Cum îți este furată fericirea: 6 semne că o persoană vrea să-ți trăiască viața

Cum îți este furată fericirea: 6 semne că o persoană vrea să-ți trăiască viața

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSpiritualitate

Suntem obișnuiți să ne păstrăm cu grijă portofelul, bijuteriile, mașina și alte bunuri materiale pentru a nu fi furate. Doar că în lumea noastră consumeristă, mulți au uitat că și fericirea poate fi furată. Pe vremuri, oamenii țineau cont de acest lucru, astfel că știau cum să se ferească de străini. Paradoxul este că fericirea nu este furată de străini, ci chiar de oamenii foarte apropiați: prieteni, colegi, rude…

Acest fenomen nu trebuie confundat cu un deochi sau furt, deoarece un hoț nu recurge la magie neagră sau la așa-numita vrăjitorie. În acest articol vă vom spune ce înseamnă fericirea furată, precum și cum să recunoașteți un ticălos înainte ca acesta să vă distrugă viața.

Cum să trăiești o viață fericită

Te-ai putea întreba nedumerit, cum se poate fura fericirea? De fapt, totul este foarte simplu. De exemplu, atunci când banii sunt furați: hoțul fuge cu ei și tu nu îi mai ai. Dacă ți-a fost furată mașina, înseamnă că o conduce altcineva. La fel este și cu fericirea.

Până la un moment dat, în viața unei persoane era liniște, dar acum au apărut pierderi financiare, probleme de sănătate, conflicte în familie, însă pentru cel care o admira și se plângea de viața lui rea, succesul este la cote maxime. Parcă cele două persoane ar fi schimbat locul.

Legea energiei spune că: atunci când o energie este pierdută, ea nu dispare, ci pleacă la altcineva.

Se întâmplă adesea ca o femeie singură să se plângă de lipsa iubirii la o prietenă pe care o vede tot timpul fericită. După ceva timp, femeia căsătorită a început o să aibă serie de probleme în viața de familie, iar cea care se plângea și-a găsit un soț bun. Dar cel mai interesant este că, cu cât lucrurile sunt mai rele pentru acea femeie care a fost fericită, cu atât totul este mai bine pentru prietena ei. Iată un fapt atât de neînțeles.

În psihologie, ezoterism și pur și simplu în oameni, există 6 semne principale ale unei persoane capabile să fure fericirea.

1. Cel care vrea să-ți fure fericirea începe să te copieze. De exemplu, o femeie își poate face o tunsoare asemănătoare, cumpără haine similare și le combină ca tine, folosește expresiile tale. Poate începe să meargă în aceleași locuri, să citească aceleași cărți…

2. Această persoană te atinge foarte des: caută o scuză pentru a te îmbrățișa, a se ghemui lângă tine, a mângâia, a lua scame de pe haine… Uneori chiar obsesiv. De multe ori nu-ți plac astfel de momente.

3. De asemenea, persoana care vrea să-ți trăiască viața va fi geloasă pe tine. Vrea să cunoască toate detaliile, încearcă să fie cât mai aproape de tine, să intre în familia ta și să-ți cunoască rudele, să învețe totul despre obiceiurile tale, hobby-uri, prieteni, angajați.

4. Hoțul de fericire încearcă mereu să facă un cadou sau ceva. Nu contează dacă ai nevoie de acel lucru, va căuta un motiv să ți-l ofere. Nu uită niciodată de aniversările sau momentele oportune de a-ți oferi ceva. Aceste lucruri fac diferența în protejarea câmpului energetic.

5. Hoțul de fericire dorește să bea din ceașca ta, să-ți ia furculițele/lingurile sau să-ți încerce hainele, să-ți împrumute mașina, să ia loc la masă lângă tine sau la serviciu.

Desigur, unii oameni îți pot oferi cadouri sau împrumuta ceva fără nicio intenție rea. Cu toate acestea, dacă observi că o persoană face oricare dintre acțiunile de mai sus obsesiv, des sau simți un disconfort atunci când ești în preajma ei, atunci este mai bine să-ți protejezi spațiul personal de ea.

Îți vei putea da seama destul de ușor: de îndată ce începi să ai probleme sau pierderi, certuri sau o despărțire, cel care ți-a furat fericirea începe să aibă o îmbunătățire în aceleași domenii ale vieții.

Spune-ne în comentarii, dacă ai văzut în viața ta cum cineva ți-a furat fericirea. Și, de asemenea, distribuie un articol interesant prietenilor tăi de pe rețelele sociale!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!