Image

Cum să comunici cu îngerul tău păzitor pentru a primi ajutor în divin

Publicat de Patricia Esca pe 23 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Să recunoaștem: viața noastră pe pământ pare uneori dificilă, confuză și chiar înspăimântătoare, dar dacă îți poți auzi îngerul păzitor, îți va fi mult mai ușor să treci peste toate problemele și încercările vieții.

Înger păzitor, mentor spiritual, spirit patron, Sinele Superior – numiți această putere oricum vă este mai convenabil – întotdeauna este undeva în apropiere pentru vă a veni în ajutor, dacă, desigur, sunteți gata să o auziți și să o acceptați.

Să recunoaștem: viața noastră pe pământ ne pare uneori dificilă, confuză și chiar înspăimântătoare, dar dacă îți poți auzi îngerul păzitor, îți va fi  mult mai ușor să treci peste toate problemele și încercările vieții.

Poate ați mai încercat să îl contactați în trecut, dar nu a-ți simțit ajutorul sau poate ați auzit despre existența lui, dar nu ați luat-o în serios.

Să aruncăm o privire la cum să ne conectăm cu îngerul păzitor și să îi simțim ajutorul.

1. Acordați atenție simțurilor și modului în care reacționați la acesta

Îngerii păzitori preferă adesea să comunice cu noi prin senzații fizice, deci nu trebuie să faceți altceva decât să le acordați atenție. De exemplu, dacă ai pielea de găină fără un motiv aparent sau simți doar că cineva sau ceva este în cameră cu tine, acesta poate fi un semn al îngerului păzitor care încearcă să-ți transmită ceva.

Citeste si  10 semne că corpul tău are deficit de fier

Când se întâmplă ceva în jurul vostru, dar nu puteți stabili sursa, concentrați-vă doar pe senzații și încercați să le descifrați – astfel veți avea șanse mai mari să vă contactați îngerul păzitor.

2. Roagă-te ca îngerul păzitor să te ajute

Toți gardienii noștri comunică cu noi într-o dimensiune puțin mai diferită, deci trebuie să  ne reconstruim puțin pentru a învăța să le înțelegem mesajele în realitatea noastră fizică. Practici de rugăciune sau doar contemplarea tăcută a voastră într-un mediu liniștit este o modalitate bună de a vă auzi îngerul.

Astfel de practici vă amplifică vibrațiile și vă oferă acces la niveluri superioare. Cereți îngerului păzitor să se arate. El poate reacționa instantaneu sau puțin mai târziu, ca și când ar fi testat disponibilitatea și deschiderea ta. Îngerii păzitori de multe ori pur și simplu nu se declară dacă nu începem să comunicăm cu ei înșine iar, în timpul rugăciunii, putem bloca toate distragerile lumii și ne putem concentra doar asupra spiritualului.

Citeste si  Mesaj de la Parintele Calistrat Chifan din spital: "Să nu fim exagerați, să nu conspirăm, să nu creem confuzii inutile, sunt și eu un om obișnuit, respect și iubesc pe toată lumea, de aceea nu am crezut și nu cred în scenarii sau presupuse gânduri rele asupra mea, din partea cuiva."

3. Acordați atenție numerelor repetate frecvent sau altor semne

Parapsihologii spun că repetarea numărului 11 este un semn că îngerul încearcă să îți trimită un mesaj din lumile superioare. Cu cât observi din ce în ce mai multe lucruri care se repetă în jurul tău, cu atât relația dintre tine și îngerul tău este mai puternică.

Învață să te concentrezi pe aceste semnale. Auzi des aceeași melodie? Ascultă-i conținutul și gândește-te la modul în care rezonează cu ceea ce se întâmplă în viața ta. Ghizii noștri superiori se bucură adesea să comunice cu noi prin astfel de canale.

4. Roagă-ți îngerul păzitor să-ți dea semne într-un vis

Îngerii păzitori adoră, de asemenea, să ne trimită informații în vis atunci când suntem într-o altă realitate, iar lucrurile pământești din viața de zi cu zi nu ne distrag atenția. În starea de somn, este mult mai ușor să fim contactați.

Seara, cereți-i îngerului păzitor să vă dea un semn și asigurați-vă că notați tot ceea ce vă veți aminti din vis a doua zi dimineață – poate că în visele voastre veți auzi și veți vedea mesaje cu adevărat importante.

Citeste si  Zece obiceiuri care te ajută să devii mai puternic mental

5. Contactați-l pentru ajutor

Niciun înger păzitor nu va interfera cu viața umană, cu excepția cazului în care persoana însuși îi cere ajutorul. În mod independent, îngerul păzitor acționează doar într-un singur caz: când vă aflați în pericol de moarte.

Ca și în viața reală, dacă ai nevoie de ajutor, ar trebui să-l ceri. Dacă aveți o nevoie reală și doriți să fiți ajutați de îngerul păzitor, acesta va încerca să vă contacteze și să vă ofere ajutor. Își dorește cu adevărat să te ajute, așa că simți-te liber să îi ceri sprijinul atunci când ai cu adevărat nevoie.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!