Dacă o persoană este mereu în gândurile tale, atunci acest lucru înseamnă că:

Dacă o persoană este mereu în gândurile tale, atunci acest lucru înseamnă că:

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 August 2023 in Spiritualitate

Dacă în mintea ta sunt prezente mereu gânduri despre o anumită persoană, atunci ar trebui să știi că acest lucru nu este întâmplător.

Asta înseamnă că între voi s-a format o puternică legătură energetică la nivel mental, ceea ce înseamnă că există o interacțiune subtilă între voi.

Chiar dacă nu comunicați în prezent, chiar dacă nu ați comunicat de mult timp, voi continuați să schimbați energie și informații, iar acest lucru nu este întotdeauna benefic, ci uneori poate cauza daune mari.

Încercați să evaluați ce anume vă aduc aceste gânduri? Dacă suferiți și vă chinuiți, atunci trebuie să opriți imediat acest lucru, și există trei opțiuni cu privire la cum să procedați în acest caz.

1. Dacă este un membru al familiei sau o persoană apropiată

Atunci trebuie să sunați și să comunicați cu această persoană, deoarece cel mai probabil între voi există un dialog neterminat în lumea fizică sau se pregătește o situație care necesită atenție.

Sunând persoana și comunicând cu ea, veți opri rapid scurgerea energiei voastre sub formă de gânduri obsesive despre ea.

2. Dacă această persoană este dușmanul vostru sau nu aveți încredere în ea

În acest caz, și între voi s-a creat o legătură sau există multe lucruri nespuse și se creează o tensiune la nivel subtil. Poate că această persoană se pregătește să facă ceva rău și din nou se acumulează energie negativă pe care cu siguranță o simțiți.

În acest caz, imaginați-vă această persoană și gândiți-vă la ceea ce se întâmplă între voi mental și anulați totul în minte și spuneți aceste cuvinte:

“Tot răul se spală cu apă și bunătatea mă va proteja. Așa să fie.” și spălați-vă cu apă rece. Repetați acest proces de trei ori. La sfârșit vă veți simți mult mai ușurați.

3. Dacă această persoană nu are legătură cu voi în lumea fizică.

Asta înseamnă că cel mai probabil persoana are sentimente similare față de voi, sau poate că s-a îndrăgostit de voi și acest lucru, desigur, îl simțiți energetic. În acest caz, trebuie să vă încredeți în inima voastră și să acționați în conformitate cu ce vă spune ea.

Dacă inima voastră tace, dar gândurile continuă să vă copleșească, vă sugerez să contactați această persoană și să o întrebați despre sentimentele ei reale față de voi și să examinați în detaliu gândurile sale despre voi.

După această discuție e posibil să descoperiți care este destinul vostru cu persoana respectivă și puteți decide dacă vreți sau nu să facă parte din viața voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!