Cum ne afectează viața cele 7 generații de strămoși

Cum ne afectează viața cele 7 generații de strămoși

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2021 in SpiritualitateViata

În tradițiile multor popoare, se acordă o mare importanță venerării a celor șapte generații de strămoși. Se crede că ereditatea este păstrată până la a șaptea generație și fiecare dintre generații este responsabilă de un anumit aspect al vieții noastre.

Arborele genealogic reprezintă – istoria familiei – trecutul, prezentul și chiar viitorul nostru. Toată lumea are un trecut și un pedigree. Viața fiecărei persoane este influențată de ȘAPTE generații ale strămoșilor săi. Acțiunile anterioare ale strămoșilor și gândurile, visele lor modelează viața noastră astăzi așa cum este.

La rândul nostru, noi suntem succesorii acestui lanț și formăm baza pentru soarta generațiilor viitoare.

Familia și strămoșii vă susțin sănătatea, vă oferă puterea de a face față problemelor, de a atrage norocul, succesul, și de a vă crește încrederea.

Știi cine erau strămoșii tăi? Care erau numele lor, ce li s-a întâmplat?

Câte generații din familia ta îți amintești?

Practica arată că marea majoritate a oamenilor au dificultăți în a-și aminti numele străbunicilor și străbunicelor și, din păcate, știu foarte puțin despre viața lor. Dar, în mod ideal, o persoană ar trebui să-și cunoască strămoșii până la a șaptea generație!

Generația №1 suntem noi înșine. Este, desigur, asociat cu Soarele – centrul sistemului nostru planetar, o sursă de energie și un simbol al vieții. Spre deosebire de planetele reci, o stea numită Soare este în fierbere termonucleară constantă, literalmente „clocotește”, emițând în spațiu cele mai puternice proeminențe și vântul solar care pătrunde întregul sistem solar.

Pe scurt, Soarele este viu, ceea ce înseamnă că este asociat cu generația celor vii, și nu doar a celor vii, ci și a tinerilor, a căror energie este aprinsă, dorința de a străluci poate fi asemănată cu Soarele. Deci, totul începe cu noi personal, este prima generație din banchetul Midi în șapte etape.

A doua generație sunt părinții noștri. Aceștia pun în noi probleme de alegere, adaptare socială, modele de bază în comunicarea cu un partener și reflexe condiționate. Părinții sunt conectați cu Luna, ceea ce are un impact uriaș asupra formării lumii emoționale. Manifestarea inconștientă, instinctivă, reflexă a omului este supusă influenței Lunii, modificărilor fazelor sale și mișcării luminii nopții în cercul zodiacal.

Tot ceea ce este deprins din copilărie: obiceiuri, relație directă cu lumea și adaptarea la ea, percepție emoțională – este ceea ce datorăm părinților noștri. Unii oameni, în ale căror horoscop predomină influența Lunii, la maturitate rămân copii mari – emoționali, schimbători și capricioși. Prezența și infantilismul, care se manifestă la maturitate – o consecință negativă a iubirii excesive și a îngrijirii obsesive a oamenilor.

A treia generație – 4 persoane (două bunici și doi bunici). Transmit abilitățile, talentele și calitățile profesionale către noi. Această generație este asociată cu planeta Mercur, care se ocupă de sfera comunicării, învățării, schimbului de informații. Se pare că informațiile genetice mai importante sunt transmise prin generații decât direct de la părinți. Dacă vreunul dintre bunici s-a ocupat de știință, predare, literatură, vă puteți aștepta la manifestarea talentului sau a abilităților științifice la nepoți, dar nu la copii.

A 4-a generație este formată din 8 persoane: 4 străbunici și 4 străbunice. Această generație ne oferă protecție, imunitate, un sentiment al alegerii corecte. Experiența cristalizată este concentrată aici, care mai apoi este transmisă tuturor generațiilor ulterioare. Acești strămoși sunt responsabili de cât timp trăiesc bătrânii în familie și cât de sănătoși și de liniștiți trec ultimii lor ani. Această generație se află sub patronajul ceresc al Venusului – o planetă al cărei ciclu măreț este exact de 8 ani.

A patra generație este considerată mijlocul celor șapte generații și, prin urmare, străbunicii sunt considerați păzitorii armoniei și echilibrului. Cu Venus (a patra generație) sunt concepte conexe precum dragostea, bucuria vieții, angajamentul față de bunurile materiale. Se crede că valorile materiale câștigate prin munca cinstită sau moștenită trebuie invertite și multiplicate.

Dacă strămoșii generației a 4-a erau bogați, atunci urmașii lor vor primi capacitatea de a câștiga, dar dacă au păcătuit pe părțile materiale, atunci acest păcat se va afla pe urmașii familiei și nu le va permite să devină bogați, oricât de mult și-ar dori.

A 5-a generație – 16 strămoși. Această generație este responsabilă pentru copii, adică dacă copiii noi se vor putea naște în familie, dacă vor fi bolnavi sau sănătoși. A cincea generație este asociată cu Marte, care este asociată cu puterea Chi, energie, pasiune, capacitatea de a atinge acest obiectiv, de a câștiga. Marte este un impuls de acțiune. Fără voință, energie, pasiune, nu putem obține nimic în viață.

A 6-a generație – 32 de strămoși. Acești strămoși ne transmit binecuvântarea familiei, prin această generație sunt transmise toate datele legate de crearea unei relații, precum și viziunea asupra lumii, atitudinea față de religie și cunoaștere.

A 7-a generație – 64 de strămoși. Prin ei, ne este transmisă cunoștința binelui și a răului. Prin a 7-a generație, se transmit atitudini de dependență, inclusiv alcoolism, atitudini de sinucidere și toate bolile cronice ale nașterii, cum ar fi can cerul, diabetul, hepatita și așa mai departe. Cea mai îndepărtată generație din timp este legată de planeta cea mai îndepărtată de Pământ – Saturn. La fel cum Uranus, Neptun, Pluto și alte corpuri cerești rămân invizibile pentru ochiul uman, tot așa influența strămoșilor generațiilor 8, 9 și 10 asupra omului este aproape neinfluențabilă.

Numai descendenții familiilor nobile, desigur foarte puțini, pot ști ceva despre viețile strămoșilor care au trăit acum mai bine de 200 de ani.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!