Cum să păstrezi banii în portofel, astfel încât să se adune din ce în ce mai mulți?

Cum să păstrezi banii în portofel, astfel încât să se adune din ce în ce mai mulți?

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 February 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Einstein a fost întrebat de ce are o potcoavă la ușă dacă nu crede în noroc. „Motivul este că superstițiile se adeveresc, indiferent dacă cred sau nu în ele”.

Există câteva lucruri care funcționează. Nu este clar cum, dar funcționează … Asta vreau să împărtășesc. Acest lucru se aplică numai banilor cash, deoarece banii de pe card au o cifră de afaceri proprie.

Regula unu. Banii primiți – duceți întreaga sumă acasă. Nu-i cheltuiți pe drum. Dacă urmează să faceți cumpărături, luați suma necesară de acasă sau folosiți un card. Noii bani ar trebui să petreacă noaptea acasă cu restul de bani în care îi păstrați de obicei.

A doua regulă. Banii din portofel ar trebui să fie orientați cu chipul către dvs. în ordinea descrescătoare a valorii monetare, astfel încât atunci când deschideți portofelul, cei mari să fie mai aproape de margine, cu fața către voi. Și nu puneți bancnotele pe dos. Este neplăcut și pentru tine dacă stai cu capul în jos. Acest lucru este neplăcut pentru bani.

Regula trei. Fiecare persoană are propria bancnotă norocoasă!

Ultimele două cifre ale seriei de bancnotă trebuie să corespundă ultimelor două cifre ale anului de naștere. Trei cifre este chiar mai bine. În mod ideal, toate patru. Dar găsirea ei nu este ușoară. O astfel de bancnotă este talismanul dvs. neprețuit aducător de bani. Nu o cheltui și nu o da nimănui. Dar există o condiție. Trebuie să vină singură la tine. Nu poți schimba cu prietenii și căuta în mod specific (dacă ești casier)!

Regula patru. Asigurați-vă că vă planificați bugetul, cea mai simplă regulă este regula cu 4 plicuri. Scădeți toate costurile fixe (împrumuturi, utilități etc.) din suma veniturilor dvs., puneți deoparte 10% din suma rămasă deoparte pentru perioadele dificile sau în caz de orice problemă neașteptată. Ceea ce vă mai rămâne trebuie să fie așezat în 4 plicuri, câte 1 plic pentru fiecare  săptămână din lună. Purtați cel mult conținutului unui plic în portofel, iar restul ar trebui păstrat acasă.

Și ultimul lucru. Banii nu pot fi păstrați în pachete cu un număr impar de bancnote. Se vor certa și se vor dispersa. Fiecare trebuie să aibă o pereche.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!