De ce sunt importanți acizii grași Omega-3 pentru sănătatea noastră

De ce sunt importanți acizii grași Omega-3 pentru sănătatea noastră

Publicat de Patricia Esca pe 29 July 2022 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

3. Ajută la combaterea obezității

S-a descoperit că suplimentele cu omega-3 îmbunătățesc profilul metabolic al persoanelor obeze. Acizii grași Omega-3 pot fi un adjuvant important în tratamentul obezității, împreună cu modificarea stilului de viață și farmacoterapie.

Surse de acizi grași omega-3

Macroul este un pește gras mic pe care oamenii îl mănâncă de obicei afumat sau prăjit. Alături de acizii grași omega-3, macroul este bogat în seleniu și vitamina B12.

Somonul este unul dintre cele mai populare și hrănitoare tipuri de pește disponibile pe piață. Există mai multe diferențe între somonul sălbatic și cel de crescătorie, inclusiv unele diferențe în conținutul de omega-3. Somonul este, de asemenea, bogat în proteine, magneziu, potasiu, seleniu și vitamine B.

Semințele de in sunt unele dintre cele mai sănătoase semințe pe care oamenii le pot mânca. Ele pot scădea tensiunea arterială și pot îmbunătăți sănătatea inimii.

Concluzii

Deci, deși unele dintre beneficiile acizilor grași nu sunt încă pe deplin explorate, se poate spune că, în general, este un plus sănătos pentru dieta ta. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să mănânci pește de cel puțin de 2 ori pe săptămână.

Acizii Omega-3 asigură funcționarea normală a organismului și sunt necesari atât copiilor cât și adulților. Obținerea suficienților PUFA din alimente nu este întotdeauna posibilă. În acest caz, este bine să obțineți acizi grași polinesaturați sănătoși din vitamine și suplimente nutritive. Principalul lucru este să abordați această problemă în mod responsabil – să vă familiarizați cu contraindicațiile și să determinați pentru dvs. sau copilul dvs. rata optimă zilnică.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!