Dacă ajungi de mai multe ori în aceeași situație, sau deseori te îmbolnăvești, înseamnă că ți se oferă o lecție. Ce trebuie să înveți din ea?

Publicitate

Sunt niște explicații cheie, care îți vor fi de folos atunci când vei analiza lucrurile care se petrec în viața ta.

Ceea ce se petrece în exterior este asemănător interiorului.

Identitățile se atrag.

Încearcă să observi ce se petrece în interiorul și în jurul tău.

Dacă ceea ce vezi în jur îți trezește anumite gânduri și emoții, înseamnă că asta există în interiorul tău. Trebuie să îți înveți lecția.

Dacă există ceva ce nu îți place în cei din jur, această trăsătură/caracteristică este parte din tine.

Dacă ignorăm ceva, înseamnă că asta ne provoacă durere sau teamă.

Atunci când încerci să faci ceva, fă-o din tot sufletul.

Dacă ai ajuns într-o situație oarecare, fii în ea în totalitate. Dacă îți va apărea dorința să fugi de acolo, vei ști cum să o faci.

Făcând ceva, nu te învinovăți, ci analizează tot ce s-a întâmplat înainte și după, inclusiv gândurile tale, sentimentele și premonițiile. Iar apoi învață lecția.

Situațiile din viața ta sunt atrase de gândurile și trăirile tale sufletești.

Trăirile noastre sufletești sunt ceea ce noi trebuie să recunoaștem și să înțelegem în această viață.

Dacă ajungi de mai multe ori în aceeași situație, sau deseori te îmbolnăvești, înseamnă că ți se oferă o lecție. Ce trebuie să înveți din ea?

Tu ești motivul/cauza a tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Nu încerca să schimbi lumea sau oamenii care te înconjoară, încearcă să te schimbi pe tine. Atunci când te vei schimba, se vor schimba și oamenii din jurul tău și chiar viața.

Dacă îți spui ție și celor din jur că te-ai schimbat, minți. Nu te-ai schimbat deloc – e doar o mască.

Dacă îți spui ție și celor din jur că într-o anumită sferă a vieții tale totul este perfect, minți. Acolo este un adevărat haos și anume asta îți dă cele mai mari bătăi de cap.

Sfaturile și ajutorul pe care tu le oferi nu trebuie să le privești ca pe semne la defectele din viața ta și la incapacitatea de a soluționa o anumită problemă.

Publicitate

Atunci când nu ai ceea ce îți dorești, înseamnă că nu ți-ai dorit asta cu tot sufletul sau nu ai făcut ceea ce trebuie să faci pentru a obține ceva.

Pentru a avea ceea ce îți dorești, descrie acel lucru în detalii.

Niciodată nu te gândi la ce ar putea să îți ofere oamenii sau ce vrei să obții de la ei. Procedând în așa fel, îți pierzi atracția.

Uită de scopul de a fi puternic. Adevărata putere se află în iubirea și atenția cu care ești înconjurat.

Un bărbat devine cu adevărat liber și capabil să acționeze atunci când femeia, care îl iubește, renunță să îl mai domine.

Gândește-te la ceea ce îți dorești, și nu la ceea ce nu vrei să ai.

Bogăția nu vine de la faptul că ție nu îți place să trăiești în sărăcie.

Atenția ta este un canal prin care curge energia pentru a-ți hrăni gândurile. Acest gând este urmat de energia pentru creație.

Emoțiile negative nu îți vor aduce ceea ce îți dorești, ci din contra.

Visurile și fanteziile tale demonstrează potențialul tău.

Imaginația ta trece hotarele și scoate la iveală potențialul tău.

Dacă îți repeți tot timpul faptul că nu poți să îți dorești ceva, nu vei obține niciodată nimic. Repetă în fiecare zi că poți obține ceea ce îți dorești.

Nu privi banii și lucrurile materiale ca surse de plăcere și satisfacție a propriilor necesități. Privește-te ca instrumente pentru autodezvoltare, pentru exprimare și realizarea potențialului.

