„Curățare generală” pentru intestinul tău

„Curățare generală” pentru intestinul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2023 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Făină din semințe de in – o metodă simplă de “curățare generală” a intestinului – soluția multor probleme de sănătate!

Este cunoscut faptul că pentru a scăpa de multe boli, este suficient să curățați intestinele de mucus, pietre fecale și paraziți. În 70 de ani de viață, prin intestine trec în medie 100 de tone de alimente și 40 de mii de litri de lichide. Rezultatul: în intestine se acumulează mai mult de 15 kg de pietre fecale, deșeuri toxice ale activității vitale, care otrăvesc sângele și cauzează daune ireparabile organismului nostru.

Faptul că intestinele sunt pline de toxine este indicat de constipație frecventă, tulburări metabolice, diabet zaharat, alergii, greutate în exces sau insuficientă, boli ale organelor filtrante ale rinichilor și ficatului, boli ale auzului și vederii, ale pielii, părului, unghiilor, boli sistemice sau artrită.

Prin clismă se curăță doar o mică porțiune a colonului gros (40-50 cm). Spălarea intestinului cu ajutorul aparatelor este destul de scumpă, necesită timp și perturbă microflora intestinală.

Administrarea internă a 1-3 lingurițe de desert dintr-o făină specială din semințe de in permite curățarea completă a intestinului gros și subțire de mucusul și pietrele fecale de ani de zile și paraziții, timp de trei săptămâni. În același timp, microflora intestinală este complet conservată.

Atenție! Această metodă ajută la normalizarea rapidă a greutății și arderea depozitelor de grăsime.

Făina din semințe de in este capabilă să absoarbă și să elimine substanțele toxice, zgura și să reducă nivelul de colesterol din sângele organismului. Ea are un spectru larg de acțiune antiparazitară și are un efect distructiv asupra multor tipuri de viermi, ciuperci și viruși.

Inul are un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidic. Se recomandă administrarea de făină de in dacă suferiți de:

  • procese inflamatorii ale mucoasei tractului respirator superior;
  • procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal, gastrite, colite;
  • ulcer gastric și duodenal;
  • afecțiuni ale tractului urinar – pielită, cistită,
  • excesul de greutate,
  • tulburări ale metabolismului lipidic.

Este eficientă și utilizarea zilnică în scop preventiv.

Mod de utilizare:

Se utilizează ca ingredient pentru prepararea alimentelor cu proprietăți antiparazitare în cantitate de 2-3 lingurițe la o porție.

Curățarea intestinului:

Săptămâna 1: 1 linguriță de făină amestecat cu 100 g de smântână sau kefir pe zi
Săptămâna 2: 2 lingurițe de făină amestecat cu 100 g de smântână sau kefir pe zi
Săptămâna 3: 3 lingurițe de făină amestecat cu 150 g de smântână sau kefir pe zi

Dacă este dificil să cumpărați făină, puteți cumpăra pur și simplu semințe de in de la farmacie și să le măcinați într-un râșniță de cafea sau într-un blender.

Acest amestec se ia în loc de mic dejun. În acest fel intestinul gros și subțire vor fi curățate de mucus și pietre fecale, paraziți, iar flora intestinală va rămâne complet intactă.

Smântâna poate fi înlocuită cu orice produs lactat acru.

În perioada de curățare, trebuie să se respecte regimul de apă: se bea apă până la 2 litri pe zi.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!