Cum să identifici un vampir energetic din jurul tău și cum îți fură acesta energia

Cum să identifici un vampir energetic din jurul tău și cum îți fură acesta energia

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 March 2023 in Spiritualitate

În acest articol vom discuta despre vampirismul energetic din viața noastră modernă. Iată care sunt observațiile și concluziile mele pe această temă.

În continuare vei afla cum poți să identifici o persoană toxică din jurul tău, care pur și simplu îți fura energia, fericirea, norocul și îți blochează diferitele fluxuri de energie pozitivă care intră în viața ta.

Semnele care indică faptul că un vampir energetic se află în jurul tău și îți fură energia sunt următoarele:

  • Te simți obosit.
  • Simți vinovăție, chiar dacă nu ai făcut nimic rău cuiva.
  • Nesiguranța de sine.
  • Stare depresivă.
  • Sănătatea ta se înrăutățește.
  • Toate planurile se prăbușesc.

Acestea sunt câteva dintre primele semne. Despre manifestările mai complexe vom discuta într-un alt articol.

În general, scrierea acestui articol a fost determinată de un incident care a avut loc cu mine și cu cei doi prieteni ai mei la o cafenea.

În prezent, voi relata succint acest incident pentru a înțelege problema abordată în articol.

Cei doi prieteni ai mei, după ce au băut ceai într-o cafenea, au avut o dispută cu privire la o chestiune financiară. La început totul a fost pașnic, dar în cele din urmă disputa s-a transformat într-o ceartă pe un ton ridicat, care se auzea în toată cafeneaua.

Cearta a avut loc, chiar dacă disputa era legată de un subiect care nu necesită dovezi și discuții. Este ca și cum ar spune 2 + 2 = 4. Ce poți disputa aici? Dar nu! Ei se certau într-un așa fel încât toată cafeneaua și clienții acesteia începuseră să râdă și să-și dea coate.

Eu stăteam și observam fără a interveni în dispută. Atunci, am realizat că unul dintre prietenii mei îl provoacă pur și simplu pe celălalt. Aceștia se certau despre același lucru. Amândoi știau răspunsul la problemă, dar unul dintre prieteni încerca constant să afirme contrariul, dar în același timp era de acord. Rezultatul era un cerc vicios.

În cele din urmă, am cerut unuia dintre prietenii mei să se oprească (pe cel care nu provoca). I-am spus direct că este provocat și că își consumă energia degeaba. Disputa s-a oprit instantaneu, iar prietenul care îl provoca s-a îndreptat imediat spre mine, încercând să mă deranjeze în orice fel posibil. Dar nu a mers cu mine. Numai dacă ați fi putut să-l vedeți cât de furios a devenit!

Acesta este unul dintre exemplele strălucite ale vampirismului energetic.

Cum să identificați vampirii energetici din jurul vostru:

1. Este foarte simplu! Această persoană se va plânge constant de injustiție și de calitatea proastă a vieții. Va acuza în mod regulat alte persoane pentru problemele sale. Ba chiar vă va acuza și pe voi, provocând sentimentul de vinovăție și sentimentul de obligație față de el în orice.

2. Un alt semn este că va apărea în viața voastră în momentul cel mai nepotrivit. De exemplu, vă puneți la somn, iar persoana respectivă va suna sau va veni în vizită și va începe să se plângă, să-și spună problemele sau pur și simplu să vorbească despre nimicuri.

De asemenea, acest lucru se poate întâmpla când sunteți foarte ocupați cu munca, când trebuie să aveți o conversație importantă, când mergeți să vă întâlniți cu persoana iubită sau când doriți pur și simplu să petreceți timp cu ea.

De obicei, astfel de apeluri și vizite la voi acasă vor avea loc în momentele în care sunteți fericiți, inspirați sau planificați să obțineți beneficii din munca depusă.

Un semn foarte important va fi că, în cazul în care nu răspundeți la apel sau refuzați să îl primiți în vizită, veți deveni inamicul lor. Persoana se va schimba imediat și va începe să vă acuze de toate lucrurile imaginabile, provocând sentimentul de vinovăție. Va spune că a pățit anumite lucruri numai pentru că nu ați vrut să răspundeți.

3. Sunteți buni doar atunci când le faceți favoruri. În acele momente pot părea cei mai buni prieteni ai voștri, dar imediat ce îi refuzați, se schimbă complet. Nu le pasă că poate chiar nu ai avut bani să le împrumuți, nu le pasă că aveai o programare la medic făcută cu o lună înainte și de aceea nu ai putut să îi servești, nu le pasă de nimic. Ei se vor supăra și te vor învinui că nu ești deloc un prieten bun.

Aici cred că am spus totul. Dacă doriți să aflați cum să vă protejați de astfel de vampiri energetici în jurul vostru, scrieți în comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!