Cum sa obtii de la viata ceea ce crezi ca meriti! Invata ce iei ceea ce crezi ca ti se cuvine!

Publicitate

Multi dintre noi ajung intr-un punct in care se simt blocati in viata. Nu stiu cum sa mearga mai departe, ce este de facut, care este drumul lor. A ne urma visurile poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri din viata. Da, este complicat sa infrunti necunoscutul, un abis imprevizibil.

Insa se poate! Trebuie doar sa fim perseverenti si sa nu ne dam batuti cand intalnim un obstacol.

Iata care sunt cele 10 sfaturi pentru a obtine tot ce iti doresti in viata:

1. Concentreaza-te pe angajament, nu motivatie. – Cat de devotata esti visului tau? Cat de important este pentru tine si ce vrei sa sacrifici pentru a ajunge acolo unde iti doresti? Daca esti dornic 100% sa faci asta, va urma si motivatia.

2. Concentreaza-te pe dezvoltare, nu pe rezultate – Daca iti concentrezi atentia asupra entuziasmului descoperirii, imbunatatirii, explorarii si experimentarii, motivatia ta va fi intotdeauna alimentata. Daca te concentrezi doar pe rezultate, motivatia va fi ca si vremea – va muri in momentul in care vei da de o furtuna. Asadar, cheia este sa te concentrezi asupra calatoriei, nu asupra destinatiei. Gandeste-te mereu la ce inveti de-a lungul timpului si la ce poti imbunatati.

3. Nu uita de distractie – Drumul pe care mergi ar trebui sa fie un joc minunat pentru tine. In momentul in care devine serios, exista o sansa mare sa simti ca este o greutate emotionala mult prea puternica si iti vei pierde perspectiva.

4. Scapa de gandurile rele – Gandurile iti influenteaza sentimentele, iar sentimentele determina modul in care vezi munca. Ai multe ganduri in cap si ai intotdeauna alegerea de a te concentra fi pe cele care te vor face sa te blochezi emotional (temeri si indoieli) fie pe cele care te vor ajuta sa mergi mai departe (bucurie, experimentare, incercare, iesirea din zona de confort).

Publicitate

5. Foloseste-ti imaginatia – Urmatorul pas dupa eliminarea gandurilor negative este sa iti folosesti imaginatia. Cand lucrurile merg bine, esti plina de energie pozitiva si atunci cand intampini dificultati, trebuie sa fii si mai energica. Asadar, regandeste situatia. Daca repeti “Imi urasc munca!” ghici ce se va intampla? Ce sentimente vor aparea in urma acestor cuvinte? Este o chestiune de imaginatie. Poti gasi intotdeauna ceva de invatat chiar si de la cel mai rau sef din lume sau la cel mai plicitisitor loc de munca.

Am un exercitiu minunat pentru tine: Timp de trei zile gandeste si spune numai lucruri pozitive. Vezi ce se intampla.

6. Nu mai fi atat de draguta cu tine – Motivatia inseamna actiune si actiunea duce la rezultate. Uneori actiunile tale nu reusesc sa aduca rezultatele pe care ti le doresti, motiv pentru care alegi sa fii draguta cu tine si sa nu te pui intr-o situatie dificila. Insa ghici ce? Trebuie sa te provoci singura de a merge mai departe, de a face ce trebuie sa faci chiar daca iti este teama.

7. Scapa de lucrurile care iti distrag atentia – Pana si lucrurile obisnuite iti pot distrage atentie. Incearca sa te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante. Timpul este pretios!

8. Nu te baza pe alte persoane – Nu trebuie sa astepti ajutor sau sfaturi din partea altor persoane (nici macar din partea membrilor familiei). Toata lumea este ocupata cu propriile nevoi. Nimeni nu te va face fericita si nu va atinge anumite obiective pentru tine. Totul depinde doar de tine.

9. Fa planuri – Trebuie sa iti cunosti urmatorii trei pasi inainte. Nu ai nevoie de mai mult. Completeaza-ti un calendar, notand cand, ce si cum vei face.

