Daca tu nu ai grija de tine, nimeni nu va avea…

Daca tu nu ai grija de tine, nimeni nu va avea…

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in De Suflet

Cu siguranţă ai avut momente în viaţă când ai fost doborât, ai fost călcat în picioare de către alte persoane doar pentru a rămâne blocat în timp, şi să te opreşti din drumul tău. În acele momente şi-a făcut prezenţa în viaţa ta deznădejdea urmată mai apoi de regrete.

Te-a durut să vezi că prietenii tăi stăteau undeva la o parte, privindu-te cum te zbaţi ca peştele pe uscat. Nu este deloc plăcut când vezi că nimeni nu te ajută, nu îţi spune o vorbă bună, nu te mângâie sau să te îmbrăţişeze spunându-ţi că totul va bine.

Te doare când observi că prezenţa ta nu contează şi nu are nici o valoare pentru persoana respectivă. Se întâmplă adesea ca imaginea unei persoane să se reflecte în inima ta, însă reflexia să nu fie reciprocă. Iar pe urmă rămâi dezamăgit, când observi că lipsa ta nu se observă şi nu contează deloc dacă alegi să rămâi sau pleci definitiv. Dragul meu cititor în asemenea situaţii este mult mai bine să te retragi, lăsând loc persoanelor care se refelectă în imaginea lor.

Viaţa nu se sfârşeşte în momentul când laşi libere persoanele care nu te văd o binecuvântare în viaţa lor şi nu sunt mulţumitori lui Dumnezeu pentru că El a hotărât ca să vă cunoaşteţi. Nu îţi fie frică să pleci din locul unde nu eşti privit ca o binecuvântare. Când uşile se închid în faţa ta şi unele prietenii se sfârşec nu fi trist, pentru că alte uşi sunt gata să se deschidă. După un timp vei realiza că a fost cel mai bine pentru tine ca respectivele uşi să se închidă atunci fiind momentul cel mai potrivit.

Tu eşti o persoană deosebită, de aceea mereu trebuie să rămâi demnă. Înaintează mereu pe drumul vieţii. Nu te gândi că ai pierdut multe persoane şi ai rămas singur. Nu eşti singur, pentru că Dumnezeu mereu este cu tine. Mereu El îţi va trimite persoane pentru care tu reprezinţi o binecuvântare şi care nu ar vrea să te piardă. Acele persoane vor apărea în calea ta, atunci când tu vei avea cea mai mare nevoie de cineva care să fie alături de tine. Ele te vor ridica, te vor sprijini, te vor ajuta să vezi că mai există o cale, şi trebuie să lupţi cu speranţă în suflet.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!