Eckhart Tolle ne ofera cele mai puternice afirmatii pozitive cu o putere mare de vindecare!

Eckhart Tolle ne ofera cele mai puternice afirmatii pozitive cu o putere mare de vindecare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 May 2019 in Citate

“Oportunitățile ne înconjoară pe noi toți, apărând sau dispărând la fel de rapid, lăsând în urmă amintiri plăcute celor care au reacționat la apariția lor sau regrete celor care au fost prea ocupați pentru a se deranja să o facă.”

Afirmatiile pozitive au puterea de a vindeca. Traditia yogina crede ca afirmatiile, folosite ca mantre, pot transforma mintea, corpul si spiritul.

Fie ca sunt sub forma de citate, mantre, fragmente sau altceva, cuvintele ascund cu siguranta o putere care actioneaza ca un adevarat medicament.

Iata 15 citate de Eckhart Tolle, cu aceasta putere de vindecare:

1.Trecutul nu are nicio putere asupra momentului prezent.

2.Plictiseala, mania, tristetea sau teama nu sunt “ale tale”, nu iti apartin. Sunt doar stari de spirit specific umane. Ele vin si pleaca. Nu fac parte din tine.

3.Unele schimbari par negative in aparenta, insa in curand vei descoperi ca, de fapt, in viata ta se face loc pentru ceva nou.

4.Principala cauza a nefericirii nu este niciodata situatia in sine, ci modul in care te gandesti la ea.

5.A recunoaste in tine Fiinta din spatele celei care gandeste, calmul din spatele galagiei mentale, iubirea si bucuria din spatele durerii, aceasta inseamna libertate, salvare, iluminare.

6.Spune intotdeauna “da” momentului prezent. Ce poate fi mai inutil, mai nebunesc, decat sa opui rezistenta unui lucru deja existent? Ce poate fi mai anormal decat sa te opui vietii, care este acum si intotdeauna acum? Lasa-te in voia lucrurilor. Spune “da” vietii – si vei vedea cum va incepe sa actioneze in interesul tau, nu impotriva ta.

7.A fi spiritual nu are nicio legatura cu ceea ce crezi, ci doar cu starea ta de constientizare.

8.Singurul lucru pe care il ai este momentul de acum.

9.Accepta – apoi actioneaza. Indiferent ce iti ofera prezentul, accepta ca si cum ar fi fost propria ta alegere. Mergi in directia curentului, nu impotriva lui.

10.Nu devii bun incercand sa fii bun, ci descoperind bunatatea care exista deja in interiorul tau si lasand aceasta bunatate sa se manifeste. Dar aceasta bunatate nu poate sa apara decat in urma unor modificari fundamentale in starea ta de constientizare.

11.De indata ce onorezi momentul prezent, toata nefericirea si lupta vor disparea si cursul vietii se va desfasura lin si voios. Cand actionezi in virtutea momentului prezent, orice lucru pe care il faci va fi imbibat cu un simt al calitatii, al compasiunii si al iubirii – chiar si cea mai simpla actiune.

12.Cand te opresti sa mai judeci si incepi sa accepti lucrurile asa cum sunt, iti eliberezi mintea. Iti creezi spatiu pentru iubire, bucurie si pace.
Iubirea este un fel de A fi. Iubirea nu vine din exterior; ea vine din interior. Nu o poti pierde niciodata si nu te va parasi niciodata. Nu depinde de un alt corp sau o forma exterioara.

13.Cand lumea nu mai este acoperita de cuvinte si etichetari, un simt al miracolului revine in viata ta, un simt pierdut cu mult timp in urma, cand omenirea, in loc sa se foloseasca de gandire, s-a lasat dominata de ea.

14.Ce sentiment de eliberare iti da intelegerea faptului ca “vocea din mintea mea” nu esti tu. “Cine sunt eu, atunci?” Tu esti cel care vede acest lucru.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!