10. Odihneste-te – Cand esti foarte motivat exista posibilitatea de a munci pana la epuizare. Insa fa-ti timp pentru a te odihni. Corpul si mintea au nevoie de pauze si de relaxare.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Care sunt principalele cauze ale bolilor si cum sa le eliminam

Publicitate

Aşa cum am văzut, corpul uman este în realitate un câmp individual cu energie vitală. În principal, el primeşte energia vitală de la Câmpul Universal înconjurător, ce este peste tot răspândit şi care este sursa Energiei Universale. (Noi ştim că acest câmp individual este doar o intensificare a Câmpului Universal).

Principala sursă a majorităţii bolilor este dezechilibrul la nivelul energiei vitale, care este foarte importantă pentru păstrarea corpului sănătos. Fără energie vitală suficientă, corpul îşi pierde energia şi capacitatea sa de a funcţiona corect, imunitatea îi scade şi este mult mai susceptibil la viruşi, bacterii sau la boli în general. Nivelul minim al energiei vitale totale, pe care corpul îl cere pentru a fi sănătos, este dificil de măsurat experimental, însă teoretic noi îl vom nota „Emin”, care reprezintă nivelul minim acceptabil al energiei vitale înainte ca prăbuşirea corpului să fie posibilă.

Nivelul Energiei Universale într-un corp sănătos este mai mare decât „Emin” şi noi îl vom nota simplu cu „E”, ce reprezintă cantitatea de energie vitală pe care o are corpul (sau un organ din corp, depinzând de context). Cu alte cuvinte, când „E” este mai mare decât „Emin”, totul este bine, însă când „E” coboară sub „Emin”, bolile se produc cel mai probabil. Câmpul de Energie Universală, subtil şi continuu, alimentează corpul cu Energie Universală, iar în condiţii normale ţine „E” deasupra lui „Emin”. Vom vedea în continuare, ce condiţii îl fac pe „E” să scadă sub valoarea critică „Emin”, conducând apoi la îmbolnăvirea corpului.

Publicitate

Corpul este un câmp individual ce vibrează constant cu o anumită frecvenţă sau cu o combinaţie de frecvenţe. Atunci când energia vitală creşte, vibraţiile corpului cresc şi viceversa, deci energia şi vibraţiile corpului sunt într-o corespondenţă reciprocă. Există anumite lucruri acţionează în sensul reducerii acestor doi factori: energia şi vibraţiile STRESUL prelungit sau ridicat reduce imunitatea întregului sistem ce formează corpul, aşa că atât energia vitală, cât şi vibraţiile asociate, sunt de asemenea reduse. Dacă stresul este asociat cu emoţiile interne, care conduc spre o tensiune într-o parte a corpului (un membru sau organ intern), atunci energia vitală (şi vibraţiile corespunzătoare) se vor reduce semnificativ şi „E” scade sub „Emin”, iar în aceea parte a corpului se iniţiază boala.

TENSIUNEA asociată cu STRESUL acut sau cronic este principala cauză a celor mai multe boli, pentru că afectează direct vibraţiile corpului, reducându-i energia sa vitală – corpul uman fiind un câmp energetic este cel mai vulnerabil la acestea. Celelalte cauze se datorează acestei cauze principale. De exemplu, un medic ce tratează stomacul pacientului prin medicaţie, tratează simptomele, dar nu şi sursa. Un tratament complet poate avea loc numai cu Energie Universală – aşa cum vom vedea mai târziu – care va îndepărta tensiunea şi va ridica vibraţiile corpului, traducându-se în refacerea minimumului de energie vitală cerută de funcţionarea sănătoasă a corpului.

Deşi defectele genetice sau vulnerabilitatea corpului pot predispune la boală, în cele mai multe cazuri nu sunt singura cauză a bolii, ci doar dacă sunt asociate cu un factor suplimentar, datorat „reacţiei la stres”.

ENERGIA UNIVERSALĂ – dr. Bedri C. Cetin

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Sanatate