Cum să-ți activezi superconștientul

Cum să-ți activezi superconștientul

Publicat de Tudor Mihalache pe 25 July 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Subconștientul nostru este urmat de supraconștient. În el se află ceea ce se denumește în mod obișnuit „scânteia lui Dumnezeu”. Aceasta este o forță care dă putere nelimitată asupra lumii materiale, însă nu numai asupra ei. Mintea noastră supraconștientă nu cunoaște lucruri precum eșecul, însă gândurile despre eșec din conștiință îl pot umbri. În termeni simpli, supraconștiința este intuiția, a cărei sursă este Sufletul.

Supraconștiința este activată prin concentrare profundă în timpul meditației și rugăciunii.

Atunci când vreți să faceți ceva, repetați:

„Sunt capabil să reușesc. Și deși conștiința mea este condiționată de ceea ce mă înconjoară, Domnul m-a înzestrat cu puteri nelimitate ale supraconștiinței și subconștiinței. Când le voi stăpâni, îmi voi stăpâni destinul”.

Nu există vrăji rele în viața oamenilor, pur și simplu nu folosim puterea conștiinței noastre și puterea obiceiurilor care sunt adânc înrădăcinate în subconștientul nostru.

Trebuie să rămânem mereu curajoși. De îndată ce ne pierdem curajul, ne etichetăm inconștient ca fiind un eșec.

Dacă în conștiința noastră există cel puțin un gând negativ „nu pot”, atunci acest gând este în mod automat imprimat în subconștient . Și cu cât ne gândim mai des la asta, cu atât mai adânc vom îndrepta acest gând defetist în subconștient.

Și fii sigur că aceste gânduri defetiste îți predeterminați soarta. Iar atunci va trebui să le arzi din subconștient cu un fier încins pentru ca succesul să revină în viața ta.

Trebuie să te inspiri cu ideea că vei reuși, că îți vei atinge scopul și îl vei pătrunde atât de profund încât nu mai rămâne loc în mintea ta pentru ideea de eșec. Chiar dacă eșuezi de 9 ori, atunci a zecea oară totul se va rezolva cu siguranță. Principalul lucru aici este să nu renunți și să nu accepți înfrângerea.

Puterea subconștientului. Subconștientul nostru poate face orice, însă trebuie să știm să-l folosim corect. Iar astfel vei evita eșecurile cu 99,9%.

După cum puteți înțelege din numele termenului, acesta este ceva mai profund decât conștiința. Conștiința este stratul vizibil superior, iar subconștientul este ceea ce se ascunde în spatele stratului de conștiință.

Subconștientul poartă abilități care nu sunt sub controlul conștiinței noastre, dar care au un impact direct asupra formării destinului nostru.

Subconștientul este responsabil pentru memoria, obiceiurile și caracterul nostru. Stochează toată experiența noastră, amintirea gândurilor și acțiunilor noastre, pe baza căreia luăm decizii în viitor și din care se formează tiparele obiceiurilor noastre.

Pentru a spune mai simplu, tot ceea ce se întâmplă în minte este imprimat în subconștient. Este ca o cameră video care funcționează non-stop.

Dacă în mintea noastră ne considerăm un ratat, o persoană incapabilă, atunci subconștientul nostru va scrie doar „un ratat, o persoană incapabilă”.

O astfel de înregistrare în subconștientul tău va avea un efect foarte dăunător asupra viitorului tău. Toate angajamentele tale vor fi trecute prin acest șablon și, după cum ai putea ghici, nu vei avea succes. Există o șansă de 99,9% să eșuezi.

Pentru a preveni acest lucru, trebuie să ne amintim următoarele:

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache