Cum să găsiți drumul către inima unei femei din fiecare semn zodiacal

Cum să găsiți drumul către inima unei femei din fiecare semn zodiacal

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2021 in AstrologieRelatii

Astrologii scriu adesea despre compatibilitatea între zodii. Dar, de fapt, toate zodiile se înțeleg între ele, dacă știu să găsească cheia inimii partenerului.

Iată cum să câștigați inima unei femei din fiecare zodie:

1. Berbec

În dragoste, femeile Berbec sunt pregătite pentru orice, dar vor mereu să aibă ultimul cuvânt de spus. Sunt independente și nu pot tolera o personalitate neplăcută în apropiere. Ele sunt mândre, le plac complimentele, vor să fie admirate și gelozia lor sălbatică poate fi enervantă. Nu veți putea să gestionați Berbecul, să nu aveți încredere în el și să nu combinați dragostea cu munca.

2. Taur

Acestea sunt femei materialiste, care nu prea își arată emoțiile, sunt serioase, deși pot fi foarte agresive dacă au motive. Sunt dedicate relației, dar nu vor sta într-o relație toxică. Disputele cu Taurii nu se termină niciodată bine, deoarece vor face tot posibilul să câștige. Taurii sunt comozi, rareori își asumă riscuri. Le place să mănânce mâncăruri delicioase, sunt adevărați gurmanzi, dar este dificil să îi mulțumești.

3. Gemeni

Gemenii sunt frumoși, dar este dificil să construiești o relație de dragoste cu ei, deoarece le vor dispărea sentimentele odată ce va interveni monotonia. Dacă ești previzibil înseamnă că o să te plictisești rapid de Gemeni. Dacă fac o greșeală, trebuie să o ierți și să o uiți, deoarece Gemenii vor învăța singuri din greșeli.

4. Rac

Racul este un partener foarte confortabil căruia îi place să ofere dragoste, dar nici cu el nu este ușor. Racii vor multă atenție, iar de cele mai multe ori trebuie să renunți la dorințele tale pentru a le îndeplini lor dorințele.  Aceste femei sunt secretoase, geloase și nu iartă trădarea. Dacă încrederea lor este subminată, nu vei putea să o mai recâștigi niciodată.

5. Leu

Leoaicele nu pot sta într-o relație dacă nu sunt admirate și adorate. Sunt luminoase, sociabile, dar nu le place să fie controlate. Le plac bărbații siguri pe sentimentele lor și vor aștepta mereu cadouri de la ei. Au puțină dragoste de oferit, dar vor să fie iubite foarte tare de către partenerii lor.

6. Fecioară

Fecioarele nu tolerează minciunile și se vor căsători numai din dragoste, altfel deloc. Fecioara este o femeie grijulie și atentă care se străduiește mereu să îi iasă lucrurile perfect. Ea nu poate tolera critici și nu va sta niciodată într-o relație în care există agresivitate.

7. Balanță

O femeie sociabilă care iubește să comunice și care te poate susține în orice situație. Este feminină, bine îmbrăcată, inteligentă și nu tolerează oamenii nesăbuiți. Pe Balanță trebuie să o asculți mereu când are ceva de spus, uneori poate fi puțin egoistă. Nu îi place să ia decizii dificile, așa că nu va fi niciodată capul familiei.

8. Scorpion

Scorpionului nu îi pasă de cuvinte și complimente, el are nevoie de acțiuni. El nu va accepta lucrurile doar pe jumătate, dacă ești într-o relație cu el, atunci este una serioasă. Scorpionul este gelos și urăște când nu ești de acord cu punctul lui de vedere.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt sinceri, dar cer același lucru de la partenerii lor. Le place să fie independenți, nu le place să depindă de cineva și nu-i vor tolera pe cei care se cred prea deștepți. La furie, ei sunt teribili, dar în general sunt generoși și răbdători. Își amintesc de toate, atât bune, cât și rele, așa că ar trebui să fii atent.

10. Capricorn

Le plac bijuteriile și cadourile, și sunt gata să facă orice pentru a-și atinge obiectivul. Nu sunt răbdători, nu sunt hotărâți, dar au nevoie de cineva care să le fie alături mereu, pentru că sunt foarte loiali.

11. Vărsător

Se îndrăgostesc ușor, dar nu sunt frivole și apreciază foarte mult libertatea, este imposibil să le limitezi! Dacă limitați independența acestor femei, acestea nu vor rămâne mult în relație. Ele sunt naturi pasionale, dar atunci când este nevoie pot devenii foarte serioase.

12. Pești

Cele mai feminine, iubesc atunci când sunt bine îngrijite. Sunt sensibile, diplomatice, dar nu vor sta într-o relație decât dacă au sentimente adevărate și nu vor ierta trădarea. Le place să fie spontane și să trăiască momentul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!