Cum te defineste culoarea ta favorita! La tine se potriveste?

Cum te defineste culoarea ta favorita! La tine se potriveste?

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2022 in Personalitate

Atunci când cunoşti o persoană nouă, deseori eşti întrebat care este culoarea ta preferată. Această întrebare este nu doar pentru începe o discuţie, dar şi pentru a afla mai multe despre caracterul interlocutorului. Psihologii susţin că culoarea preferată ne caracterizează personalitatea sau pe cel pe care ni-l dorim. Citeşte acest articol şi te vei convinge.

ALB. Este simbolul purităţii şi al perfecţiunii. El este preferat de oamenii atenţi, grijulii şi sinceri.

NEGRU. Psihologul american Bernardo Tirado a spus că negru este ales de oamenii misterioşi. Să înţelegi ce se petrece în interiorul lor nu este uşor. De regulă, ei păstrează distanţa într-o relaţie. Aceste persoane sunt elegante şi fac alegeri impecabile.

ALBASTRU. Dacă culoarea ta preferată este albastru, înseamnă că preţuieşti armonia într-o relaţie. Culoarea albastră este aleasă de persoanele devotate. Din nefericire, acestor persoane le este greu să scape de stereotipuri. Însă sunt responsabile şi au grijă de ceea ce vorbesc.

VERDE. Persoanele care aleg această culoare sunt foarte active şi comunicabile. Se adaptează uşor schimbărilor şi nu prea se confruntă cu probleme financiare. Au o gândire logică şi îşi realizează munca până la capăt.

ORANGE. Aceasta era culoarea preferată a lui Frank Sinatra. Interpretul era de părere că aceasta este culoarea fericirii. Într-o anumită măsură avea dreptate. Psihologul Betty Wood este părere că orange este culoarea aleasă de oamenii fericiţi care au o viaţă activă. Uneori, au obiceiul să dramatizeze, însă acest lucru nu poate fi considerat întotdeauna un dezavantaj.

ROZ. Este o culoare preferată mai mult de femeile care au un caracter sensibil şi blând. Ele au nevoie de susţinere şi înţelegere într-o relaţie. Persoanele cărora le place această culoare sunt, de regulă, părinţi iubitori.

VIOLET. Dacă eşti o persoană creativă, cel mai probabil, aceasta este culoarea ta preferată. Ea vorbeşte despre ambiţie şi nedorinţa de supunere. Cei care preferă această culoare sunt persoane de încredere.

CAFENIU. Puţine persoane preferă această culoare. Însă ele pot fi caracterizate ca fiind persoane muncitoare, au răbdare şi un simţ al umorului de invidiat.

ROŞU. Personalităţile pasionale, cărora le plac călătoriile, aleg această culoare. De regulă, aceste persoane îşi ies din fire foarte repede, însă la fel de repede se calmează. Niciodată nu te vei plictisi în compania acestor persoane. Ele ştiu ce îşi doresc de la viaţă şi îşi transformă visele în realitate.

GRI. Cuvintele „protecţie” şi „încredere” – sunt despre tine dacă ai ales această culoare. Nu îţi plac disputele. Îţi place să fii în singurătate şi niciodată nu te plictiseşti de propria companie.

GALBEN. Psihologii au demonstrat că această culoare este a persoanelor care gândesc larg şi au imaginaţie bogată. De regulă, ele sunt perfecţioniste şi le place ordinea. Simţul umorul este ceea ce îi evidenţiază într-un grup. Sunt foarte originali.

Dacă o persoană preferă mai multe culori înseamnă că ea are o personalitate diferită, care se schimbă în funcţie de situaţia în care se află. Este un fenomen absolut normal.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Personalitatea ta in functie de parfumul prefereat

MIROSUL DE CITRICE = Persoane tolerante si deschise la nou

Persoanele care aplică pe piele și haine parfumuri pe bază de citrice (grepfruit, lămâie, portocale) sunt persoane care nu au nicio problemă să stea la aceeași masă cu un gay, o lesbiană, un preot sau un negru. Au mintea deschisă și fac eforturi mari să le deschide și celorlalți viziunea despre viață.

MIROSUL GURMAND = persoane incapatanate

Dacă ai un parfum cu miros de cafea sau ciocolată, ești căpoasă din fire afară. Nimic nu îți convine decât atunci când ești în câștig de cauză. Pentru tine cafeaua și ciocolata sunt două capricii minore față de mofturile pe care le ai zi de zi în condică.

FOUGERE = PERSOANE FILANTROPE, IUBITOARE, ENERGICE

Fougere înseamnă scara dragostei în franceză, iar parfumurile fougere combină lavanda cu feriga, aromele de lemn, aromele pe bază de stejar sau mușchi. Dacă ai un astfel de parfum, l-ai ales pentru că tu încă mai crezi în dragoste și natură, pofta de viață și iubirea față de aproapele tău.

MIROSUL VERDE = PERSOANE PUSE PE ȘOTII

Dacă parfumul tău are un miros de ierburi aromatice sau chiar de mentă, asta înseamnă că ești o persoană pusă mereu pe glume. Pentru tine viața este ceva amuzant și trebuie să treci prin ea pentru a te împlini spiriual. Cel mai adesea o faci râzând.

MIROSUL PUTERNIC, PARFUMURILE MASCULINE = PERSOANĂ GREU DE ÎNDUPLECAT

Parfumurile masculine cu iz de after-shave sunt specifice persoanelor care nu tolerează foarte multe lucruri. Dacă ai un astfel de parfum, cei din jur trebuie să facă demonstrații kilometrice pentru a te convinge de buna lor intenție.

MIROSUL DE TABAC = PERSOANE NEHOTĂRÂTE

Cu toate că parfumurile pe bază de tabac sunt specific masculine, persoanele care se dau des cu acest tip de parfum sunt tot timpul nehotărâte: ar face o mie de lucruri și au idei ingenioase însă le este foarte greu să facă alegeri în viață.

MIROSUL ORIENTAL = PERSOANE SENZUALE, MISTICE

Dacă te dai cu un parfum cald și exotic (esență de cedru și santal) înseamnă că ai o personalitate destul de senzuală. Îți place s-o faci pe misteriosul și te atrag persoanele la fel ca tine, cele care nu își deschid viața din prima ca o carte.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!