Dupa varsta de 40 de ani o femeie nu mai baga in seama vrajeala! Ce isi doresc femeile dupa varsta de 40 de ani de la un barbat!

Publicitate

“Glumind putem spune orice, chiar și adevărul.” – Sigmund Freud

La aceasta etate, femeile nu isi vor mai ascunde sentimentele pentru un barbat si nici nu vor mai astepta ca acesta sa le vaneze luni in sir, ci ii vor spune exact ce asteptari au de la el.

Editorii zoosk.com au facut o lista cu cele mai apreciate trasaturi ale barbatilor in randul femeilor care au 40 de ani. Iata care sunt acestea!

Ce vor femeile la 40 de ani: barbatul perfect in viziunea lor

Daca tii cont de ce vor femeile la 40 de ani, poate ca vei sti pe ce drum sentimental sa mergi acum cu incredere, astfel incat sa fii fericita la varsta respectiva pentru ca ai facut cea mai buna alegere.

Asadar, iata trasaturile la care ar trebui sa fii atenta atunci cand iti daruiesti inima unui barbat. Femeile de 40 de ani au gustat deja din cupa dezamagirilor amoroase si stiu de ce tip de barbat ar trebui sa se fereasca si pe care sa il primeasca in sufletul lor pe covorul rosu.

Onestitate – Ce vor femeile la 40 de ani de la un barbat? In primul rand, sa fie onest cu ele. Nu mai vor sa fie mintite frumos si nici nu mai au rabdare sa faca anchete pentru a afla daca le este fidel ori nu.

Publicitate

Maniere alese – Intre noi fie vorba, trebuie sa recunoastem ca nu este tocmai floare la ureche sa gasesti in jur un barbat manierat, un adevarat gentleman, care sa te faca sa te simti speciala. Femeile de 40 de ani pun la loc de cinste un astfel de caracter, asa ca nu mai lasa pe oricine sa intre in viata lor. Daca nu se simt respectate, nu vor inchide ochii si nici gura, ci isi vor exprima frustrarile fata de cel langa care nu se simt confortabil.

Afectiune – Ce vor femeile la 40 de ani nu mai are atat de mult legatura cu iubirea intensa si cu pasiunea mistuitoare, ci mai degraba cu afectiunea. Isi doresc langa ele un barbat cald si atent la nevoile lor. Au nevoie de un partener cu care sa poata vorbi despre orice si cu care sa simta ca sunt pe aceeasi lungime de unda.

Simtul umorului – Un simt al umorului dezvoltat nu este apreciat doar de catre femeile de 20 ori de 30 de ani, ci si de cele care au in jur de 40 de ani. Un barbat care sa iti aduca zambetul pe buze nu se demodeaza la nicio varsta.

Seriozitate – Alta caracteristica valoroasa in ochii femeilor de 40 de ani este seriozitatea. Acum sunt suficient de intelepte cat sa isi dea seama de intentiile pe care le are un barbat in privinta lor. Nu mai au nici rabdarea, nici timpul necesar pentru a se implica in jocuri fara sens. Barbatul care le face curte va trebui sa le demonstreze ca propunerile lui sunt serioase si ca au efecte pe termen lung.

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Care este motivul pentru care te ridici in fiecare dimineata din pat?

Publicitate

„Iată o întrebare simplă, chiar banală. Dar dacă vrem într-adevăr să-i dăm un răspuns, mulți dintre noi s-ar putea să ne trezim cu neuronii în ceață ori să evităm răspunsul. Aceasta pentru că nu sunt mulți oameni care se ridică din pat cu pasiune sau cu bucurie, cu gândul de a face încă un lucru util, bun, plăcut, frumos, decent, măreț, grozav, unul care le poate aduce fericire celor din jur.

Așa cum alții nu se ridică din pat cu decizia de a-și face lor înșiși o zi plăcută sau frumoasă. Unii sunt motivați doar de obișnuințe, de rutină, de obligații și de multe alte trăiri negative, ce le coordonează inconștient acțiunile, experiența, sentimentele și activitățile!

Dincolo de rutina care roade la fel ca viermele în mințile programate să se trezească zi de zi cu unicul scop de a lovi pe cineva, de a mai face o suferință pe undeva, omul scapă esențialul și se deconectează de la capacitățile sale creative, constructive, de la puterea și frumusețea sa naturală. În acest fel el își autoprogrameaza creierul și circuitele neuronale pentru negativitate, pentru eșec, pentru suferința proprie și pentru suferința altuia.

