Daca vrei sa fii tratata ca o doamna, poarta-te ca o doamna! – Lucrurile pe care o femeie care se respecta le respinge cu desavarsire

Daca vrei sa fii tratata ca o doamna, poarta-te ca o doamna! – Lucrurile pe care o femeie care se respecta le respinge cu desavarsire

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2020 in De Suflet

Spunea cândva un om înțelept: “Bărbații iubesc doar pe acele femei pe care le respectă, iar femeile îi respectă doar pe bărbații pe care îi iubesc”. În firea dragostei este să fie în strânsă legătură cu respectul. De aceea dacă o femeie vrea să fie iubită, ea trebuie să aibă grijă de respectul de sine.

Iată lucrurile pe care le respinge cu desăvârșire o femeie care se respectă

1. Nu fiți femeie de tip “Da” – În general bărbatul tinde să respecte femeile care au o viziune proprie, chiar dacă aceasta este contrară viziunii sale. Domnișoara care are un răspuns afirmativ la toate câte îi spune bărbatul, are șanse slabe să îi trezească sentimente autentice.

2. Nu beți peste măsură – Da, aici bărbații au un soi de standarde duble. Dacă prietenul său se îmbată de nu mai poate merge, nu e cine știe ce problemă. Dar dacă femeia umblă beată, mai ales într-un loc public, aceasta e o mare rușine pentru bărbat.

3. Să aveți propria viață – Bărbații vor să fie o parte esențială în viața femeii, dar nu și întreaga ei viață. Bărbatului nu îi place să fie centrul universului pentru femeie, căci și ea ar trebui să aibă interese, prieteni etc.

4. Nu vă grăbiți cu relațiile intime – Relațiile se * uale chiar de la începutul relației reprezintă o cale sigură de a alunga respectul dintre voi. Femeia pentru care o partidă de dragoste are aceeași prioritate ca și o înghețată mâncată în parc nu va fi niciodată respectată și iubită de un bărbat care caută o relație serioasă.

5. Nu mințiți – Sinceritatea este fundamentul oricărei relații sănătoase. Se știe că o minciună mică poate provoca supărări mari și distruge prețioasa încredere. Orice minciună, mai târziu sau mai devreme, se întoarce ca un bumerang.

6. Nu vă plângeți pentru relația precedentă – Aici vă puteți împiedica de multe lucruri: și proba sincerității, și moralitatea femeii, și chiar banala solidaritate bărbătească. Trebuie să simțiți limita pe care e mai bine să nu o treceți. Limitați-vă la câteva fraze sincere, dar exhaustive.

7. Nu flirtați cu alții – Nu e vorba doar de gelozie, ci și de modul în care va fi privit el apoi de către martorii flirtului. Și dacă într-adevăr vreți să îi câștigați respectul, atunci comportamentul ușuratic nu e tocmai cea mai inspirată soluție.

8. Fiți voi înșivă – Bărbații iubesc femeile care nu se prefac, nu poartă măști și nu încearcă să pară a fi altcineva decât sunt de fapt. Orice bărbat vrea să aibă alături o personalitate în sensul deplin al cuvântului.

9. Fiți o doamnă – Doamnă – iată cuvântul care descrie o femeie la modul superlativ. Gingășia, feminitatea, puritatea, finețea – anume aceste calități nu se depreciază niciodată în ochii bărbaților, chiar dacă mulți dintre ei nu ar recunoaște asta.

Sunt câteva sfaturi grozave, chiar daca nu esti superstitios

Aceste Sfaturi au facut înconjurul lumii de zece ori pâna acum.

1. Dă oamenilor mai mult decât se asteapta si fa-o cu bucurie.

2. Casatoreste-te cu un barbat/femeie cu care îti place sa stai de vorba. Pe masura ce vei îmbatrâni, îndemânarea de a face conversatie va fi foarte importantă.

3. Nu crede tot ce auzi, cheltuie tot ce ai si dormi când vrei.

4. Când spui ‘Te iubesc’ asa sa fie.

5. Când spui ‘Îmi pare rau’ priveste omul în ochi.

6. Logodeste-te cu cel putin sase luni înainte de a te căsători.

7. Crede în dragoste la prima vedere.

8. Nu râde de visurile cuiva. Oamenii care nu au visuri, nu au prea multe.

9. Iubeste mult si pasional. Poti fi ranit, dar este singurul mod de a trai din plin.

10. În dispute, lupta cinstit. Nu pronunta nume.

11. Nu judeca oamenii după relatiile pe care le au.

12. Vorbeste rar, dar gândeste repede.

13! ……. Când cineva îti pune o întrebare la care nu cunosti raspunsul, zâmbeste si întreaba: De ce vrei sa stii?’

14. Tine minte ca marea iubire si marile realizari comporta mari riscuri.

15. Spune ‘Noroc’ când auzi pe cineva stranutând.

16. Când pierzi, nu pierde şi lecţia.

17. Tine minte cei trei ‘R’: Respecta-te; Respecta pe altii; Responsabilitate pentru toate actiunile tale…

18. Nu lasa ca o mica disputa sa strice o mare prietenie.

19. Când îti dai seama ca ai facut o greseala, incearca imediat sa o corectezi.

20. Zâmbeste când ridici telefonul. Apelantul va simti asta în vocea ta.

21. Stai o vreme singur.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!