Darul parintelui Argatu pentru noi: Rugaciunea de 9 zile care dezleaga vraji si da spor in casa

Darul parintelui Argatu pentru noi: Rugaciunea de 9 zile care dezleaga vraji si da spor in casa

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2019 in Superstitii

Marele duhovnic roman, parintele sucevean Ilarion Argatu a lasat cu ani in urma un testament deosebit de pretios, pentru milioane de credinciosi din Romania. Testamentul duhovnicesc este un tezaur in care se impletesc taine din primordialul Creatiei divine dar si elemente de exercitiu mistic ortodox de post si rugaciune, care dezleaga magia neagra, vrajile aduce spor in casa si impacare in familii.

Acest canon dureaza in total doar 9 zile, cifra simbolica, tinand cont ca este vorba de 9 cete de ingeri sau de pacate care se trag pana la al noualea neam. Laitmotivul cifrei 9, se regaseste de altfel si in cele 9 zile cat dureaza acest canon deosebit de eficient si incredibil de mistic.

In celebra carte scrisa de marele duhovnic si exorcist si intitulata „Paraclisul si Invataturile parintelui Ilarion Argatu”. preotul sucevean explica succint, modalitatea in care trebuie urmata aceasta invatatura, pus in opera acest canon puternic, pentru ca el sa se transforme intr-o reusita deplina.

In primul rand mireanul sau preotul trebuie sa fie spovedit curat iar femeile daca vor avea ciclu trebuie sa se opreasca si sa reia cand problemele menstruale trec. Apoi se posteste negru in zilele de luni, miercuri si vineri pana la ora 24, iar cei care nu pot duce pana la miezul noptii au voie sa manance o masa de post la orele 18 sau 20. Apoi in zilele de marti, joi, sambata si duminica vor manca normal trei mese dar tot de Post.

Zilnic, mirenii vor zice tot mai des rugaciunea Tatal Nostru plus 40 de metanii plus rugaciunile normale si intre orele 22-24 se citeste Acatistul Mantuitorului cu 9 lumanari aprinse in forma de Cruce.
Aceste lumanari se lipesc pe o tablita si trebuie sa arda complet.

Mirenii vor trebui sa Il roage pe Dumnezeu sa rupa toate vrajile sau farmecele si blestemele cu care l-au legat vrajmasii stiuti si nestiuti adica cei care il urasc de moarte. Mireanul va trebui sa implore Divinitatea sa dezlege aceste farmece si lucrari necurate pentru ca ele in nimic sa se transforme. Dumnezeu va mai fi rugat apoi sa certe duhurile necurate pentru ca, pe pustiu sa se duca aceste duhuri unde om nu locuieste, sa le alunge departe si la robul respectiv sa nu mai indrazneasca sa se duca.

Vor vedea mirenii cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude la care nu se asteptau prin puternica rugaciune. Apoi duhovnicul roman a mai subliniat ca trebuie spuse cu insistenta rugaciunile prin care Il rugam sa departeze dusmanii de langa noi si duhurile cele necurate care sa se duca pe pustiu neumblat iar pe robii Lui sa Ii ierte de toate pacatele.! In timpul rugaciunii, a mai subliniat duhovnicul roman, se mai cer urmatoarele dezlegari de catre mirean, personal, fara preot.

Intreaga rugaciune si canonul exact de dezlegare va continua cu rugaciunea de dezlegare personala in care, mireanul va cere sa fie ajutat sa priceapa darul de a face bani de a munci, de a se casatori de a face voia Domnului. Se va cere iertarea pacatelor pana la al noualea neam si se vor da pomelnice pe un an de zile la manastiri pentru vii si pentru adormiti, iar la sfarsit se va implora ajutorul sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil, care trebuie rugati sa duca rugaciunea la Tronul sfintei Treimi.

Toti care au urmat intocmai acest canon de rugaciune au avut rezultate de-a dreptul senzationale. Trebuie reamintit de asemenea ca, mirenii trebuie sa aiba in casa aghiasma de la Moliftele Sfantului Vasile cel Mare, pentru ca trebuie sa ia pe stomacul gol inainte de masa un paharel de aghiasma, pe parcursul celor 9 zile.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!