Cum sa recunosti o prietena adevarata si cum sa scapi de cele false si barfitoare

Cum sa recunosti o prietena adevarata si cum sa scapi de cele false si barfitoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2019 in Sfaturi

Prietenia este unul din cele mai bune lucruri care ni se pot întâmpla în viață. Iar prietenii de nădejde sunt o adevărată comoară. O prietenă adevărată nu este chiar așa de ușor de deosebit de una falsă, la o primă vedere, diferența însă dintre ele este ca de la cer la pământ.

Prietenele adevărate sunt cele cărora li te poți adresa, indiferent de situație și care sunt de partea ta, necondiționat. Iată un mic “ghid”, pentru “trierea” persoanelor ce te înconjoară.

Prin urmare, cum se poartă o prietenă adevărată? .

1. Te susține în tot ceea ce începi.

Și asta indiferent de lucrul de care te apuci : lecții de dans, alpinism sau deschiderea unei noi firme.

2. Îți iubește prostioarele

O prietenă adevărată îți iubește chiar și prostioarele pe care le faci involuntar. Ba, mai mult, ti se asociază și vă distrați, făcând împreună astfel de prostioare nevinovate.

3. Îți va ierta totul

Uneori, în viață, mai facem și prostii. Acest lucru ne poate costa, uneori, prietenia. Dar numai prietenia celor falși. Prietenii adevărați știu că nimeni nu e ideal și sunt gata să accepte acest lucru. Ei te vor ierta, pentru că valorezi, pentru ei, mult mai mult decât prostia pe care ai făcut-o!

4. Indiferent de situație, este mereu de partea ta

Indiferent cu cine esti în dispută și dacă ai sau nu dreptate, o prietenă adevărată va fi întotdeauna de partea ta. Te va ajuta și te va susține, chiar și fără să te întrebe amănunte.

5. Te va susține într-un nou proiect

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne descoperim noi limite, noi interese. Prietena falsă va glumi pe seama ta și va încerca să te întoarcă din drum. Cea adevărată te va încuraja să fii tu însăți și te va susține în redescoperirea ta.

6. Îti știe micile neajunsuri

Fiecare din noi avem micile noastre ciudățenii, pe care le știu numai prietenii apropiați. Pentru că ei sunt atenți la tot ceea ce însemnăm noi.

7. Ține mereu legătura cu tine

Prietenele false își amintesc de tine doar atunci când au nevoie de tine sau când vor să mai afle câte o bârfă. Prietenele adevărate rămân mereu legate tine, pentru că , pentru ele este foarte important ce faci, în fiecare moment. Și nu le interesează picanteriile de ultimă oră.

8. Știu să păstreze un secret

Dacă vrei să încredințezi cuiva un secret și să fii sigură că mâine dimineață nu va vui tot târgul despre asta, nu o poți face decât unei prietene adevărate.

9. O prietenă adevărată nu trebuie impresionată

Dacă simți nevoia să te aranjezi, îmbraci elegant si machiezi doar pentru o plimbare cu prietena ta, atunci sigur nu e o prietenă adevărată. Prietenei adevărate îi este totuna cum arăți, ea nu-și dorește decât să fie cu tine.

10. Are mereu timp pentru tine

Este gata să renunțe la treburi mult mai importante, pentru a petrece timp cu tine.

11. Este gata mereu să-ți ofere umărul său

Diferența majoră dintre o prietenă adevărată și una falsă este felul în care se poartă în momentele de bucurie dar și de necaz. În prezența unei prietene adevărate, toate greutațile îți par mai ușor de dus.

Așa că, mare grijă la persoanele ce te înconjoară!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!