Dincolo de legea atracției: 9 principii ale împlinirii dorințelor

Dincolo de legea atracției: 9 principii ale împlinirii dorințelor

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Pe Internet, puteți găsi un număr mare de resurse care vă spun despre ce trebuie făcut pentru ca dorințele să devină realitate și cum funcționează legea atracției. În majoritatea cazurilor, acesta este un anumit set de tehnici pentru îndeplinirea dorințelor sau, așa cum le numesc și unii, vrăji de dorințe. Și toți vă învață cum să vă concentrați corect și să vă direcționați energia.

Cu toate acestea, înainte de a începe să practicați Legea Atracției sau orice alte metode similare, trebuie să vă familiarizați cu principiile pe care se bazează acestea. Nu este nimic complicat la ele, dar respectarea lor vă poate ajuta să obțineți rezultatele dorite și să vă realizați visele …

1. Trăiește în prezent.

Una dintre regulile de bază care trebuie respectate atunci când se execută orice tehnică de atracție sau se pune o dorință este să fie aici și acum.

Veți câștiga un control real asupra fluxului de energie numai dacă puteți opri dialogul intern și vă puteți concentra gândurile asupra momentului prezent. Trăind în momentul prezent, veți putea să vă canalizați energia în crearea unei holograme a dorinței voastre prin vizualizarea creativă.

Pentru a-ți îndeplini dorința, trebuie să-ți imaginezi. „Holograma dorinței” pe care ați creat-o prin vizualizare și plasată în câmpul energetic vă va ghida mintea și corpul.

2. Tăcerea este de aur.

Nu degeaba oamenii spun că tăcerea este de aur. Înseamnă că nu ar trebui să te lauzi cu dorințele tale față de ceilalți. Dacă vă expuneți visele și obiectivele în mod public, în loc să faceți lucruri reale, vă consumați toată energia vorbind.

Rețineți, totuși, că a discuta despre un plan de afaceri cu alte persoane și a vorbi despre dorințele voastre nu este același lucru.

3. Fără intermediari.

Când îți pui o dorință, concentrează-te pe dorința însăși, nu pe ceva care te va ajuta să o transformi în realitate. Dacă visezi la o mașină nouă, o casă nouă sau un loc de muncă nou, atunci transformă acest vis în dorința ta puternică. Aceasta nu ar trebui să fie doar o imaginare, ci gândul tău exact, în care îți pui toată energia.

Universul își face lucrarea într-un mod misterios pentru noi și nimeni nu poate ști exact cum vor fi realizate visele tale.

Trebuie să vă asigurați că dorința voastră este îndreptată direct către Divin și nu către un mediator.

4. Ațenție la dorințele tale.

Este foarte important ca dorința să fie în armonie cu lumea din jur. Dorința de a face rău cuiva sau de a distruge ceva în timp va avea consecințe negative.

Intenția voastră este foarte puternică, prin urmare, dorind lucruri rele altor oameni, aduceți toate aceste lucruri numai asupra dvs. (sau chiar asupra rudelor voastre).

Probabil ați auzit despre legea Karmei. De asemenea, este important să înțelegem că în lumea modernă a paradigmei informaționale, dorințele și gândurile tale sunt la fel de importante ca acțiunile tale.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți Karma, nu trebuie să vă limitați la a face lucruri pozitive. Gândurile și perspectivele tale ar trebui să fie, de asemenea, bune. Fără a respecta această condiție, dorințele voastre pur și simplu nu se vor împlini.

5. Fii tu un exemplu.

Un sfânt a spus odată: „Mântuiește-te și mii din jurul tău vor fi mântuiți”. Cu alte cuvinte, dorințele tale ar trebui să fie autodirecționate. Dacă dorința ta este pentru altcineva și vrei să facă ceva sau să devină cineva care nu este, pur și simplu îți irosești energia.

Dacă vrei cu adevărat să ajuți pe altcineva, fii un exemplu și nu mai impune adevărul tău altor persoane. Chiar dacă, în cele din urmă, reușiți să determinați pe altcineva să facă ceea ce doriți, veți transforma pur și simplu acea persoană într-un parazit care se hrănește cu adevărul vostru.

Fiecare persoană are libertatea de alegere și este important pentru fiecare dintre noi să exercităm acest drept fără a interfera cu libertatea altora.

Într-un anumit sens, copiii noștri fac excepție de la aceasta înainte de a ajunge la vârsta de 21 de ani. Cu toate acestea, cel mai eficient mod de ai influența nu este de a le preda, ci de a arăta prin exemplu cum să acționezi corect în anumite situații.

6. Timpul este energie.

Unii experți în legea atracției vă vor spune că trebuie să stabiliți un termen specific pentru ca dorința dvs. să se împlinească. Alții vor susține că, dimpotrivă, trebuie să-l lași să treacă. De fapt, ar trebui să vă gândiți la timp ca la o energie cu o anumită frecvență.

Înțelegerea conceptului de timp este foarte importantă pentru îndeplinirea dorințelor tale. Obiectivele dificile pot dura mult timp pentru a le atinge, în timp ce dorințele mai simple pot deveni realitate în săptămâni, zile sau chiar ore.

Ține-ți minte: renunțați la îndoieli și griji – totul merge conform planului!

7. Urmați semnele.

Nu este suficient doar să-ți pui o dorință sau să folosești una dintre tehnicile de atracție pentru îndeplinirea acesteia. Trebuie să fii conștient de tot ceea ce se întâmplă în viața ta. De asemenea, este important să urmați semnele pe care le primiți de la Univers în drumul către atingerea obiectivului.

8. Amplifică-ți dorințele.

Vă dezvăluim un mare secret – nu există lift care să vă poată duce la vis. Dar există o scară pe care o puteți urca.

Cu toate acestea, ar trebui să aflați despre modalitățile și metodele eficiente care vă vor ajuta să gestionați în mod corespunzător energia împlinirii dorinței și să vă atingeți potențialul maxim.

Unii oameni au reușit să câștige sume foarte mari de bani la loto. Cu toate acestea, după un timp, aproape toți s-au plâns că, de fapt, această victorie a fost mai mult un blestem pentru ei decât o binecuvântare.

Trebuie să devii realist – numai în acest caz îți poți îndeplini dorințele la un nivel impecabil. Doar pas cu pas puteți obține rezultate pozitive pe termen lung.

9. Sinele tău adevărat.

Când îți pui o dorință, trebuie să ții cont de adevăratul tău scop în această viață. Desigur, trăim într-o realitate cuantică și orice este posibil. Cu toate acestea, nu toate lucrurile te pot apropia de fericire.

Sinele tău adevărat, Sinele Superior sau spiritul tău conțin informații despre ceea ce te poate face fericit. Prin urmare, dorințele trebuie să se afle în misiunea pe care Sinele tău Superior ți-a pregătit-o.

Gânduri finale

Acum, că știți aceste 9 principii ale împlinirii dorințelor, practicarea Legii Atracției și alte tehnici similare vă va permite să obțineți rezultate mult mai bune.

După ce ai realizat ceea ce ai visat, încearcă să te bucuri de el cât mai mult posibil. Emoțiile pozitive pe care le veți experimenta în urma împlinirii visului dvs. vor servi drept bază energetică pentru a ajunge la următoarea frecvență în călătoria dvs. de descoperire de sine spirituală.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!