Posibilitățile extraordinare ale ființei, imposibil de accesat fără intenții pozitive și decizii clare, luate la nivel conștient, rămân latente și inexistente. Pentru un om poate fi deosebit de important să știe, să definească, să decidă și să aleagă cărarea fiecărei zile, așa încât, în clipa în care el a coborât din pat, să o facă cu un scop bun, dacă nu cu unul fericit, măreț sau impresionant.

Să te ridici din pat în fiecare dimineață, gata să faci bine, gata să spui un cuvânt capabil să creeze, să structureze ceva frumos în celălalt – iată un scop demn de omul evoluat, a cărui conștiință diferă de conștiința vibratorie a suratelor din lumea animală!

Să vrei să faci tot ce-i mai bun și seara, când te întorci în patul tău, să privești cu mulțumire către faptele tale, să privești în ele ca într-o oglindă chipul pe care-ți place să-l vezi la tine însuți. Iată esența frumuseții umane!

Altfel pentru ce să te străduiești la coafor, la cosmetică și-n diferite alte locuri pentru înfrumusețare, când chipul lăuntric se scufundă în propria-i răutate, iar emanațiile sale energetice nu pot fi privite nici măcar de către posesor? Pentru ce te ridici din pat dimineața, dacă inima-ți palpită, învăluită în fumul gros al urii și al dorinței de a face rău? Toate locurile destinate înfrumusețării fizice devin fantezii când frumusețea minții și a inimii se topesc într-o uluitoare neglijență emoțională! Să ai un scop în fiecare zi, dar unul aducător de pace, de unitate și de bine ție și celor din jur înseamnă să trăiești cu sens.

Publicitate

Dar dacă ți-ai propus să distrugi pe cineva, să te bucuri de suferința lui, examinează-ți conștiința, examinează-ți motivațiile și reține că acestea devin, într-o bună zi, programele tale mentale. Rutina ta, ceea ce faci pentru tine, ceea ce se înscrie în propriul tău inconștient, într-o zi vor rodi.

Să fim atenți la semințele pe care le plantăm în suflet. Să ne îngrijim de gândurile noastre cel puțin la fel de mult pe cât ne ocupăm de înfățișarea fizică și, dacă avem ceva de investit, atunci nu putem investi în altceva mai profitabil și mai minunat decât în propria curățare interioară.

Consecințele motivațiilor frumoase devin posibilitățile frumoase pe care viața ni le deschide într-o zi, așa cum se deschid florile.

În fiecare seară să facem o incursiune prin ziua care a trecut, să privim cinstit către noi înșine și să ne întrebăm dacă propriul chip interior ne place cu adevărat. Dacă ne găsim pe noi înșine frumoși în fapte și în gânduri, ne vom ridica din pat în ziua următoare cu bucurie și bucuria ne va motiva să încheiem o altă seară ca niște ființe frumoase!”

Iubirea de sine

Astăzi, fii blând şi răbdător cu tine. Când te trezeşti dimineaţa, fii deschis la ceea ce are ziua să te înveţe. Atunci când ţi se iveşte în cale o încercare dificilă, adu-ţi aminte că scopul ei principal este să te ajute să te iubeşti pe tine însuţi şi pe ceilalţi oameni cu care îţi împarţi viaţa. Când mergi seara la culcare, închide ochii şi revezi-ţi ziua. Vezi acele momente când ai experimentat teamă şi înţelege felul în care lipsa ta de amabilitate faţă de ceilalţi izvorăşte din neputinţa ta de a avea răbdare şi compasiune faţă de tine însuţi.

Iartă-te pentru că eşti aspru cu tine şi afirmă că eşti dispus să fii mai blând. Dă-ţi seama că acesta este un proces. Nu-l poţi grăbi, sau face să se întâmple. Poţi fi însă plin de bunăvoinţă şi îi poţi permite să se întâmple. Poţi învăţa să inviţi pacea să vină în mijlocul fricii tale.

Nu te poţi “forţa” să te iubeşti pe tine însuţi, aşa cum nu te poţi forţa să-i iubeşti pe alţii. Iubirea începe cu acceptare. Practică acceptarea – atunci când devii conştient că eşti critic cu tine însuţi şi cu ceilalţi. Fii doar conştient şi acceptă ceea ce se întâmplă… nu te autopedepsi… şi apoi îmbrăţişează-ţi experienţa cu afecţiune. Spune-ţi: “Văd că sunt critic – şi asta înseamnă că sunt speriat”. A te accepta pe tine însuţi în fiecare moment este o muncă spirituală. Este o practică permanentă. Din nefericire, nu există scurtături. Iubirea lui Dumnezeu pentru tine merge pe urmele iubirii şi acceptării tale de sine!

Paul Ferrini

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala