Cum sa ne protejam energia spirituala!

O ancheta a dovedit faptul ca un fost postas, in varsta de 87 de ani, este tatal a peste 1.300 de copii nelegitimi. Adevarul a aparut dupa ce un detectiv particular a fost angajat de o familie din Tennessee. Mii de mostre ADN au fost adunate in ultimii 15 ani pentru a se stabili paternitatea. "Contraceptia nu era foarte populara in acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie sa-mi fie rusine. Anii ‘60 au fost ani frumosi in care am lasat impresii ca sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne", a explicat batranul, potrivit descopera.ro. "Unele chiar au crezut ca sunt Johnny Cash real", isi aminteste el razand. "Nu stiu daca au crezut intr-adevar sau daca au incercat sa se convinga”, a declarat el in apararea sa. Detectivul particular Sid Roy nu si-a putut imagina ca o sa lucreze la un caz timp de 15 ani pentru a deslusi adevarul. "Totul a inceput in anul 2001, cand doi barbati diferiti, care nu aveau nimic in comun cu celalalt, m-au angajat sa le gasesc tatal biologic. Am fost stupefiat dupa investigatiile suplimentare, in urma carora am realizat ca ambii barbati au acelasi tata. In acel moment cazul a devenit o misiune personala a mea, ori de cate ori am avut timp liber, am incercat sa gasesc alte marturii. In cele din urma, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftina si usor de utilizat. Pe mine, aceasta tehnica m-a ajutat sa adun o multime de informatii in ultimii ani", recunoaste Sid Roy. Potrivit investigatorului, cei mai multi oameni, care sunt constienti de adevar, nu doresc ca aceste informatii sa iasa la iveala si au dat marturii anonime. "Adevarul dezlantuit ar putea distruge sute sau chiar mai multe familii. Tot ce stiu este ca cei mai multi dintre acesti oameni sunt bucurosi sa afle adevarul si nu poarta nici o pica pe batran, cred ca a fost o practica mai frecventa in acele zile", recunoaste Sid Roy. Cu toate acestea, testele ADN-ului si marturiile atrag atentia despre 1.300 de copii nelegitimi al unui tata postas. Sid Roy crede ca ar putea fi mai multe persoane implicate. "Am petrecut 15 ani din timpul meu personal in asta, cred ca e suficient. Dar cercetarile mele arata in mod clar ca ar putea fi mai multi copii", a adaugat Roy. Sursa: infamoustribune.com / descopera.ro
Publicitate

Traim intr-o lume densa, in care jocul polaritatilor se apropie de sfarsit, astfel incat o noua paradigma sa insufleteasca civilizatia umana si planeta Pamant. Dupa mii de ani de distorsiuni, iluzii si violente, suferinta si lipsuri, campul astral al Pamantului a fost poluat masiv cu forme gand si energii distorsionate si intunecate, care au atras la randul lor energii asemanatoare din acest sector de galaxie si chiar din alte galaxii…

Toate aceste impuritati sunt curatate acum intr-un ritm rapid, prin manifestarea lor fizica, precursor al vindecarii. Cu toate acestea, acum pe planeta purificarea este intr-o etapa de o aparenta amplificare a intunericului (in fapt, o manifestare a intunericului ascuns “sub pres”). Oamenii nepregatiti, cei care foarte probabil nu vor continua aici, emit forme gand de disperare, suferinta, drama si nebunie.

Daca mai adaugam la acestea si “zgomotul” electromagnetic puternic dat de modul nostru de viata, de mass media, de aparate si masini, incluzand aici si armele electromagnetice, interferenta grupurilor ET intunecate (disperate ca isi pierd masa de manevra), putem deduce ca suntem bombardati masiv la nivel subtil de energii nu tocmai benefice pentru calea spirituala pe care am ales-o.

Multi dintre noi suntem empati si sensibili la ceea ce se intampla in jur. Chiar daca suntem invatati sa ne detasam de drama, putem prelua inconstient “bagaje” pe care nu le dorim si care pot avea efecte dintre cele mai neplacute.

Pentru a putea sa ne continuam in mod optim drumul spiritual de inaltare, este necesar sa ne protejam de acest “bombardament” subtil descris pe scurt mai sus. Protectia spirituala este o necesitate si un factor deosebit de important al evolutiei noastre. Exista multe forme si proceduri de protectie spirituala. De la talismane pana la invocatii, vizualizari sau diferite tehnici …

1) Pamantul, Aerul, Apa si Focul

Dupa ce am interactionat cu oamenii in timpul zilei, foarte probabil am acumulat impuritati in aura. Elementele sacre, precum apa, focul, aerul, pamantul ne ajuta sa ne purificam.

Pamant: ne purificam avand grija zilnic de o gradina sau de plantele din apartament

Aer: aerul ne poate purifica atunci cand suntem in curentul lui. Vantul care bate pe langa noi, o fereastra deschisa, ajuta la purificarea aurei.

Apa: similar cu aerul, apa care curge pe langa noi ne purifica campurile energetice. Un dus caldut este foarte bun. De asemenea, baile caldute cu saruri extrag impuritatile din aura.

Foc: meditatia cu vizualizarea unei candele aprinse este o forma de purificare cu ajutorul focului.

2) Lumina Aurie a Prezentei Divine – Oul Sacru

Lumina aurie este manifestarea Prezentei noastre Divine. Atunci cand invocam Lumina Aurie si o vizualizam venind prin chakra coroanei, scaldandu-ne si impregnandu-ne spatiul, fiinta si constiinta, manifestam Unimea cu Dumnezeu din Interior si suntem protejati de energiile distorsionate si intunecate.

Publicitate

O procedura simpla de protectie o reprezinta invocarea Luminii Aurii si vizualizarea fiintei noastre in interiorul unui Ou Divin auriu.

3) Lumina Turcoaz a Arhanghelului Mihail

Arhanghelul Mihail este un ajutor de baza atunci cand vine vorba de protectia Lucratorilor de Lumina. Invocarea Sa precum si a luminii sale turcoaz este o procedura care se completeaza foarte bine cu Lumina Aurie. Astfel, dupa ce am invocat si vizualizat Lumina Aurie, invocam Lumina Turcoaz ca un scut aflat in exteriorul Oului Sacru de Lumina Aurie.

Putem folosi un model simplu, care sa ne ajute in vizualizare : Un Ou Auriu, in care ne aflam, scufundat si scaldat intr-o apa de culoare turcoaz…

4) Lumina Rosie

Atunci cand ne aflam in mijlocul unei multimi, de cele mai multe ori energiile sunt intunecate. In aceste cazuri, este important sa ne tragem aura langa corp. Procedura se bazeaza pe impamantare (scurgerea energiilor in pamant): vizualizam Lumina Aurie cum vine de la Dumnezeu prin crestetul capului, curgand in jos foarte aproape de corp si transformandu-se in Lumina Rosie pe masura ce se scurge in pamant.

Un model care ajuta aceasta vizualizare: ne imaginam ca purtam o mantie foarte lunga (pana adanc in pamant) de culoare Rosie. Lumina aurie coboara ca un dus energetic prin crestetul capului, scurgandu-se pe mantia rosie (devenind rosie) pana adanc in pamant.

5) Lumina Alba

Lumina alba este echivalenta cu purificarea si inchiderea spatiului propriu pentru orice fel de energii, atat benefice cat si mai putin benefice (negative). De aceea trebuie folosita numai foarte rar. Mai specific, se foloseste atunci cand in spatiul nostru (sau al pacientului nostru) s-a atasat o entitate care nu are ca scop cel mai inalt bine al nostru (al pacientului). Lumina alba directionata catre un spatiu penetrat de entitati negative exercita o presiune mare pentru acestea sa il paraseasca.

Diferenta fata de Lumina Aurie este ca Lumina Aurie pastreaza spatiul deschis pentru energiile benefice (pure in Lumina lui Dumnezeu) purificand in mod gentil, in vreme ce Lumina Alba curata foarte ferm dar si inchide spatiul pentru orice fel de energii.

Pentru toate formele de purificare de mai sus, este important sa cerem elementelor sa ne purifice si sa simtim purificarea. Exista foarte multe alte elemente, ritualuri si scheme de protectie pe care fiecare suflet interesat le poate studia si practica. Succesul acestora se poate masura simplu: daca ne simtim bine, energici si veseli dupa interactiunile pe care le-am avut, atunci putem spune ca protectia a functionat.

Exista desigur si fluctuatii emotionale interne care ne pot face mai tristi in anumite perioade. Exista si unele efecte ale procesului Ascensiunii care ne pot face sa ne simtim foarte obositi. Dincolo de acestea insa, daca suntem in general fericiti si energici inseamna ca am aplicat bine procedurile. Indiferent de asta, este esential sa fim perseverenti. La un moment dat, protectia va deveni automata si nu va mai fi nevoie sa ne concentram atata pe ea.

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate
Suflet pereche: Cineva care este aliniat cu tine la nivel sufletesc si care este trimis sa conteste, sa trezeasca si sa scoata la iveala anumite parti ale sinelui tau pentru ca sufletul tau sa poata urca la un nivel superior de constiinta si de constientizare. Dupa ce lectia a fost invatata, de cele mai multe ori, apare separarea fizica. Partener de viata: Un companion, un individ stabil si sigur care iti poate oferi sprijinul sau, in care poti avea de plina incredere si care te poate ajuta sa calatoresti prin viata. Exista un sentiment reciproc de iubire si respect si va aflati intr-o sincronizare perfecta in ceea ce priveste nevoile si dorintele voastre. Toata lumea vrea sa-si intalneasca “sufletul pereche”. De fapt, una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primesc in lecturile mele si in sesiunile de coaching este “Cand o sa-mi intalnesc sufletul pereche?”. Fiecare dintre noi avem mai multe suflete pereche in aceasta viata, dar scopul acestora este unul si acelasi. Sufletele pereche se afla aici pentru a ne trezi si prin anumite provocari sa ne poata ajuta sa atingem un nivel mult mai mare de constiinta. Sufletele pereche ajung tot timpul in vietile noastre atunci cand suntem pregatiti si niciodata mai devreme. Acestia apar in vietile noastre atunci cand suntem pregatiti sa invatam lectiile care ne sunt destinate fiecaruia dintre noi. De cele mai multe ori relatiile dintre sufletele pereche nu dureaza pentru totdeauna. Acest lucru se datoreaza faptului ca, uneori, relatia poate fi prea intensa sau datorita unei energii karmice care pare sa ia sfarsit in momentul in care lectiile necesare au fost invatate. Sufletele pereche pot fi, de asemenea, prieteni sau rude; nu trebuie sa fie intotdeauna parteneri romantici. Indiferent de acest lucru, vei simti intotdeauna o legatura energetica puternica intre tine si persoana respectiva. Foarte multi oameni petrec ani de zile gandindu-se la momentul in care isi vor intalni sufletul pereche, dar nu reusesc sa observe ceea ce cer de fapt. Atunci cand cerem sa cunoastem un suflet pereche, noi de fapt cerem sa crestem si sa ne dezvoltam constiinta si nu intelegem ca astfel putem impiedica energia sa ajunga la noi. Daca intr-adevar doresti sa te conectezi cu un suflet pereche, trebuie sa te afli intr-o aliniere perfecta cu propriul tau suflet. Este necesar sa descoperi cine esti, sa te onorezi pe tine insuti si sa-ti asculti inima. Atunci cand esti aliniat cu sinele tau adevarat, esti apoi instantaneu in vibratia intalnirii