Cum sa te feresti de cele trei ceasuri rele de marti

Publicitate

Pentru că marţi e guvernată de Marte, de aia. Adică zeul acela bine făcut căruia îi sare ţandăra repede şi… mai pune de-un război. Nu-i întâmplător. E ziua în care realizezi cu adevărat că săptămâna…
chiar a început. Ieri erai încă relaxată după week-end. Azi simţi deja că… nu-i de glumă. Şi mai e atât de mult până sâmbătă!… Reacţia ta normală, perfect justificată din punct de vedere astrologic, este: “Lasaţi-mă-n pace!”. Ceea ce, trebuie să recunoşti, le ridică şi celorlalţi sângele în cap, căci deh, şi pentru ei e marţi… Cei mai afectaţi: Berbecii şi Scorpionii. Fiind guvernaţi de impulsivul Marte prin naştere, mai bine le dai un mail decât un telefon şi să eviţi contactul direct.

Cum te fereşti de cele trei ceasuri rele? Simplu:

Publicitate

Varianta 1: Nu ieşi din casă. Dai un telefon la serviciu si spui că nu te simţi bine. Rogi un prieten să te încuie pe dinafară şi să plece cu cheia. Şi cu telefonul tău mobil.

Varianta 2: Începi ziua cu o partidă de sex sălbatic. Nu va îmbunătăţi situaţia la serviciu, dar cel puţin o să ai la ce să te gândeşti în timpul şedinţei care nu se mai termină.

Varianta 3: Iei un calmant în mod preventiv. Ai grijă totuşi să nu îţi uiţi vreun zâmbet pe faţă, ca să nu te dai de gol. Încruntă-te şi dă din cap dezaprobator în acelaşi ritm şi din aceeaşi poziţie corporală ca şi şeful tău. O să te aibă în vedere la următoarea mărire de salariu.

Publicitate
Alte Articole
Superstitii