Cum poți elimina datoria karmică din viața ta

Cum poți elimina datoria karmică din viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2020 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Ceea ce trăim astăzi este rezultatul acțiunilor noastre din trecut, iar ceea ce se va întâmpla în viitor depinde de acțiunile noastre din prezent.

Evenimentele vieții, bune sau rele, ne copleșesc întotdeauna. De obicei, ori ne bucurăm foarte mult când am putut realiza ceva de care nu credeam că suntem în stare, ori ne demoralizăm când avem parte de un eșec și ne întrebăm de ce este viața atât de nedreaptă.

Există multe expresii care reflectă aceste situații, de exemplu: „Ceea ce semeni este ceea ce culegi” sau „Regula de aur”: ,,Ceea ce dai este ceea ce primești” „Trebuie să faci fapte bune dacă vrei să ți se întâmple lucruri bune” .

Fie că cineva se comportă urât cu tine sau este foarte prietenos, fie că pierzi mulți bani sau câștigi la loterie, fie că ai o relație nereușită sau o relație perfectă … Toate acestea pot fi explicate în două cuvinte: datorie karmică.

Datorită faptului că prezentul nostru nu este doar un produs al trecutului, ci și ceea ce determină viitorul nostru, este important să fim atenți la fiecare faptă, cuvânt și chiar gând.

Prin urmare, atunci când cineva ne cauzează probleme, sau se comportă urât față de noi și știm că este legea karmei în acțiune, ce putem face în privința asta?

În primul rând, ar trebui să nu mai dăm vina pe noi înșine sau pe ceilalți pentru situațiile în care ne aflăm, pentru că nu e ca și cum putem schimba ceva prin asta. În loc să răspundem cu o atitudine negativă, mai bine ne conformăm situației și răspundem cu vibrații pozitive de pace și iubire.

Acest lucru va ajuta la întreruperea acestei legi karmice și la menținerea echilibrului. Aceasta nu înseamnă că evităm situația; dimpotrivă, continuăm să depunem eforturile pentru a o rezolva. A fi într-o stare de unitate, adică a rămâne conectat cu Dumnezeu, a păstra credința în El, este un alt mod de a-ți îndepărta datoria karmică. Uneori ne ia foarte mult timp să realizăm acest lucru, mai ales în situații neplăcute pentru noi înșine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!