Dacă pisica vine și se așează lângă tine, nu o fugări! Pisicile au puterea de a vindeca aura omului!

Dacă pisica vine și se așează lângă tine, nu o fugări! Pisicile au puterea de a vindeca aura omului!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2020 in Spiritualitate

Bioenergeticii cred că aceste animale au abilități psihice foarte dezvoltate. Acest lucru le permite să vadă aura persoanei și să o vindece.

Ce vindecă pisicile?

1. Mintea și nervii.

Reduc anxietatea, aduc calmul, trezesc un sentiment de încredere, optimism.

2. Inima.

Pisicile sunt cardiologi excelenți. Prin urmare, cei care suferă de hipertensiune, au avut un infarct miocardic sau un accident vascular cerebral, ar trebui să petreacă cât mai mult timp alături de ele.

Prezența unei pisici în casă stabilizează tensiunea arterială la persoanele cu distonie neurovegetativă. În plus, la persoanele care au aceste animale de companie, riscul de infarct este redus cu 30-40%.

3. Memorie.

Cea mai mare acumulare de puncte care activează memoria se află în centrul palmei. În țările asiatice, oamenii folosesc bile speciale pentru a stimula această parte a palmei. Dar, în schimb, putem mângâia o pisică sau un câine. Dacă faceți acest lucru zilnic, vă veți îmbunătăți memoria.

4. Imunitate și oase.

Experții au observat, de asemenea, că aceste animale ajută la reducerea temperaturii cel mai rapid în caz de răceală sau gripă. În plus, reduc durerea și chiar întăresc oasele.

„Specializarea” pisicilor

Pisicile sunt bune la vindecarea bolilor sistemului nervos și a organelor interne.

Pisicile sunt cei mai buni specialiști în domeniul osteoartritei, spondilozei, osteopatiei.

Pisicile cu părul lung sunt neurologi excelenți. Ele ajută în caz de depresie, reduc iritabilitatea și normalizează somnul.

Pisicile cu păr de lungime medie sunt cardiologi buni.

Pisicile cu părul scurt sunt cele mai bune în tratarea tulburărilor de stomac, ficat și rinichi.

Pisicile siameze ajută la tratarea răcelilor. De asemenea, acestea joacă un rol important în prevenirea gripei. Prezența lor în casă distruge germenii care pot provoca această boală.

De fapt, chiar și culoarea pisicii contează.

Pisicile negre: ar trebui să îți cumperi una?

Unii oameni își fac griji dacă vor aduce o pisică neagră în casă. Dar puțini oameni știu că sunt capabile să absoarbă multă energie negativă. Eliberând proprietarul de un exces de energii negative, pisicile negre ajută la normalizarea circulației sanguine, a metabolismului și chiar accelerează resorbția hematomului intern. Astfel, previn infarctul, accidentul vascular cerebral, hipertensiunea, gastrita și osteopatia.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!