De ce sa te feresti daca vrei sa nu atragi saracia in casa ta

Publicitate

Multi oameni se confrunta in viata cu negativul, care impiedica dezvoltarea si blocheaza literalmente calea catre succes. Uneori lucrurile din casa atrag energia negativa si duc la saracie.

Fiecare lucru are propriul sau camp energetic. Exista obiecte care atrag bunastarea si bogatia, si exista si acelea care nu poarta nimic decat negativ. Daca ai probleme, nu te grabi sa dai vina pe oamenii din jurul tau.

Pentru a face fata problemelor fa o inspectie atenta a casei. Daca aveti lucruri care va impiedica sa castigati bunastarea financiara, eliminati-le imediat. Energia din casa ta ar trebui sa fie pozitiva, atunci poti uita de esecuri si probleme.

Lucruri care nu aduc bani

1. Gunoiul tinut in casa.

Orice cos de gunoi infunda spatiul si nu poseda o energie pozitiva. Daca casa dvs. este plina de resturi, faceti-va timp pentru o curatenie generala.

Tot ceea ce va impiedica sa aveti un spatiu liber in casa ar trebui eliminat. Ziare vechi, haine vechi, obiecte de uz casnic etc… Fiecare element pe care nu il folositi acumuleaza energie negativa.

2. Obiecte de curatenie.

Curatenia casei dvs. ar trebui sa fie permanenta, iar articolele pe care le folositi ar trebui sa fie ordonate. Este mult mai placut sa stergeti praful cu o carpa frumoasa si sa maturati cu o matura noua. In plus, toate articolele pentru curatenie sunt folosite pentru a “exila” negativul din casa.

Aceeasi matura a fost folosita de stramosii nostri pentru a atrage bogatia si a proteja impotriva energiei negative.

Aveti grija si inlocuiti maturile vechi cu altele noi daca acestea au un aspect neplacut. Deci, veti scapa de o alta cauza a saraciei in viata.

3. Lucrurile straine.

Elementele energetice care nu va apartin va fura fericirea. Nu luati gunoiul altcuiva pentru a fi depozitat in casa dvs. si nu pastrati bunurile unei persoane care nu mai este.

Desigur, puteti pastra ceva ca o amintire, dar mai intai asigurati-va daca aveti nevoie, de exemplu, de haine, de reviste vechi, de lucruri mici stranse de ruda voastra. Lucrurile care nu au valoare si nu au fost folosite de mult timp pot intrerupe canalele de comunicare cu banii si pot aduce energie negativa in casa.

4. Simboluri sparte ale bogatiei.

Multi pastreaza in casa diferite figuri, amulete si obiecte capabile sa atraga energie monetara. Pentru ca asteptarea averii sa nu se transforme in saracie, urmariti cu atentie obiectele.

Publicitate

Acestea trebuie sa fie intacte, fara fisuri si alte daune. Desigur, nu ar trebui sa fie prafuite. Scapa de acele lucruri daca nu sunt intacte.

5. Portofel vechi.

Portofelul este capabil sa atraga bani. Cu toate acestea, trebuie sa fie utilizat de dvs. pentru scopul propus. Portofele rupte, in care depozitati bilete si chitante, va vor agrava situatia financiara. Pentru colectii, creati albume sau cutii speciale si aruncati portofele. Ele nu va vor aduce decat saracie.

6. Bani.

Indiferent cat de paradoxal ar putea suna, banii pot atrage, de asemenea, saracia in casa. Amintiti-va ca banii trebuie sa lucreze si sa-si reinnoiasca energia. Bacnotele vechi, rupte, mototolite nu vor atrage bogatia. Desigur, nu este vorba despre monede colectionabile, ci doar despre banii pe care ii folositi pentru cumparaturi.

7. Obiecte crapate, ciobite:

Cupe, cani, placi, oglinzi – toate acestea au un efect negativ si atrag saracia. Daca beti dintr-o ceasca preferata, dar rupta, atunci nu asteptati un aflux de finante.

cioburile si fisurile contin microbi, ceea ce ei insisi va pot afecta sanatatea si puteti goli portofelul cand cumparati medicamente. Orice fisura deschide un influx de negativitate in viata voastra, prin intermediul caruia finantele curg ca apa de pe degete.

Scapati de ele si inlocuiti-le cu altele noi.

8. Flori uscate si alte lucruri care poarta energie negativa.

Florile uscate colecteaza praful care este incarcat cu energie negativa. Acelasi lucru este valabil si pentru partile de animale: coarne, animale impaiate, piele de animale.

