Cum să te ferești de energia invidiei generată de oamenii invidioși pe realizările tale

Cum să te ferești de energia invidiei generată de oamenii invidioși pe realizările tale

Publicat de Tudor Mihalache pe 25 July 2022 in PsihologieSanatateSpiritualitate

Invidia este un sentiment inerent fiecărei persoane. Cred că în lumea noastră nu există persoană care să nu fi invidiat pe altcineva. Cu toate acestea, uneori o persoană este prea adânc cufundată în acest sentiment și nu devine o problemă numai pentru el, ci și pentru oamenii din jurul său. Despre astfel de oameni se spune că sunt invidioși. Oamenii invidioși au un sentiment irezistibil de a-și însuși succesul și viața altcuiva.

Omul invidios este copleșit constant de gânduri negative față de cel care este fericit și a reușit. Energia invidiei nu este deloc inofensivă, așa cum pare la prima vedere, poate fi foarte distructivă. În majoritatea cazurilor, oamenii invidioși creează efecte negative imperceptibile persoanei invidiate în toate modurile posibile.

Care oameni invidioși sunt cei mai periculoși?

O persoană care a fost înghițită de invidie, de cele mai multe ori trăiește numai prin asta și nu face nimic pentru a-și schimba viața. Cel mai adesea, obiectele invidiei sunt persoane care depun eforturi pentru a-și atinge obiectivele. Printre oamenii invidioși există și oameni ale căror emoții negative sunt inofensive pentru ceilalți dar își fac rău tot lor. Însă sunt și cei care, prin invidia lor, pot strica și blestema.

Cei mai periculoși invidioși sunt rudele și prietenii, pentru că le suntem deschiși și ne cunosc viața mai bine. Când o persoană începe să creadă ceea ce îi spune o persoană invidioasă, atunci a început să piardă. O persoană invidioasă poate să-ți distrugă succesul și să-ți distrugă stima de sine. O astfel de comunicare și deschidere cu oamenii invidioși este întotdeauna distructivă. În acest caz, persoana invidioasă acționează ca un vampir energetic care suge energia și succesul din tine.

Citește continuarea pe pagina 2 >

Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache