Cum îți arată o pisică prezența negativității în casă? Dacă casa este încărcată cu energie negativă, pisica…

Cum îți arată o pisică prezența negativității în casă? Dacă casa este încărcată cu energie negativă, pisica…

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2022 in CuriozitățiSpiritualitate

Pisica este una dintre cele mai misterioase creaturi de pe planeta noastră. Încă din cele mai vechi timpuri, pisicile erau foarte respectate, în Evul Mediu oamenilor le era teamă de ele, iar în prezent sunt iubite.

Toată lumea a auzit despre pisicile sacre din Egipt și Thailanda, care protejau templele de hoți mai bine decât un câine de pază. Nu este un secret pentru nimeni că torsul pisicilor îi protejează pe oameni de forțele din altă lume și le protejează și corpurile astrale în schimbul și hranei.

Cum poți să-ți dai seama dacă pisica a simțit prezența sau pătrunderea unei energii negative în casă?

După ce a simțit prezența unei energii negative în casă, pisica începe să fie agitată, și dă târcoale casei pentru a descoperi unde se află esența și prezența acesteia. Ea poate ocoli în mod constant același loc din casă sau, dimpotrivă, îi poate acorda o atenție excesivă, refuzând să mai plece de acolo. Uneori, când simt că hainele au o încărcătură negativă, acestea tind să intre în dulap.

O pisică poate mieuna brusc la iubitul său proprietar dacă a adus o energie negativă în casă. Ar trebui neapărat să faceți un duș și să vă spălați hainele, precum și să verificați dacă nu ați adus cu dvs. un lucru împrumutat sau un cadou de la o persoană care îți dorește rău.

Dacă pisica a refuzat mâncarea sau jocurile obișnuite, ar trebui să vă gândiți dacă în casă există un oaspete care nu-i place sau obiecte noi care au fost aduse de la oameni care deoache. Uneori aceasta poate pleca de acasă pentru a duce astfel energia negativă departe de stăpân, sau, pur și simplu nu poate face față energiei care s-a instalat în casă. Dacă s-a întâmplat ca pisica să părăsească singură casa pentru mai mult timp, atunci trebuie să efectuați urgent o curățare energetică aprofundată în casă.

Atunci când pleacă, pisica își poate alege o casă nouă după principiile ei bine-cunoscute. Trebuie vă amintiți când și cum a intrat pisica în familie. Poate că unul dintre locuitorii casei era în pericol sau casa avea nevoie de schimbări.

Foarte des, femeile care s-au confruntat cu o despărțire dificilă de o persoană dragă preferă să adopte o pisică. Acest lucru se datorează faptului că pisicile sunt capabile să simtă energia feminină. Ele știu să umple singurătatea feminină cu harul lor. Cu toate acestea, pot mușca din senin, dacă gazda se gândește la trecutul ei nesănătos. Inițial ai putea crede că pisica a vrut doar atenție și te ceartă, dar cel mai probabil aceasta încearcă să te distragă de la gânduri..

Poți dormi cu pisica?

Oamenii de știință au dovedit de mult că a dormi lângă o pisică este bun pentru sănătate, așa că de ce să nu dormi cu pisica? Majoritatea proprietarilor de pisici le permit acestora să doarmă în pat cu ei fără a cunoaște efectele pozitive ale acestora.

Unii cred că o pisică care doarme lângă stăpânul ei poate provoca probleme și boli. În plus, pisicile par să fie atrase de așa-numitele zone de presiune geopatică, cu alte cuvinte, de radiația pământului în locurile defectelor. O astfel de radiație este periculoasă pentru corpul uman și poate avea un efect negativ asupra creierului, provocând tulburări de somn și, ca urmare, sănătatea mintală.

IUBITORII de pisici din toată lumea spun cu o singură voce că până în momentul în care o pisică a apărut în viața lor, NU au dormit niciodată la fel de bine ca atunci când au avut pisica alături.

Este cunoscut faptul că o pisică își poate adormi stăpânul, mai ales dacă se întinde pe el sau se ghemuiește lângă el. S-a dovedit că undele sonore ale torsului unei pisici au un efect pozitiv asupra stării emoționale și psihologice a unei persoane. Torsul pisicii este unul dintre cele mai plăcute 10 sunete pentru o persoană: are un efect calmant și, de asemenea, combate eficient insomnia.

Iti plac pisicile?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!