Dacă aplici despre aceste 10 legi ale atracției, problemele din viața ta se vor termina!

Dacă aplici despre aceste 10 legi ale atracției, problemele din viața ta se vor termina!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2022 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

În lume, ca și în sufletul nostru, în fiecare minut există o luptă între bine și rău. În viața ta vin alegeri dificile de făcut – a cui parte să o iei, de cine să asculți – bine sau rău. În același timp, este important să ne amintim că orice acțiune duce la consecințe – bune sau rele. Universul se va întoarce cu siguranță la noi ca un bumerang și ne va aduce ceea ce merităm!

Iată 10 consecințe ale legii atracției care te vor ajuta să înțelegi cum să acționezi pentru ca bumerangul să nu devină o surpriză pentru tine:

1. Gândurile atrag realitatea.

Întâlnești doar acei oameni care sunt o reflexie a ta: viziunea ta asupra lumii, modul tău de a gândi. Nu toate problemele din viață sunt din vina ta, dar ceva depinde de tine: pentru a deveni o persoană de succes, trebuie să intri în cercul oamenilor care au obținut deja succesul, să armonizezi cu ei.

Conform acestei legi, oamenii cu aceeași viziune asupra lumii se atrag reciproc.

2. Creierul și Universul nu percep cuvântul „Nu”

Viața ta este o reflexie a gândurilor tale. Ele sunt întruchipate în cuvinte care sunt trimise către Univers. Simpla propoziție „Nu vreau să mă îmbolnăvesc” este percepută de subconștient ca „Vreau să mă îmbolnăvesc”. Cuvântul „Nu” nu există pentru el. De aceea, atunci când te gândești: „Nu vreau să mă trezesc târziu”, ajungi oricum să întârzii. Creierul semnalează corpului să facă exact invers.

3. Urmăriți-vă gândurile.

Se întâmplă ceva în viața ta la care te gândești constant, care nu-ți dă pace. Te gândești constant la boli, la ceva rău? Atunci acele lucruri vor apărea în viața ta. Ești concentrat pe succes, pe cum să obții ceea ce îți dorești? Vei primi un indiciu sau o șansă de la Univers.

După cum spunea Henry Ford: „Dacă crezi că poți sau dacă crezi că nu poți, în ambele cazuri ai dreptate”.

4. Radiază energie pozitivă.

Găsește ceea ce te face fericit. O astfel de stare provoacă emoții plăcute, ceea ce înseamnă gânduri bune. Nu comunica cu cei care se plâng în mod constant, bârfesc, se victimizează, invidiază. Nu fi încărcat de negativitate din partea lor. Radiază tu însuți energie pozitivă și fii hrănit de cei care au mai mult decât suficient.

Scapă de astfel de sentimente distructive precum invidia, furia, resentimentele. Îți vor aduce doar experiențe inutile, și odată cu ele – și boli.

5. Decide ce vrei cu adevărat și cere-l.

Fă o listă cu ceea ce ai dori să primești, stabilește-ți un anumit interval de timp. O astfel de vizualizare va declanșa subconștientul, care va începe să lucreze la rezolvarea problemei. Așteaptă-te de la viață numai la lucruri bune.

6. Concentrează-te pe ceea ce vrei.

Controlându-ți gândurile și sentimentele vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Nu da înapoi în fața obstacolelor și problemelor. Străduiește-te pentru ceea ce îți dorești cu fiecare celulă a corpului tău. Fii pregătit să înfrunți eșecurile, dar nu te concentra asupra lor.

7. Vizualizează-ți visul.

Imaginează-ți că stai la volanul unei mașini noi sau că stai în holul propriului castel ori ești întins pe o plajă undeva în Maldive. O astfel de vizualizare te va umple de entuziasm și motivație pentru a merge mai departe. După cum spunea Walt Disney: „Visele nu sunt o abatere de la realitate, ci un mijloc de a te apropia de ea”.

8. Comportă-te ca și cum ai avea tot ce ai visat vreodată.

Asta nu înseamnă că ar trebui să arunci bani ca și cum ai fi devenit deja milionar. Dacă ești bolnav, gândește-te și vorbește ca și cum ai fi deja bine, dacă ești supărat, încearcă să nu arăți, rămânând drăguț și plăcut în comunicare.

Astfel te vei simți mai bine, vei începe să fii perceput ca o persoană de succes chiar înainte de a deveni una.

9. Fii răbdător și recunoscător.

De asemenea, și pentru succes dar și pentru eșec. La urma urmei, dacă o ușă s-a închis în fața ta, nu înseamnă că totul s-a terminat. Universul te testează – cât de mult ai nevoie de ceea ce îți dorești. Sau pur și simplu, ți-a pregătit un alt drum pe care nu îl vezi încă. Sau poate ușa închisă se va deschide după ceva timp, poate că nu s-au creat încă condițiile, nu toate stelele s-au aliniat pe cer ca să te poți arăta cât mai bine.

10. Iar cel mai mare secret…

Schimba-ti atitudinea! Față de viață, de situație, de tine însuți. Aceasta este cheia succesului. Încetează sa te critici, sa te resemnezi și să vorbești urât despre ceilalți, în acest fel generezi energie negativă care se va întoarce în cele din urmă către tine.

În schimb, fii pozitiv și vorbește despre lucruri bune și se vor întâmpla cu siguranță în viața ta.

Ți-a plăcut articolul? Ați simțit deja efectul acestor legi?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!