„Doamne, dă-mi puterea să trăiesc zilele în care simt că nu mai pot”

„Doamne, dă-mi puterea să trăiesc zilele în care simt că nu mai pot”

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2022 in De SufletSpiritualitate

În ultimul timp simt că puterea mea a ajuns la zero. Uneori mă întreb dacă suferința se va termina vreodată. Am depășit toate obstacolele care mi-au venit în cale, dar am obosit. După fiecare bătălie câștigată, mă aștepta încă una. Se spune că Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici războinici, dar Doamne, Tu trebuie să ai multă încredere în mine pentru că nici nu știu unde să merg mai departe.

Nu cer o viață nestingherită, pentru că asta m-ar face neputincios. Nu cer să fac viața mai ușoară pentru că știu că, cu cât bătălia este mai grea, cu atât mai dulce este victoria.

Îți cer să-mi dai puterea de a face față tuturor acestor lucruri. Uneori simt că nu pot continua. Cred că este prea mult pentru mine și nu mă pot descurca singură.

În jurul meu se întâmplă lucruri pe care nu le înțeleg. Unele dintre ele mă fac să mă simt neputincios și confuz.

Doamne, știu că Tu ești mereu cu mine, dar îți cer să-mi dai putere într-un moment în care totul pare a fi pierdut.

Știu că mă vei asculta, pentru că mă iubești foarte mult. Inima mea este tulburată, dar am încredere totală în Tine.

Doamne, vin la tine pentru putere – putere pentru ca trupul meu să se miște în continuare, putere pentru mintea mea să gândească în continuare și putere pentru sufletul meu să continue să creadă.

Doamne, te rog, dă-mi puterea de care am nevoie astăzi pentru a-mi schimba ziua de mâine.

„Dumnezeu știe adresa ta” – coincidențele nu sunt întâmplătoare

Există un secret important al existenței care va fi folositor pentru fiecare persoană să îl cunoască. Acest secret este că Dumnezeu știe adresa ta și, prin urmare, coincidențele nu sunt întâmplătoare. Oriunde te-ai afla, oriunde te-ai ascunde, Dumnezeu te va găsi. Într-o zi El va bate la ușa ta ca un poștaș sau va veni alergând sub forma unei pisici.

S-ar putea să fii surprins când vei afla câte moduri are Universul pentru a-i face pe oamenii complet diferiți să se întâlnească. Pleci în căutarea unui loc de muncă într-un alt oraș și acolo îl întâlnești pe tovarășul întregii tale vieți.

Iar când mergi la o cafenea să bei o ceașcă de cafea, acolo te așteaptă meseria visurilor tale. Ai găsit un cățeluș nevoiaș pe stradă și dintr-o dată o întâlnești pe cea mai bună fată din lume la clinica veterinară.

Toate aceste întâlniri nu se întâmplă niciodată fără motiv. Fiecare caz este un test. Fiecare caz este o alegere. Ai putea trece pe lângă un cățeluș pe jumătate înghețat, iar apoi întâlnirea ta cu cea mai bună fată ar fi amânată de ani de zile.

Fiecare examen al vieții trebuie promovat. Dacă nu vei îndeplini sarcina pe care ți-a trimis-o cerul, vei repeta la infinit până când vei reuși să treci.

Toate dorințele tale sunt cunoscute de Dumnezeu. Prin urmare, trebuie să le alegeți cu înțelepciune, cântărind fiecare cuvânt, pentru că dorințele tind să devină realitate. Niciodată să nu-ți dorești ceva ce vei regreta mai târziu.

Nu există coincidențe. Orice eveniment din viața ta este ceea ce trebuie să experimentezi și ceea ce ți se oferă pentru încercările pe care le-ai trecut.

Fiecare persoană pe care o întâlnești în drumul tău nu apare întâmplător. Întâlnirea dvs. a fost pre-aranjată și trebuie să finalizați această lecție.

Nu vei putea scăpa.

Cu toate acestea, modul în care scenariul vieții tale va merge mai departe depinde doar de tine. Este în puterea ta să faci alegerea corectă.

Înainte de a face primul pas, amintește-ți – Dumnezeu știe adresa ta. Orice coincidență nu este întâmplătoare. Principalul lucru este să ai încredere în Dumnezeu pentru că te iubește și știe absolut totul despre tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!