Curățarea vasculară – rețete pentru curățarea vasculară prin remedii populare

Curățarea vasculară – rețete pentru curățarea vasculară prin remedii populare

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 July 2022 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Curățarea vasculară preventivă este o măsură care va fi de ajutor nu numai persoanelor în vârstă care suferă de dureri de cap și oboseală cronică ci și celor care se simt sănătoase. Vasele de sânge curate și sănătoase sunt o garanție a unui aport bun de sânge către toate organele și, prin urmare, o garanție a unei sănătăți bune.

Curățarea vasculară cu ajutorul remediilor populare

Cum să curățăm vasele cu ajutorul usturoiului, lămâii și mierii. Care sunt proprietățile lor unice? Să înțelegem:

Usturoiul este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a distruge paraziții care se formează în corpul uman. Totuși, nici microbilor și virușilor nu le va plăcea usturoiul. Puțină lume știe însă că usturoiul descompune perfect plăcile de colesterol de pe pereții vaselor de sânge. Astfel, usturoiul obișnuit ajută nu numai la întărirea sănătății în timpul răcelilor sezoniere, ci și la curățarea vaselor de resturile acumulate;

Lămâia este la fel de eficientă în combaterea depunerilor din fasele de sânge – sucul său concentrat descompune bine grăsimile. Ei bine, și, bineînțeles, nu ar trebui să uităm de un alt avantaj mai cunoscut al acestui citric: lămâia conține o doză destul de mare de vitamina C – un antioxidant natural;

Mierea va face o legătură bună între cele două componente de mai sus, deoarece conține o cantitate imensă de substanțe biologic valoroase. Prin adăugarea de miere, puteți transforma o procedură de curățare vasculară la domiciliu într-un tonic, care vă va permite să obțineți o bunăstare excelentă și rezistență la boli.

Metoda 1: infuzie de usturoi cu lămâie

Luați 4 căpățâni de usturoi și 4 lămâi coapte puternice. Desfaceți usturoiul în căței și decojiții, lămâile trebuies spălate bine tăiate în bucăți fără a le curăța. Măcinați totul într-un blender până obțineți o masă omogenă, apoi puneți-l într-un borcan de sticlă de trei litri, peste care adăugați apă fiartă rece până la vârf. Acoperiți cu un capac și puneți-l într-un loc răcoros și întunecat timp de 3 zile.

Agitați zilnic conținutul borcanului. Când infuzia este gata, se strecoară prin mai multe straturi de tifon steril, se toarnă într-o sticlă curată cu capac etanș și se introduce în frigider.

Persoanele care suferă de boli cronice severe și nu se plâng de probleme digestive, este recomandat să bea o jumătate de pahar din această infuzie de trei ori pe zi înainte cu 20 de minute de masă. Dacă aveți o sănătate precară și aveți probleme cu stomacul, beți din infuzie doar 3 linguri chiar înainte de mese.

Notă: Usturoiul nu trebuie administrat de persoanele care au sau sunt predispuse la aritmie sau tahicardie. Usturoiul în cantități mari contribuie la dezvoltarea acestor boli.

Citește continuarea pe pagina 2 >

Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!