sufletului pereche. De cealalta parte, in cazul in care ai terminat cu lectiile sufletesti pentru moment si te afli in cautarea unui companion alaturi de care sa-ti petreci tot restul vietii, ceea ce doresti cu adevarat este un partener de viata. Un partener de viata este mai mult ca un companion sau ca un prieten fata de care simti o conexiune puternica. S-ar putea sa nu fie o conexiune la fel de profunda ca in cazul sufletelor pereche, dar va exista un sentiment reciproc de incredere, de intelegere si de respect. Un partener de viata este cineva care este grijuliu fata de nevoile si dorintele tale. Desigur, un partener de viata este o persoana de care te simti atras si pe care o iubesti. In timp ce vei avea in continuare o multime de lectii de invatat de la partenerul de viata, acesta te va ajuta mai mult prin sprijinul sau in timp ce navighezi in aceasta calatorie numita viata. Intalnirea partenerului de viata nu este de obicei ceva pentru care te poti pregati energetic sau spiritual, asa cum o poti face in cazul sufletelor pereche. In schimb, necesita o pregatire emotionala si fizica si nu in ultimul rand implicarea ta fizica in situatia respectiva. Este posibil ca sufletul tau pereche sa fie, de asemenea, partenerul tau de viata si astfel sa dezvoltati o conexiune foarte profunda – totul depinde de directia spre care alegeti sa va orientati. Acestea sunt diferitele caracteristici ale fiecarei relatii: #1. Relatiile dintre suflete pereche Simti o legatura profunda, spirituala fata de aceasta persoana si exista sentimentul ca va cunoasteti de foarte multa vreme. Exista momente de deja vu in care simti ca ati fost impreuna si inainte. Va intelegeti reciproc si aveti un mod similar de a gandi. Pot exista defecte comune sau obiceiuri similare, sau probleme similare in timpul copilariei. Conexiunea este intensa si asa este si relatia voastra. Adesea se poate trece de la momente joase la momente inalte extreme. Te simti in sincronizare cu persoana respeciva chiar si atunci cand nu sunteti fizic impreuna. Exista un sentiment care te face sa simti ca formati o echipa. Stii intuitiv ce simte si ce gandeste sulfetul pereche. Sunteti in ton unul cu celalalt si esti conectat cu gandurile si cu actiunile sale. Relatia voastra este emotionala, provocatoare si poate scoate la iveala in interiorul tau aspecte pe care nu le cunosteai pana atunci. Pot sa apara schimbari uriase in viata ta atunci cand intalnesti pentru prima data aceasta persoana. Relatia s-ar putea sa nu dureze pentru totdeauna, dar dragostea va fi intotdeauna acolo. #2. Relatiile dintre parteneri de viata Va simtiti atrasi unul de celalalt din punct de vedere fizic si fiecare rezoneaza cu valorile celuilalt. Va face placere sa va cunoasteti reciproc si sa invatati despre diferente si aspecte comune; tot ceea ce puteti afla unul despre celalalt pare nou si interesant. Va intelegeti ca doi prieteni foarte buni si relatia voastra nu este afectata de extreme. Relatia voastra este bazata pe decizii logice sau intelectuale. Fiecare dintre voi rezoneaza cu ideile filosofice si religioase ale celuilalt. Amandoi simtiti un sentiment de stabilitate emotionala si financiara datorita relatiei pe care o aveti. Relatia voastra se bazeaza pe a fi prezent din punct de vedere fizic si pe crearea de noi amintiri. Exista nevoia de a va casatori si de a intemeia o familie, cu scopul de a “cimenta” relatia voastra. In diferite momente ale vietii noastre, vom avea nevoie si ne vom dori diferite tipuri de relatii. Nu exista relatii mai bune sau mai rele. Totul tine de o decizie personala si catre aceasta vei fi ghidat atata timp cat iti vei asculta inima moment de moment. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!