Cum să vă umpleți chakrele cu energie? 7 moduri care te vor ajuta

Cum să vă umpleți chakrele cu energie? 7 moduri care te vor ajuta

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 October 2021 in Spiritualitate

Există șapte chakre în corpul uman, fiecare dintre acestea fiind responsabilă de legătura dintre corpul mental și cel fizic al unei persoane.

Acestea sunt un fel de centri energetici responsabili de anumite domenii ale vieții: de la iubirea de sine și de aproapele până la conexiunea cu Universul sau Dumnezeu, de care este responsabilă chakra noastră coroană Sahasrara.

Însă atunci când chakrele noastre sunt blocate sau lipsite de energie, atunci acest lucru se va reflecta imediat în viața noastră.

Pur și simplu totul este strâns legat: orice problemă pe plan energetic se materializează în realitatea noastră și ne afectează trupul sau mintea.

Prin urmare, în acest articol, am decis să vă împărtășesc șapte moduri prin care ne putem ajuta să ne reîncărcăm chakrele, astfel încât energia din ele să nu se termine niciodată, iar viața noastră să fie mereu într-o stare de armonie și abundență.

▪ Încărcarea de la Soare

Este sursa noastră naturală de aprovizionare cu energie.

Vă rugăm să rețineți că, de îndată ce părăsim casa în soarele dimineții, un zâmbet ne apare întotdeauna pe față!

Și chakrele noastre primesc și o încărcare de energie din lumina soarelui, așa că nu uitați să vă stați în razele sale blânde timp de cel puțin o oră și jumătate pe zi.

▪ Meditații

Desigur, cel mai bun mod care vă poate ajuta să vă completați deficitul de energie a fost, este și vor fi practicile de meditație.

Vă puteți concentra atenția asupra chakrei care are probleme în timp ce faceți meditația, iar aceasta va fi o modalitate excelentă de a rezolva această lipsă de energie!

▪ Citirea

Adevărat, în același timp, este necesar să citim mai mult, iar asta nu se referă la lucrările care au ieșit din stiloul autorilor de ficțiune, ci literatura serioasă, care vizează educația noastră spirituală.

Aceste cărți pot deveni sursele voastre de energie care vă vor ajuta la restabilirea echilibrului în chakre. Înțelegerea mai profundă a spiritualității și modului de funcționare a chakrelor te va ajuta să dobândești mai multă energie!

▪ Muzică relaxantă

De fapt, acesta este și unul dintre tipurile de meditație.

Când stați întins sau așezat într-o poziție confortabilă, ascultând muzică calmă, liniștitoare și ordonând fluxul gândurilor în capul vostru, atunci o astfel de meditație muzicală va fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a umple deficitul de energie din chakrele voastre. Alegeți frecvența cea mai favorabilă chakrei afectate de lipsa de energie.

▪ Lumânări și uleiuri parfumate

Da, prieteni, mirosurile lucrează și asupra creierului nostru și ne ajută să ne scufundăm într-o atmosferă relaxantă care ne ține plini de energie.

Poți aprinde o lumânare cu parfumul tău preferat și poți sta o jumătate de oră într-un mediu atât de liniștit.

Sunt sigur că o astfel de reîncărcare vă va ajuta cu siguranță.

▪ Culori în casă

Starea chakrelor tale va depinde și de culorile în care sunt văruiți pereții casei sau culoarea obiectelor interioare din jur.

Nu uitați că fiecare chakră are propria ei culoare. Și dacă, de exemplu, ai probleme cu Manipura, atunci adaugă culori galbene în decorul apartamentului, iar asta te va ajuta să hrănești această chakră cu energie.

▪ Pietre

Fiecare mineral este o formă de energie care are propria sa forță. Însă anumite pietre au o structură coerentă cu chakrele noastre, capabilă să o întărească și să o hrănească cu energie.

Prin urmare, purtarea unor astfel de pietre în bijuterii sau pur și simplu ținându-le lângă tine poate rezolva problema deficitului de energie din chakrele noastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!