Image

Cum sa te feresti de cele trei ceasuri rele de marti

Publicat de Patricia Esca pe 25 August 2017 in Superstitii

Pentru că marţi e guvernată de Marte, de aia. Adică zeul acela bine făcut căruia îi sare ţandăra repede şi… mai pune de-un război. Nu-i întâmplător. E ziua în care realizezi cu adevărat că săptămâna…
chiar a început. Ieri erai încă relaxată după week-end. Azi simţi deja că… nu-i de glumă. Şi mai e atât de mult până sâmbătă!… Reacţia ta normală, perfect justificată din punct de vedere astrologic, este: “Lasaţi-mă-n pace!”. Ceea ce, trebuie să recunoşti, le ridică şi celorlalţi sângele în cap, căci deh, şi pentru ei e marţi… Cei mai afectaţi: Berbecii şi Scorpionii. Fiind guvernaţi de impulsivul Marte prin naştere, mai bine le dai un mail decât un telefon şi să eviţi contactul direct.

Cum te fereşti de cele trei ceasuri rele? Simplu:

Varianta 1: Nu ieşi din casă. Dai un telefon la serviciu si spui că nu te simţi bine. Rogi un prieten să te încuie pe dinafară şi să plece cu cheia. Şi cu telefonul tău mobil.

Citeste si  Iata de ce este bine sa arunci lucrurile vechi din casa

Varianta 2: Începi ziua cu o partidă de sex sălbatic. Nu va îmbunătăţi situaţia la serviciu, dar cel puţin o să ai la ce să te gândeşti în timpul şedinţei care nu se mai termină.

Varianta 3: Iei un calmant în mod preventiv. Ai grijă totuşi să nu îţi uiţi vreun zâmbet pe faţă, ca să nu te dai de gol. Încruntă-te şi dă din cap dezaprobator în acelaşi ritm şi din aceeaşi poziţie corporală ca şi şeful tău. O să te aibă în vedere la următoarea mărire de salariu.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!