Daca femeia nu face nimic in casa…

Publicitate

Într-o zi, soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj, deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul soţiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate.

Nedumerit, intră în curtea interioară, unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul. Îngrijorat, intră în bucătărie, nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnat. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot.

Pe masă o baltă de suc , muştele roiau pe masă. Pe jos nu se putea călca altfel, decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături.

Panicat şi alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul şi computerul erau date la maximum. Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă şi sulurile de hârtie igienică erau derulate prin cuier, prin cadă şi pe mânerul de la uşă.

În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor, relaxată, cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revistă şi asculta muzică cu căştile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde:

– Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Ei bine… azi n-am făcut nimic!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Când femeia minte

“O croitoreasă cosea într-o după-amiază pe malul râului. La un moment dat, îi căzu degetarul în apă. Femeia începu să plângă atât de tare, încât apăru Dumnezeu şi o întrebă:

-De ce plângi, copila mea?

Publicitate

Femeia îi povesti că şi-a scăpat degetarul în râu şi că are mare nevoie de el, pentru lucrul ei, prin care îşi ajută bărbatul să întreţină familia lor săracă. Dumnezeu băgă mâna în apă şi scoase un degetar de aur bătut cu rubine.

-Acesta este degetarul tău?

-Nu, răspunse femeia.

Dumnezeu căută din nou în râu şi scoase un degetar din aur bătut cu smaralde.

-Dar acesta, e degetarul tău?

-Nu, răspunse femeia.

În sfârşit scoase din apă un degetar de piele.

-Acesta e degetarul meu! spuse femeia bucuroasă.

Văzând cât de cinstită e femeia, Dumnezeu i le dărui pe toate trei şi ea plecă fericită acasă.

Peste câţiva ani, femeia se plimba cu soţul ei pe malul râului. Bărbatul alunecă, căzu în apă şi dispăru în valuri. Femeia începu să plângă atât de tare, încât Dumnezeu o auzi din nou şi veni să o întrebe ce necaz are:

-O, Doamne, soţul meu a căzut în râu! spuse femeia plângând.

Domnul se scufundă în valuri şi ieşi apoi la mal cu George Clooney.

-El este soţul tău?

-Da, răspunse femeia.

Dumnezeu se umplu de mânie:

-Ai minţit! Acesta nu este soţul tău!

Femeia răspunse:

-Doamne, te rog să mă ierţi, dar şi să mă înţelegi! Dacă aş fi spus NU la George Clooney, l-ai fi scos apoi pe Brad Pitt. Dacă aş fi spus NU, din nou, l-ai fi adus apoi pe soţul meu. Şi dacă la el aş fi răspuns DA, mi i-ai fi dat pe toţi trei. Ştii Doamne, eu nu mai simt ca la 20 de ani, n-aş putea să port de grijă la trei bărbaţi! Doar DIN ACEST MOTIV am răspuns DA la George Clooney!

Dumnezeu impresionat, îi spuse femeii că poate să-l păstreze pe George Clooney.

MORALA: Când o femeie minte, o face din cele mai bune şi onorabile motive, şi în interesul tuturor. Cel puţin aceasta este versiunea noastră, pe care o susţinem.”

Semnat: noi, femeile!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cele mai bune lectii de viata pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea! Scopul vietii nu este doar sa ne irosim timpul strangand tot mai multi bani…

Publicitate

“Sufletul este așezat în trup precum un diamant necizelat, și trebuie să fie lustruit, altfel strălucirea sa nu va ieși niciodată la iveală. ” – Dante

Majoritatea dintre noi este concentrata asupra responsabilitatilor pe care le avem in fiecare zi – ceea ce societatea si familiile noastre considera ca este „succes” (adica: sa ai un salariu mare, sa ai o casa mare, sa ai un job respectabil, sa tinzi spre putere si dominare).

Adevarul este ca toate aceste metode de masurare a succesului pur si simplu nu pot si nu ne vor da acea doza de satisfactie de care avem nevoie.