Fixează-ți atenția asupra lucrului pe care ți-l dorești, dar nu ceea ce nu vrei să obții. Mulți nu știu ce își doresc cu adevărat, însă cu siguranță știu ceea ce nu își doresc.

Dacă nu crezi că ceva ce poate întâmpla cu adevărat, acest lucru nu se va întâmpla.

Să ai bogății nu este atât de important, precum să înțelegi procesul parcurs pentru a o obține.

Să îți îmbunătățești viața – reprezintă un proces al dezvoltării tale.

Ai venit pe această lume ca să îți dezvolți personalitatea, trăind experiențe…

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Ai sentimentul ca esti un om diferit? Invata cum sa devii cea mai buna versiune a ta! 5 etape care te vor schimba in bine!

Publicitate

“Sufletul tau sa fie totdeauna la fel cu gandul, gandul cu vorba si vroba cu fapta caci numai astfel vei obtine un echilibru statornic intre lumea ta cea mica dinauntru si lumea dinafara.” – Liviu Rebreanu

Psihologii spun ca exista doar cinci etape prin care trebuie sa treaca pentru a face o schimbare in viata ta. Totul depinde doar de tine. Ai rabdare si nu renunta indiferent de obstacolele care iti apar in cale.

Schimbarea nu este o cadou. Nu este o decizie pe care o iei si se intampla peste noapte. A face o schimbare, o schimbare care sa iti aduca beneficii frumoase pe viitor, poate fi un proces greoi, plin de planuri si directive.

Psihologii spun ca exista doar cinci etape prin care trebuie sa treaca pentru a face o schimbare in viata ta.

Prima etapa: Identifica ce nu poti accepta la tine

“Vreau sa fiu o persoana mai buna. Vreau sa imi gasesc pasiunea.”. Schimbarea incepe cu identificarea lucrurilor pe care vrei sa le realizezi. Nu trebuie sa fie ceva specific pe moment, trebuie doar sa identifici realizarile pe care vrei sa le obtii.

Etapa a 2 a: Fa pasi mici

Schimbarea nu mai are loc in momentul in care te grabesti sau nu iti dai seama ce masuri trebuie sa iei pentru a face schimbarile pentru tine. Prin impartirea acestei decizii in pasi marunti iti poti simplifica munca si poti identifica barierele care stau in calea succesului tau.

Etapa a 3 a: Urmareste tot ce se intampla

Publicitate

Obiectivele mari – a fi o persoana mai buna, a iti descoperi pasiunea – pot fi greu de masurat, insa poti face asta. Cu toate acestea, este important pentru tine sa urmaresti aceste modificari precum o mica lista.
Cati oameni ai ajutat in aceasta luna? Cate felicitari ai primit din partea superiorilor?

Este inevitabil sa te simti frustrata de lipsa de progres in schimbare deoarece nu crezi ca ti-ai realizat obiectivele. Insa daca iti iei notite iti dai seama ca lucrurile se schimba, trebuie doar sa ai rabdare.

Etapa a 4 a: Sa nu iti fie teama de greseli

Ai dat gres? Nicio problema – aceasta este o lectie pe care o inveti si o intamplare care nu se va mai repeta. Trebuie sa te ridici de jos si sa continui sa mergi mai departe. Intr-adevar, in drumul catre succes vor fi momente in care vei face greseli si in care vei intalni obstacole, insa nu le lasa sa te descurajeze. Mergi mai departe, poti face asta.

Etapa a 5 a: Repeta, repeta si iar repeta

Ai implementat primele patru etape ale schimbarii si gasesti adesea necesitatea de a face un pas inapoi si de a iti reexamina obiectivele si de a obtine ceea ce iti doresti sa obtii.

Stadiul final al schimbarii este sa privesti inapoi la ce ai incercat sa schimbi pana acum si sa ajustezi acolo unde este cazul. Este destul de ciudat si poate fi cea mai grea etapa a schimbarii deoarece ai tendinta sa privesti cu un ochi critic la ce se schimba.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala