Cum să vindeci o altă persoană cu ajutorul energiei vindecătoare

Cum să vindeci o altă persoană cu ajutorul energiei vindecătoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in SanatateSpiritualitate

Trimiterea energiei vindecătoare este ceva de care toată lumea este capabilă. Nu aveți nevoie de pregătire specială, de o viață de experiențe spirituale sau de un mentor experimentat pentru a debloca această putere. O poți folosi pentru a ajuta la vindecarea unei persoane dragi sau pentru a face față dificultăților psihologice zilnice.

Deși acesta este un proces simplu, există mult loc de îmbunătățire și dezvoltare. Pentru a învăța cum să vă folosiți puterea înnăscută de vindecare, urmați acest scurt ghid de vindecare.

Cum să trimiți energie vindecătoare

Dar înainte de a citi asta, ar trebui să știi puțin mai multe despre energia vindecătoare și de ce avem uneori nevoie de ea.

Înțelegerea forțelor cu care trebuie să lucrezi este cheia succesului.

Toți avem în noi energie cosmică. Acesta este cea care ne oferă conștiință, intenție, emoții.

Această energie se află deja în noi, dar este și la exteriorul nostru ca un câmp în jurul corpului numit aura, care este creat de chakrele primare ale corpului subtil. În general, acesta este sistemul nostru energetic.

Sistemul tău energetic este vulnerabil la energia negativă.

Când în corp se acumulează energie negativă, veți experimenta simptome care pot varia de la dureri de cap ușoare și oboseală până la probleme mentale și fizice severe.

Fiecare parte a ta este conectată, influențată și controlată de sistemul tău energetic, așa că nicio parte a vieții tale nu este lăsată neatinsă de energia negativă dacă accepți. Vindecarea personală este la fel de importantă ca spălatul pe dinți, luarea vitaminelor și exercițiile fizice.

Trimiterea energiei vindecătoare cuiva care are nevoie de ajutorul tău este o modalitate excelentă de a-l sprijini într-o perioadă dificilă. Este greu să-ți menții sănătatea spirituală atunci când mintea ta este stresată, cum ar fi în perioadele de doliu sau boală, așa că este întotdeauna bine să primești o mână de ajutor.

Ghid pas cu pas despre trimiterea energiei vindecătoare

Aceasta este o tehnică specială pentru a trimite cuiva energia ta vindecătoare, dar nu este singura cale. Gândiți-vă la ea ca la un punct de referință – fundația pe care ar trebui să aveți libertatea de a adăuga, modifica și îmbunătăți atunci când găsiți ceva care rezonează cu dvs.

Pasul 1: Pregătiți spațiul

Ca de obicei pentru astfel de tehnici, va trebui să pregătiți un spațiu confortabil. Nu ai nevoie de nimic special pentru a-ți crea spațiul sacru — orice loc în care te simți confortabil, în siguranță și centrat și unde nu vei fi deranjat.

În mod ideal, aceasta ar putea fi o casă, dar ar putea la fel de bine să fie un loc în natură. Oriunde alegeți să vă concentrați, asigurați-vă că este cald, confortabil și primitor.

Aprindeți niște tămâie și lumânări, puneți niște muzică ușoară sau sunete ale naturii.

Pasul 2: Curățați-vă aura

Înainte de a putea trimite energie vindecătoare, trebuie să îți cureți aura. Toată lumea primește energie negativă de la evenimentele din jur. Un coleg neplăcut, stresul familiei și presiunea socială se pot adăuga la povara ta până la sfârșitul zilei.

Stai pe jos sau pe podea, poți folosi o pernă dacă vrei. Închideți ochii și respiră. Concentrează-te pe respirația ta. Ideea este să preiei controlul asupra corpului tău fizic, întărind legătura dintre minte, corp și suflet, deoarece acestea acționează ca un întreg.

Asigurați-vă că coloana vertebrală este cât mai dreaptă posibil. Acest lucru permite energiei să curgă fără să fie îngreunată.

De fiecare dată când inspirați pe nas, imaginați-vă că energia negativă se adună în piept. Apoi, în timp ce expirați, lăsați acel întuneric să vă urmeze respirația în vânt pentru a te curăța.

Pasul 3: Ridicați-vă vibrațiile

În continuare, trebuie să vă ridicați vibrațiile cât mai sus posibil. Acest lucru este important deoarece energia lucrează cu legile potențialului, ceea ce înseamnă că se deplasează „în aval” către o energie vibrațională mai mică.

Concentrați-vă pe chakra rădăcină și vizualizați fluxul de lumină care intră în corpul vostru prin ea, pe măsură ce este absorbit în sus de Mama Pământ. Lăsați această lumină să vă umple, ridicându-vă prin chakrele voastre și ridicându-vă vibrațiile.

Pasul 4: Pregătiți energia vindecătoare

Aduceți mâinile împreună în fața pieptului și frecați-le. Simțiți cum se acumulează energia în palme.

Vizualizează persoana căreia vrei să îi trimiți energia vindecătoare, empatizând cu durerea sa.

În acest moment, trebuie să decideți asupra culorii luminii pe care o trimiteți:

  • Alb – vindecare spirituală sau generală.
  • Portocaliu – vindecare fizică.
  • Albastru – vindecare emoțională
  • Violet – protecție psihică împotriva energiei negative.
  • Verdele – vindecarea iubirii și problemelor sentimentale.

Imaginați-vă că din palme trosnesc scântei colorate în timp ce le despărțiți încet, creând o minge de lumină vindecătoare între palme.

Pasul 5: Trimite-ți energie vindecătoare

Ținând cont de imaginea persoanei căreia doriți să-i trimiteți energia vindecătoare, concentrați-vă pe chakra inimii.

Aduceți mingea luminoasă la piept în timp ce inspirați. Apoi când expirați, împingeți bila de lumină în față, mișcându-vă fizic mâinile pe măsură ce energia este eliberată.

După trimiterea energiei vindecătoare

După această procedură, s-ar putea să te simți puțin epuizat. Poate apărea epuizarea după ce ai trimis energia vindecătoare, mai ales dacă nu e ceva cu care te-ai obișnuit.

Dacă nu faci asta pentru prima dată și corect, te vei simți destul de bine!

Oricum, fă-ți timp să te relaxezi și să te recuperezi după aceea.

Și urmăriți persoana pentru a vedea cum starea acesteia se îmbunătățește.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!