Elibereaza-ti sufletul de toate entitatile care iti seaca energia

Elibereaza-ti sufletul de toate entitatile care iti seaca energia

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in Spiritualitate

Trebuie doar sa spui, sub forma de meditatie: Revoc in acest moment toate acordurile facute cu orice fiinta care nu aveau in vedere cel mai bun interes al meu, indiferent cine sunt aceste fiinte sau cine pretind ca sunt.

O sa-ti dai seama ca functioneaza daca te trezesti din somn si esti linistit, fara sa-ti fie luata energia. In timpul noptii aceste fiinte ne dau tot felul de imagini de razboi, si astfel ne seaca de toata energia.

Angajeaza-te intr-o eliberare interioara a sistemului de protocoale si revocarea tuturor intelegerilor pe care le-ai facut cu oricare fiinta care nu are nici cel mai mic interes al tau in minte. Vezi ca functioneaza din momentul in care incepi sa ai mai multa energie, pentru ca practic vine inapoi catre tine toata energia pe care ai pus-o in acele acorduri. Daca faci asta zilnic, la un moment dat o sa incepi sa te simti cam singur, pentru ca n-o sa mai simti in campul tau energetic tot felul de ramasite de energie, si n-or sa mai fie nici “lupte”. Acum intareste-ti legatura cu Sinele tau superior, cu inima pamantului si cu inima galaxiei.

De acum incolo incepi sa-ti dai seama intr-adevar care sunt fiintele de lumina, si celelalte. Din partea fiintelor de lumina o sa primesti lumina, bucurie si liniste, si din partea celorlalti o sa primesti adversitati si cuvinte clare in minte. Pentru a anula contractele pe care le-ai semnat inainte de a te incarna, trebuie sa stii ca pot sa fie milioane de astfel de contracte, asa ca trebuie sa fii foarte atent si sa-ti doresti sa le inlaturi total.

Afirma : Din autoritatea interioara a sinelui meu, declar toate aceste contracte nule si neavenite. Revoc toate aceste contracte la fel ca si toate copiile altor parti, clauze de restabilire, duplicate, rezerve, copii, oglindiri, etc ale tuturor celor numite anterior. Ma deconectez de toate aceste fiinte, in totalitate si definitiv. Nu mai permit nici un fel de conexiune cu nici o fiinta, care nu este pentru binele meu suprem. In acest moment rup toate acordurile, toate pacturile, chiar si cu legea karmei, pe care le-am acceptat in aceasta viata. Rup tot si voi fi in totalitate liber/a, nu mai depind de nici o entitate si de nici o lege.

Proclameaza: Reclam toata energia mea care s-a cheltuit in aceste contracte. Pe masura ce energiile revin la tine, o sa simti ca esti din ce in ce mai puternic, si reintegreaza-le prin centrul tau din inima.

Comanda: trimit toate aceste contracte si toate fatetele numite anterior in vacuumul galactic pentru a fi transmutate in nucleul galactic.

Apoi afirma catre toate fiintele: Sunt suveran si nimanui nu ii este permis sa-mi fure energia. Sunt suveran si nici unei fiinte sau nefiinte nu ii este permis sa incalce spatiul meu suveran. Toate fiintele parazitice terte sunt acum si aici notificate ca eu interzic pentru totdeauna sa imi afecteze energia vreodata. Daca incercati sa violati suveranitatea sferei mele energetice voi fi fortat sa va trimit in nucleul galactic pentru transmutare. In timp ce veti fi transmutati va fi cel mai bun lucru care vi s-a intamplat vreodata, este posibil sa nu mai rasariti daca nu a mai ramas nimic interior care sa poata fi salvat si transmutat. Ati fost avertizati.

Declara: Scot toate imprimarile, implanturile, suprapunerile, credintele, perceptiile, atitudinile, identitatile, emotiile inghetate, etc, relationate cu aceste contracte. Cer sinelui divin interior sa indrepte vacuumul galactic sa intrepatrunda mintea subconstienta si toata sfera de constienta a mea sa elimine toate aceste componente si orice altceva relationat cu aceste contracte.

Apoi fa ca lumina sinelui interior sa umple toate golurile ramase de unde ai curatat aceste energii, si astfel adevaratul tau sine va veni din nou in interiorul tau.

Cheama si restaureaza contractul initial pe care l-ai facut cu sursa suprema sa te incarnezi pe pamant. Permite-i puterii iubirii continute in acel contract original sa dizolve orice constructii ramase relationate cu acele contracte vechi, artificiale si impuse.

In acest moment declar: “In acest moment aleg sa constientizez ca este un blestem in sangele familiei in care m-am nascut, si in sangele meu. Nu am ales sa ma nasc in aceasta familie, asa ca de ce imi este atribuit acest blestem? Vreau sa revoc acum orice fel de contracte as fi putut sa fac, astfel incat sa fie totul la nivelul 0 in toate dimensiunile, timpurile, galaxiile si universurile.

Deconectez in acest moment aceasta rana din chakra inimii mele, si din coloana mea vertebrala. Returnez toata aceasta energie care a fost folosita pentru a crea aceasta rana. Cer sa se anuleze in acest moment orice contract pe care l-am facut, in acest moment sunt pe 0, si nu mai am nici o datorie ancestrala. Rup in acest moment toate contractele, juramintele, acordurile facute cu karma reincarnarii, si trimit iubirea mea tuturor celor care sunt in acest moment la alegerea reincarnarii. Ma deconectez de tot ce este in acest moment in viata mea, si nu este pentru binele meu suprem. Nu mai accept proiectiile pe care alte fiinte le fac asupra mea, si care nu sunt pentru binele meu suprem. Cer ca ceea ce spun acum sa intre in cronicile akashice, pentru ca am decis ca sunt suveran/a.

Spune: Eliberez incepand cu acest moment pe toti, toate, si tot ce nu face parte din planul divin al meu. Elimin toate experientele care au fost, sunt si vor fi in viata mea, si care nu corespund planului divin.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!