Image

Dumnezeu vrea să vă amintiți întotdeauna aceste 4 adevăruri atunci când vă confruntați cu probleme

Publicat de Patricia Esca pe 28 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Pentru fiecare dintre noi, lupta din viață este inevitabilă, însă dacă pierzi sau câștigi, fiecare decide pentru el.

Aceste 4 reguli de bază vă pot schimba întreaga viață:

1. Amintește-ți că ești întotdeauna mai puternic decât problemele

Nu putem ști întotdeauna ce s-ar putea întâmpla cu noi, dar trebuie să putem face față oricând unei probleme.

În astfel de momente încetez să mă mai plâng și îi mulțumesc întotdeauna Lui Dumnezeu pentru tot binele pe care l-a făcut pentru mine, apoi toate problemele nu mai par atât de grele. Fii întotdeauna pozitiv în privința tuturor și nu avea gânduri rele, indiferent de probleme.

2. Toate necazurile apar în viața ta pentru a te face mai puternic

Dumnezeu îți trimite probleme în viață, doar ca să te facă mai puternic, să te facă să crezi și să fii mai rezistent, dar numai dacă Îi permiți. Toate suferințele tale din viață au un scop. Nimic nu este întâmplător, iar El știe ce e mai bun pentru tine. Multe din greutățile vieții apar pentru că nu am știut să alegem bine la un moment dat.

Citeste si  La fel cum intunericul este lipsa luminii, la fel si raul este lipsa Lui Dumnezeu!

3. Amintiți-vă că planurile Domnului sunt pentru totdeauna

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite de cele pe care ni le-am propus, dar ele ne conduc întotdeauna spre cele mai bune realizări. Aveți răbdare, învățați să așteptați, împreună pentru a planifica ceva în felul vostru.

4. Dumnezeu nu te va abandona niciodată

Uneori s-ar putea să simți că trebuie să depășești toate încercările singur, dar amintește-ți că Dumnezeu nu te va părăsi niciodată, așa că nu-ți pierde speranța. Ai încredere în tine și în iubirea Lui Dumnezeu pentru că el nu te va lăsa niciodată la greu. Iar fiecare problemă vine în viața noastră pentru a ne oferi o lecție sau a ne da șansa să ne pocăim.

Să nu uităm să mulțumim în fiecare zi Lui Dumnezeu pentru tot ce avem , pentru ce am pierdut și pentru ce am câștigat, pentru cine suntem astăzi și pentru ce ne va oferi mâine!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon
Citeste si  Să fii acolo unde ești, nu unde crezi că ar trebui să fii

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!