In interiorul casei, astfel de obiecte vor fi inutile. Pentru trofeele de vanatoare merita sa se creeze o camera separata in care energia negativa nu va veni in contact permanent cu energia pozitiva. Scapa de astfel de articole, altfel in viata ta banii vor fi semnificativ redusi.

Inconjurati-va cu lucruri functionale si creati energia confortului prin amenajarea corecta a mobilierului. Amintiti-va ca o casa unde nu exista loc pentru libera circulatie va va constrange si va va impiedica sa atrageti bunastarea.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Superstitii

Deepak Chopra ne invata 7 legi spirituale ale succesului de care trebuie sa tinem cont in evolutia noastra

Publicitate

“Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat foarte mare.” – C. Baudelaire

Samanta nu trebuie sa faca eforturi pentru a deveni un copac – nu face decat sa isi urmeze evolutia naturala, cu gratie.

1. LEGEA PUREI POTENTIALITATI – “Fa-ti timp pentru liniste, fa-ti timp pentru A FI. Mediteaza 30 minute de doua ori pe zi. Priveste cu atentie si in tacere inteligenta fiecarui lucru viu. Invata sa nu judeci.”

Potentialitatea pura tinde sa treaca din starea sa latenta in starea sa manifesta. Si atunci cand realizam ca propriul nostru Sine este pura potentialitate, ne aliniem la puterea din natura care face ca totul sa devina manifest.

2. LEGEA GENEROZITATII – “Azi, ofera oricui intalnesti ceva in dar: un compliment sau o floare. Accepta darurile cu recunostinta. Fa bogatia sa circule oferind si primind grija, afectiune, apreciere si iubire.”

A da si a primi sunt doua aspecte distincte ale circulatiei energiei in univers. Si, din dorinta de a da ceea ce cautam, mentinem circulatia abundentei universului in viata noastra.

3. LEGEA KARMEI – “Fiecare actiune genereaza o energie care se intoarce la noi cu aceeasi forta. Actiunile care aduc fericire si succes altora asigura un flux de fericire si succes si catre noi.”

Culegem ce semanam. Iar cand initiem actiuni care aduc fericire si succes altora, fructul karmei noastre este fericirea si succesul.

4. LEGEA EFORTULUI MINIM – “Accepta oamenii, situatiile si evenimentele asa cum vin. Asuma-ti raspunderea pentru orice situatie pe care ai creat-o si pentru toate evenimentele considerate probleme, pe care le-ai generat. Elibereaza-te de nevoia de a-ti apara punctul de vedere.”

Fa acest lucru cu nonsalanta, armonie si iubire. Cand apelam la fortele armoniei, bucuriei si iubirii, cream succes si binecuvantari fara prea mari eforturi.

Publicitate

5. LEGEA INTENTIEI SI A DORINTEI – “Orice intentie si dorinta contin in mod inerent si mecanismul prin care acestea se pot transforma in realitate. Fa o lista cu dorintele tale. Ai incredere ca atunci cand lucrurile nu par sa mearga asa cum iti doresti, exista un motiv pentru acest lucru.”

Intentia si dorinta, in domeniul potentialitatii pure, au o infinita putere de organizare. Si cand introducem o intentie in terenul fertil al potentialitatii pure, aceasta putere de organizare infinita va lucra in favoarea noastra.

6. LEGEA DETASARII – “Fii ceea ce esti si lasa-i si pe altii sa fie ceea ce sunt. Nu forta solutiile – lasa-le sa apara de la sine. Nesiguranta este esentiala, este calea ta catre libertate.”

In intelepciunea nesigurantei se afla eliberarea de trecut, de cunoscut, pentru ca aceasta este temnita conditionarii de trecut. Si, in dorinta noastra de a patrunde in necunoscut, domeniul tuturor posibilitatilor, ne abandonam mintii creative care orchestreaza dansul universului.

7. LEGEA DHARMEI (A SCOPULUI) – “Cauta-ti Sinele absolut. Descopera-ti talentul. Intreaba-te cum poti servi umanitatea. Folosirea talentelor tale unice si servirea altora aduce cu sine o binecuvantare si o abundenta de nedescris.”

Fiecare om are un dar unic si un talent aparte, pe care il poate impartasi cu ceilalti. Si cand combinam talentul unic cu servirea, spiritul atinge o stare de extaz si exaltare, care este, de altfel, scopul suprem.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate