De ce trebuie să mulțumim de 3 ori atunci când primim ceva?

De ce trebuie să mulțumim de 3 ori atunci când primim ceva?

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Ca legea atracției să funcționeze cu adevărat pentru noi, trebuie să schimbăm multe mituri, multe vicii, să schimbăm obiceiurile inutile. Este o muncă internă destul de puternică și trebuie să fim pregătiți cu toții, pentru că vei lupta împotriva egoismului propriu, ai demonilor, a obiceiurilor rele, tot ceea ce crezi că este bun și trăiești cu ele mulți ani …

Trebuie să mulțumești că ai sau nu ai, dar în primul rând trebuie să mulțumești că trăiești , ți s-a dat șansa asta..

Ce înseamnă a mulțumii? Când suntem recunoscători, într-o manifestare de cuvinte spunem cât de binecuvântati suntem că existăm, că suntem norocoși, să trăim aici și acum.

DE CE MULTUMIM DE TREI ORI?

1. În primul rând, pentru că Recunoștința este cea mai mare expresie a iubirii, este marele multiplicator al vieții și pentru că este o adevărată asigurare de sănătate.

2. În al doilea rând, deoarece numărul 3 reprezintă ceva care arată un tot unitar. De exemplu:

  • – În mod holistic, o ființă Integrală este corpul, mintea și spiritul.
  • – Dimensiunile timpului sunt 3: trecut, prezent, viitor.
  • – Starea apei este 3: solidă, lichidă și gazoasă.
  • – Universul are 3 planuri de manifestare: fizic, mental și eteric.

Deci, când spui, gândești sau scrii de 3 ori mulțumesc, faci asta:

  1. MULȚUMESC pentru tot ceea ce sunt.
  2. MULȚUMESC pentru tot ce am.
  3. MULȚUMESC pentru tot binele care acum curge prin mine.

MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC…

Cum sa folosesti Legea Atractiei si pentru ce?

Legea Atractiei este un principiu universal care functioneaza deja in viata ta. Incepi sa te gandesti in mod intentionat ce anume vrei sa atragi – elemente precum bani, dragoste si relatii, sanatate si spiritualitate – astfel incat sa faci Legea Atractiei sa functioneze in beneficiul tau.

1.Mai multi bani

Bunastarea financiara este motivul numarul 1 pentru care oamenii devin interesati de Legea Atractiei. Si nu e de mirare! Faptul ca lucrezi din greu pe salarii mici este extenuant si atunci cand viata incepe sa iti scoata in cale cheltuieli neprevazute, datoriile par inevitabile.

Vestea buna este ca odata ce inveti tehnicile care te vor ajuta sa folosesti Legea Atractiei, vei incepe sa vezi schimbari repede si vei putea castiga si banii doriti.

2.Iubire si relatii

Al doilea cel mai popular motiv pentru catre oamenii cauta informatii despre Legea Atractiei este gasirea iubirii adevarate. Gasirea unui partener de viata care sa reprezinte idealul la care ai visat, sau gasirea iubirii adevarate par un joc frustrant in care parca niciodata nu castigi.

Din fericire Legea Atractiei este un instrument foarte bun pentru gasirea dragostei. Pentru ca Legea Atractiei inseamna sa lucrezi la tine si la dorintele tale, vei deveni in mod inerent o persoana mai atractiva, cu o viziune mai clara asupra a ceea ce vrea si are nevoie in viata sa.

3.Imbunatatirea sanatatii

Multe persoane nu cred ca Legea Atractiei ii poate ajuta sa aiba parte de o stare mai buna de sanatate, insa adevarul este ca se poate si chiar este un instrument excelent in acest sens. Pentru ca Legea Atractiei lucreaza cu gandurile, iar gandurile afecteaza realitatea fizica, e posibil sa atragi o stare proasta de sanatate in viata ta in acest moment, chiar fara sa realizezi.

Invatand despre Legea Atractiei vei vedea ca gandurile au un efect direct asupra intregii lumi, iar o atitudine sanatoasa te va ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate.

4.Revelatia spirituala

Prin insasi natura sa, Legea Atractiei te conecteaza cu planuri mai inalte si mai spirituale ale existentei. Cand incepi sa practici tehnicile, incepi sa vezi dincolo de lumea obisnuita, iar o lume noua si mai stralucitoare, plina de oportunitati, ti se deschide in fata.

Multi gasesc o revelatie spirituala in aceste noi posibilitati. Conectarea la ritmurile Universului si deschiderea catre potentialuri noi trezeste forta spirituala din interiorul tau, cea care este conectata la tot ce te inconjoara. Legea Atractiei demonstreaza ca esti conectat la tot si totul este conectat la tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!