Cum își alege Sufletul scopul în această viață

Cum își alege Sufletul scopul în această viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Fiecare Suflet este unic, deoarece asta înseamnă incarnarea – să nu fie ca ceilalți, pentru a experimenta propria sa, personală și foarte individuală experiență. Toți venim pe Pământ pentru a rezolva anumite sarcini, fiecare dintre noi având propriile sale lucruri de rezolvat. Destinația este un concept foarte amplu, nu se limitează la o activitate foarte specifică.

Cu toate acestea, anumite abilități și inclinații sunt înrădăcinate în noi încă de dinainte de incarnare. Acest lucru se întâmplă pentru ca noi să putem aborda sarcinile stabilite și lecțiile obligatorii, în timp ce ne perfecționăm, creștem și evoluăm.

Destinația este mai mult despre creșterea și dezvoltarea evolutivă a Sufletului în direcția unor nivele superioare ale dezvoltării sale. Este clar că în condițiile vieții de pe Pământ, acest lucru se va manifesta sub formă de evenimente concrete, acțiuni, alegeri, decizii și interacțiuni cu alți oameni. Prin urmare, modul în care veți parcurge aceste lecții și veți câștiga experiență va determina dacă veți îndeplini ceea ce a fost planificat de Sufletul vostru sau nu.

În spațiul dintre viețile noastre, în timpul planificării următoarei incarnări, Sufletul își reînnoiește forțele după experiența anterioară și lucrează la lecțiile învățate. Acest interval diferă de la un Suflet la altul, în funcție de cât de dificilă și traumatizantă a fost viața anterioară.

Apoi, Sufletul ia decizia cu privire la noua sa incarnare. Uneori, face acest lucru singur, iar alteori îi este amintit de Ghizii săi. Din locurile unde Sufletele noastre locuiesc, nu prea își doresc să se reîncarneze pe Pământ, deoarece acolo există o energie subtilă, pace, iubire și bucurie, în timp ce pe Pământ există materie, energii întunecate, dualitate, separare în toate și limite în corpul fizic.

Cu toate acestea, vine momentul în care Sufletul este pregătit pentru o nouă experiență de viață. În această situație, trei întrebări de bază devin relevante:

  1. Sunt cu adevărat pregătit pentru o nouă încarnare într-un corp fizic?
  2. Ce lecții trebuie să învăț pentru a continua dezvoltarea și evoluția mea?
  3. Cine trebuie să devin, unde să locuiesc, cum să mă realizez pentru a atinge maximul obiectivelor mele evolutive?

Acum vine momentul pregătirii și elaborării scenariului pentru viitoarea viață. Într-un fel, este asemănător cu scrierea unei piese de teatru, dar cu propriile sale legi și reguli:

1. Mai întâi se alege locul cel mai optim, momentul nașterii, părinții, familia, cine va fi Sufletul și cu cine va juca în noua sa viață. Acestea sunt aspectele cheie.

2. Apoi, vezi fragmente din viitor pentru a determina cât de bine condițiile prezentate corespund alegerii tale de destin și sarcinilor pe care Sufletul le-a luat în noua viață, și în fiecare scenariu Sufletul vede momentele cheie, poate intra în eveniment, să-l simtă, să-l oprească și să-l reînceapă.

3. Aici, Sufletului i se oferă alegerea între mai multe corpuri, iar acesta decide care dintre ele ar permite cea mai adecvată realizare.

4. Desigur, Sufletului nu i se arată totul, o mare parte este ascunsă. Aici constă înțelesul principal – Sufletul trebuie să învețe să ia decizii aflat într-un corp uman.

5. Când toate argumentele pentru și împotriva au fost luate în considerare și a fost făcută alegerea, Sufletul poate merge la ceea ce se numește Consiliul Înțelepților. Aceștia sunt Ghizii Superiori care oferă ultimele instrucțiuni și pot ajusta puțin viitoarea incarnare a Sufletului.

6. De asemenea, trebuie să țineți cont că, cu cât este mai experimentat Sufletul, cu atât are mai mult discernământ în alegerea sa de destin. Pentru Sufletele neexperimentate, de obicei există atât de multe sarcini în viitor, încât le este aproape indiferent unde și cum se reîncarnează.

Așadar, după cum vedeți, fiecare Suflet are libertatea de a alege. Cu toate acestea, atunci când Sufletul se află într-un trup, există și o anumită incertitudine. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că în viața reală a omului există întotdeauna o mulțime de căi alternative pentru a realiza ceea ce a fost planificat. Practic, aceasta este experiența vieții pe care Sufletul o vine să joace pe Pământ.

Cum poate omul să-și descopere destinul?

Găsiți ceea ce vă aduce bucurie adevărată, ce activitate vă aduce plăcere maximă? Urmarea acestei bucurii vă furnizează o resursă uriașă pentru a vă dezvălui și realiza destinul.

Simțiți dacă oamenilor le este cu adevărat necesar ceea ce faceți cu atâta plăcere, ceva care îi face să crească și să se dezvolte.

Gândiți-vă dacă sunteți dispuși să faceți asta gratuit, chiar și în mod continuu.

Analizați dacă sunteți pregătiți să investiți resursele dvs. – fizice, psihologice, materiale – fără a aștepta nimic în schimb.

Evaluați cât de ușor vi se potrivește această activitate, cât de naturală vi se pare.

Desigur, în fiecare zi suntem ocupați cu o mulțime de lucruri de rutină, ne grăbim mereu undeva și, dintr-un motiv oarecare, nu reușim să facem, să planificăm ceva și nu reușim să obținem. Poate că este momentul să vă opriți și să ascultați în cele din urmă Sufletul vostru. Doar el știe de ce sunteți acum pe planeta Pământ.

Corpul și mintea sunt opțiuni suplimentare, la fel de importante, dar mesajul principal vine de la Suflet, deoarece el și-a ales propria sa destinație și misiune pentru viața voastră actuală.

Prin urmare, principalul indicator, farul vostru, ar trebui să fie stările de iubire și bucurie. Atunci când simțiți această reacție din partea activităților voastre, a gândurilor voastre și a dorințelor voastre, atunci sunteți pe drumul cel bun, atunci Sufletul vostru vă vorbește.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!