Din acest motiv, iata care sunt cele 9 lectii pe care trebuie sa le inveti inainte de a ajunge la mijlocul vietii:

1. Pastreaza-ti pozitia – Am lucrat cu o multime de narcisisti, care aveau o atitudine ingrozitoare fata de copii si maturi. si o asemenea atitudine ne influenteaza puternic dezvoltarea, in special, daca aceasta are loc in copilarie. Atitudinea dura ne influenteaza personalitatea. Aveam 41 de ani cand am inteles ca trebuie sa am o pozitie ferma si sa-mi apar opinia in societate. Sa nu ma las influentata de nimeni.

2. Nu-ti compromite sufletul – Sunt lucruri care pot fi compromise – dimensiunea casei tale sau pozitia geografica a jobului tau, durata mutarii tale, etc. insa nu este deloc ok atunci cand iti compromiti sufletul. Daca faci asta, vei suporta consecinte groaznice.

3. Fii intelept atunci cand alegi pe cine sa iubesti – Persoanele cu care ai sau vei avea o relatie – casatorie, prietenie, afaceri, angajati – au o influenta majora asupra calitatii vietii tale. Nu le permite oamenilor sa te jigneasca sau sa te injure. Pur si simplu nu permite asta.

4. Nu astepta inca un minut pentru a-ti arata talentul – Mai multi ani la rand, eram de parere ca nu am talent – ma priveam ca pe un „sac cu bani” pentru familia mea. Eram de parere ca alti oameni sunt mai creativi decat mine. Iar asta era un neadevar. Eu nu mi-am permis sa vad ceea ce aveam in interior. Mai mult decat atat, asa am lasat ca multe dintre talentele mele sa piara in tacere, fara sa inteleg cat de valoroase sunt.

Odata ce am inceput sa-mi dezvolt puterea creativa din interior, lumea mea s-a schimbat intr-o noapte, iar jobul meu a devenit un instrument cu ajutorul caruia puteam sa imi exprim abilitatile creative.

Publicitate

5. Accepta ajutoru atunci cand nu mai ai puteri sa schimbi ceea ce trebuie – Este foarte simplu. Atunci cand simti ca nu poti sa mai faci ceea ce doreste, cere ajutor. Nu astepta. Gaseste un sfatuitor, un prieteni, un coleg. Gaseste pe cineva care te iubeste si te respecta.

6. Nu te distruge – Multi ani la rand stateam in umbra – la munca si intr-o relatie, pentru ca nu imi doream sa privesc realitatea. Ma distrugeam, in loc sa accept si sa merg mai departe pe drumul meu.

Nu te distruge, pur si simplu fa o schimbare.

7. Rezolva-ti „conflictul” cu banii si nu fi suparat din aceasta cauza – Privind in trecut la ceea ce stiam despre bani in copilarie, care era atitudinea mea fata de ei – observ ca aveam ganduri foarte negative si foarte nesanatoase despre bani.

Cel mai rau dintre toate era gandul: «intotdeauna voi avea un salariu mare, insa ma voi simti ca un cal pe camp». si am inceput sa simt ca in viitor – unica modalitate de a obtine multi bani – este sa-mi vand sufletul; sa muncesc ca un cal, urand ceea ce fac si pe oamenii cu care muncesc.

Schimba-ti aceasta viziune nascuta in copilarie si impusa de parinti! Banii pot si trebuie sa fie castigati cu energie pozitiva si satisfactie! Inspira aceasta idee copiilor tau, pentru ca ei sa nu faca aceleasi greseli ca si tine.

8. Nu pierde nici macar o secunda pentru „trebuie” – Studiile problemele gender, am observat clar cum societatea stabileste ceea ce este „pentru femei” (ceea ce „trebuie” sa faca femeile, cum sa fie si cum sa se comporte) si ceea ce este „pentru barbati”. Toate astea ne influenteaza. Evita aceste stereotipuri. Actioneaza asa cum iti place!

9. Renunta la durere, furie si autodistrugere – Viata te poate lovi puternic atunci cand te astepti cel mai putin si te poate lasa la pamant. insa asta este o alegere – sa induri durerea uriasa si furia sau sa gaseste o metoda sa te refaci si sa te eliberezi.

Sursa: dozadesucces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala