Cum iti pot influenta viata fortele negative din jurul tau

Cum iti pot influenta viata fortele negative din jurul tau

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2019 in Spiritualitate

In existenta noastra, in jurul nostru, exista diferite energii care ne influenteaza neincetat parcursul vietii. Tot ceea ce este in rezonanta cu noi, patrunde in realitatea noastra pentru a ne re-crea lumea in care traim. Schimbarile se petrec de la o clipa la alta, chiar daca la un nivel foarte subtil, de multe ori imposibil de perceput pentru mintea noastra constienta.

Cu siguranta am auzit cu totii de forte negative, care actioneaza malefic asupra noastra. Ele exista, insa nu sub forma in care pot crea cu adevarat panica. Aceste forte reprezinta un focar prin care energia pozitiva este contrabalansata, tocmai pentru crearea echilibrului relativ. Aceste forte nu sunt altceva decat elemente prin care viata ne arata ca suntem in permanenta atrasi de pozitiv.

Tocmai acesta este rolul negativului: sa ne arate ce inseamna pozitivul. Cand experimentam negativul, instinctul nostru nativ fabrica o tendinta de a reveni catre pozitiv, din simplul motiv ca pozitivul este Casa noastra. Cand experimentam pozitivul, instinctul nostru fabrica o tendinta de a ramane la pozitiv, deoarece pozitivul este Casa noastra. Deci, calatoria noastra pe aceste meleaguri poate fi definita prin acest drum de cautare permanenta si de experimentare a Casei noastre.

Fortele malefice, care nu sunt altceva decat niste creatii sub respectiva forma, au fost numite in acest mod deoarece ele au posibilitatea de a propaga negativul in viata unei terte fiinte. O fiinta care intra intr-o relatie de experimentare a unei entitati energetice negative, poate suporta repercusiunile negativului, care se propaga in realitatea relativa sub forma unui disconfort pe unul din cele 3 elemente ale tripartitei, sau chiar pe toata tripartita trup, minte, suflet.

Fortele negative, create cu un rol perfect in Realitatea Comuna, sunt entitati limitate, spre deosebire de entitatile de Lumina, care nu pot fi oprite sau limitate, deoarece Lumina se propaga in Infinit si este elementul bazal al Intregii Existente. Deci, entitatile negative au un rol limitat si sunt limitate chiar de planul pe care il au in ceea ce priveste existenta lor. Iar aceste forte stiu ca sunt limitate si, mai mult, isi cunosc perfect limitele.

De asemenea, fortele negativului vin acolo unde sunt chemate si raman acolo unde isi pot trai existenta. Este necesar sa intelegem ca negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni, deoarece slabiciunile, prin definitie, sunt elemente care au menirea de a te face “slab”, iar a fi “slab” inseamna a fi predispus la negativ.

Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv. Convingerile, credintele, gandurile, sentimentele, cuvintele si faptele tale, sunt elemente prin care chemi in realitatea ta diferite energii care raspund chemarii tale. Tot ceea ce emani, se intoarce la tine, sub diverse forme, provocandu-ti chiar manifestarea elementului prin care au fost chemate.

Daca in interiorul tau exista ura, lacomia, trufia, nervii, gelozia, mania, atunci tu nu faci altceva decat sa chemi la tine entitati negative, care sunt bucuroase ca tu le oferi o usa deschisa in realitatea ta. Daca in interiorul tau persista elementele negative prin care tu ai chemat energiile joase, deja incepi sa reprezinti o veritabila casa pentru energiile negative. Aceste energii te pot controla in masura in care tu te raportezi la negativ. Ponderea de prezenta a fortelor negative in realitatea ta, este direct proportionala cu ponderea de prezenta a elementelor negative in interiorul tau.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!