

Animalele de companie au capacitatea de a vedea și simți vibrațiile oamenilor și astfel își dau seama de gândurile lor. În acest caz, vă puteți proteja cu amulete de oamenii răi și aveți nevoie de anumite ritualuri pentru a vă casa proteja de influențele negative ale celor care vă trec pragul.

Animalele de companie, și în special pisicile, sunt capabile să vadă ceea ce nu este vizibil pentru ochiul omului.

Câinele este, de asemenea, capabil să ”miroasă„ când ceva nu este în regulă și să avertizeze proprietarul în prealabil că vor urma probleme. Comportamentul neliniștit, lătratul în gol sau reticența de a intra într-una dintre camere pot indica faptul că există o zonă negativă în casă. Aceasta poate fi fie blesteme, fie o energie lăsată de un dușman sau un prieten invidios.

Comunicarea cu animalele de companie nu oferă doar emoții, ci și vindecă. Animalele de companie se întind adesea pe stăpânii lor în perioadele de boală și le ameliorează simptomele bolii. Datorită animalelor de companie, puteți scăpa cu ușurință de durerile de cap și puteți face față mai rapid bolilor.

În schimb, este important ca animalele să primească partea lor de afecțiune și îngrijire pentru a-și mulțumi proprietarii cu sănătate și un stil de viață activ cât mai mult timp posibil.

Animalele de companie sunt capabile de multe lucruri, inclusiv de a simți cum va fi vremea. Analiza comportamentului animalelor de companie cu blană din ultimele secole a dus la descoperirea acestor aspecte înțelepte care rămân relevante până în ziua de azi și ajută la înțelegerea animalelor tale preferate.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!