Dacă vrei să știi dacă un bărbat te iubește – pune-i doar o întrebare…

Dacă vrei să știi dacă un bărbat te iubește – pune-i doar o întrebare…

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2022 in LifeStyleRelatii

Unele femei stau mereu și se întreabă dacă bărbatul cu care sunt într-o relație de mult timp le mai iubesc cu adevărat.

Dacă te afli în această categorie, din fericire, există o întrebare care te poate ajuta cu asta. Dacă îi pui această întrebare soțului tău, vei înțelege cum te vede acesta și ce simte cu adevărat pentru tine – dragoste adevărată necondiționată sau doar comoditate din faptul că sunteți de mult timp împreună și s-a obișnuit cu tine așa.

Cum să afli dacă un bărbat iubește: pune-i doar o întrebare simplă: „Cum crezi tu că ar trebui să fiu?” și apoi ascultă cu mare atenție răspunsul lui, pentru că modul în care un bărbat te percepe de fapt depinde de el.

Desigur, pot exista destul de multe opțiuni pentru răspunsurile lui, dar practic, acestea se vor concretiza totuși la una dintre cele două variante:

Prima varianta:

Acesta este momentul în care, ca răspuns la întrebarea ta, bărbatul va începe să îți spună foarte entuziasmat că, după părerea lui, ar trebui să fii bine îngrijită, aranjată și în formă, feminină, blândă, grijulie, iubitoare, atrăgătoare și, în același timp, drăguță, să fii interesată de tot ceea ce are legătură cu el și va continua să spună multe alte lucruri din lista sa de cerințe pentru femeia ideală a visurilor sale.

A doua variantă:

Ori va spune că trebuie doar să fii tu însuți, pentru că el te iubește pentru cine ești. Iar dacă vrei să schimbi sau să îmbunătățești ceva la tine, atunci bineînțeles că te va sprijini și va fi fericit să te ajute dacă te face cu adevărat mai fericită, dar în opinia lui, ești deja frumoasă și este suficient să fii doar fericită – acesta este cel mai important lucru pentru el.

Cred că ați înțeles deja, pe baza acestor răspunsuri, când un bărbat își iubește cu adevărat femeia și îi dorește sincer fericirea, sau când vrea doar să-și „sculpteze” idealul de femeie și să nu se lase până când nu va obține acel lucru.

Prin urmare, trage concluziile corecte și amintește-ți că dragostea adevărată este atunci când ești acceptat cu toate defectele tale, cu care, bineînțeles, poți să te lupți cumva și să te îmbunătățești, dar, în același timp, vei înțelege că ești iubit și acceptat deja exact așa cum ești.

Adică, cel care te iubește cu adevărat, te va iubi și fără să faci eforturi în fiecare zi să-l impresionezi cumva pentru a-l ține aproape de tine.

La urma urmei, soțul tău apreciază în primul rând ce fel de persoană ești în interior, și nu doar „învelișul tău”, el îți apreciază unicitatea – exact ceea ce te distinge între sute de alte femei și exact ceea ce l-a făcut să se îndrăgostească de tine în primul rând.

Desigur, nu numai răspunsul la această întrebare este importantă, ci și modul în care un bărbat se comportă cu tine în viața de zi cu zi, adică dacă își susține vorbele prin acțiunile și eforturile sale, pentru că acest lucru este cu adevărat foarte important.

Dar, în opinia mea, exact așa te poate percepe o persoană – ori ca un obiect în proces de îmbunătățire, la care poți încă să lucrezi, ori ca o persoană vie cu plusurile și minusurile sale, dar care este atât de iubită și dragă – acest lucru are o importanță cheie în construirea unor relații cu adevărat armonioase și fericite. Îți doresc din tot sufletul o relație fericită!

Iubiți-vă și protejați-vă unul pe celălalt. Dar nu uitați niciodată, comunicarea este cea mai importantă într-o relație, mult succes!

Dacă v-a plăcut acest articol, atunci îl puteți distribui ca să îl poată citi și prietenele dvs. Numai bine vă dorim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!