De ce ar trebui să îți iei o pisică ca animal de companie. Ai simțit aceste beneficii în viața ta?

De ce ar trebui să îți iei o pisică ca animal de companie. Ai simțit aceste beneficii în viața ta?

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLifeStylePersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Dacă nu ai încă o pisică, cu siguranță o să cauți anunțuri cu adopții pentru pisici după ce vei termina de citit acest articol. Un animal de companie este mereu binevenit pentru a aduce bună dispoziție în casă, dar o pisică este cu totul specială.

Iată motivele pentru care este bine să aveți o pisică drept animal de companie:

1. Stresul va dispărea imediat

Oamenii de știință au dovedit că persoanele care au pisică au mai puțin stres și anxietate. Când îți mângâi pisica pur și simplu uiți de toate problemele.

2. Vei avea un prieten de încredere

Pisicile pot simți energiile umane puternice. Prin interacțiunea cu ele, te pot face să scapi de emoțiile negative.

3. Dacă ești bărbat, vei avea mai mult succes la femei

Aproximativ 90% dintre femeile intervievate de jurnaliști au confirmat faptul că un bărbat devine mai atractiv în ochii lor dacă are o pisică.

4. Ai o capacitate intelectuală ridicată

Într-un studiu realizat cu puțin timp în urmă s-a demonstrat că persoanele care au pisici au un coeficient intelectual mai mare.

5. Vei avea mereu un bun ascultător.

De fiecare dată când ai ceva pe suflet pisicile te pot asculta. Mai mult decât atât, ele nu te vor critica niciodată pentru alegerile făcute.

6. Vei realiza că ești un introvertit

Pisicile sunt mai atașate de persoanele introvertite. Prin urmare, dacă pisicile te iubesc, ar trebui să te întrebi dacă ești introvertit.

7. Somnul tău va fi mai liniștit

În același studiu s-a descoperit că somnul la femei devine mai liniștit dacă o pisică doarme lângă ele.

8. Te va proteja de alergii

Sistemul imunitar al bebelușilor care au interacționat cu pisici de la naștere este mult mai puternic împotriva reacțiilor alergice. Aceasta înseamnă că reduce riscul de alergii la vârsta adultă.

9. Într-o zi îți poate salva viața

S-a întâmplat de multe ori ca o pisică poate să își trezească proprietarul pentru a-l avertiza că urmează să se întâmple ceva rău. De exemplu, atunci când urmează un cutremur, pisicile se agită pentru a te anunța.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!