De ce nu este bine să te privești în oglindă atunci când plângi

De ce nu este bine să te privești în oglindă atunci când plângi

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 October 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Oglinda păstrează multe secrete, și un număr mare de superstiții, ritualuri și de semne sunt asociate cu ea. Este un conducător între lumea noastră și o altă lume și prin ea oamenii medium sunt capabili să comunice cu sufletele moarte.

Medium (sau mediu) este considerată o persoană care poate trece în stare de hipnoză, de transă, și despre care, în practicile oculte, se crede că poate comunica cu spiritele și poate servi ca intermediar între ele și cei vii

Ce se poate întâmpla dacă te uiți într-o oglindă atunci când plângi:

Chiar și în cele mai vechi timpuri, vindecătorii știau că nu trebuie să plângi în fața unei oglinzi. O superstiție veche spune că atunci când plângi în fața oglinzii, îți speli toată frumusețea de pe față. Spiritele trecute în lumea cealaltă se hrănesc cu frumusețea ta.

De asemenea, mulți experți în energie și mistică consideră că această superstiție este foarte adevărată. Când o persoană tristă, și plânge, privindu-se în oglindă în acea stare, își slăbește apărarea față de atacurile celor care o urăsc și o invidiază. Acest lucru va permite entităților din cealaltă lume să vă influențeze negativ. Chiar și dușmanii din această lume vor profita de această portiță din câmpul energetic.

Prin urmare, ar trebui să privești mereu în oglindă cu zâmbet, cu o dispoziție bună, să emani bucurie și să nu îți arăți problemele. Chiar dacă treci printr-o perioadă foarte tristă și amărăciunea nu se lasă, zâmbind în oglindă arăți că ești un om puternic și te lași atât de ușor în fața adversarilor. Aceștia, așteaptă ca o haită de lupi să te vadă cum sângerezi!

Acest obiect mistic nu este doar un conductor între cele două lumi, ci este și un amplificator al forțelor tale energetice. Ca urmare, este foarte des folosit în ritualuri de vrăjitorie, vrăji de dragoste, blesteme și alte ritualuri care pot influența o persoană și voința sa.

Esotericii spun că dacă te privești în oglindă în timp ce plângi, lacrimile tale se vor înmulți în viitorul apropiat și vei atrage tot mai multe probleme în viața ta.

Plânsul în fața unei oglinzi chiar și în timpul zilei amenință cu probleme, iar noaptea poate aduce necazuri uriașe. Nu uitați că noaptea este un moment în care forțele răului sunt mult mai puternice și dacă oglinda vă surprinde plângând, va putea reproduce această „imagine” pentru întreaga viață.

Ce ar trebui să faci dacă ai plâns deja cu fața la oglindă?

Dacă o astfel de situație neplăcută s-a întâmplat deja, trebuie să o „rescrieți”.

Pentru început, trebuie să stai în fața oglinzii cu o dispoziție bună, și să pui totul în ordine: fără lacrimi, tristețe, nici măcar un regret nu ar trebui să fie în ochii tăi. Uită-te câteva minute în oglindă, zâmbind, și asigură-te că își va aminti de tine într-o dispoziție bună, că ești o persoană încrezătoare, care nu se teme de dificultăți.

Apoi, spală oglinda și de fiecare dată când o privești, zâmbește, arată că ești alt om, nu mai ești omul care la înregistrat în trecut.

Această acțiune va trebui repetată cât mai des posibil, iar după ce imaginea veche va dispărea, viața ta se va îmbunătăți și toate durerile te vor părăsi.

Dacă necazurile tale continuă să reapară, poate că forțele negative au reușit deja să te afecteze, caz în care trebuie să achiziționezi talismane de protecție. Și, de asemenea, nu trebuie să intrați într-o stare negativă, crede în tine și că situația se va îmbunătăți în curând, iar succesul va fi din nou cu tine.

Cel mai recomandat ar fi ca oglinzile din casă să poată fi acoperite, și să te privești doar atunci când vrei și când ești pregătită! Evită atitudinile negative față de aspectul tău, atunci când te judeci în oglindă, vei observa că totul se înrăutățește, tenul va arăta și mai rău, problema va fi observată de toată lumea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!