Dumnezeu nu a putut ține pasul peste tot, așa că a creat mamele

Dumnezeu nu a putut ține pasul peste tot, așa că a creat mamele

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatii

Munca unei mamei este cea mai grea din lume. Doar cei care nu știu cum este pot contrazice acest lucru. Mama este înfățișarea bunătății, un adevărat model de urmat. Ea își pune mereu familia pe primul loc și ține cont mai mult de dorințele copiilor decât de dorințele ei.

Dragostea de mamă nu poate fi descrisă în cuvinte

Iubirea maternă este cel mai pur lucru din lume. Este necondiționată, sinceră și de multe ori le dă mamelor puterea să meargă mai departe chiar dacă sunt obosite. Asta înseamnă că iubirea este reală, pentru că se vede în fiecare gest și privire.

Mama este persoana care ți-a dat viață. Ea te va iubi mereu, indiferent de situație, va fi acolo atât în ​​cele mai ușoare, cât și în cele mai dificile momente. Mama este ca un prieten pe viață, ea va fi mereu acolo să-ți șteargă lacrimile și să-ți aducă un zâmbet pe față. Dragostea mamei este foarte importantă pentru copii, ea ajută la o educație și dezvoltare corectă.

Mamă, îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce ai făcut și faci pentru noi, pentru toată grija, iubirea și tot sprijinul. 

Dragostea de mamă nu are limite. Ea te va ocroti ca un înger păzitor, deci poți considera că mai ai încă unul.

Ne place să credem că mama va fi cu noi pentru totdeauna, dar din păcate acest lucru nu este posibil, așa este cursul vieții. Pierderea unei mame are un efect devastator în viața unui copil. Din acea zi, toată viața ta se va schimba. Vei observa că, odată cu ea, a plecat o parte din inima ta, că a plecat singura persoană care te-a iubit sincer și nu a așteptat niciodată nimic în schimb.

Indiferent ce vârstă ai, vei suferi inevitabil pentru pierderea mamei tale, cât de importantă și dragă a fost pentru tine, cât de mult ai iubit-o și cât de mult te-a iubit pe tine. O vei căuta mereu în amintiri frumoase. Mama ta va fi mereu în jur ca un înger păzitor. Și poți chiar să simți prezența ei, când te uiți la cer și vorbești cu ea.

Abia după ce ți-ai pierdut mama te vei învinovăți că ai petrecut prea puțin timp cu ea, că nu ai vizitat-o destul, că nu ai sunat-o mai des, că nu i-ai spus că o iubești. Dar îți vei aminti mereu de bunătatea ei, de vocea ei blândă și de îmbrățișările ei calde.

Timpul nu vindecă astfel de răni. Da, poate o să dureze un timp până te obișnuiești cu ideea, dar asta nu înseamnă că suferința a trecut. Alină-ți durerea cu gândul că nu este departe, o vei găsi mereu în inimă și în amintiri.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!