Cum influențează o pisică energia din casa ta și ce culoare este mai potrivită

Cum influențează o pisică energia din casa ta și ce culoare este mai potrivită

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Încă din vremurile antice s-a crezut că pisicile au o anumită putere magică și protejează casa de spiritele rele … Dar chiar este așa? Și această putere depinde de culoarea blănii lor? Roșu, negru, tricolor, motan sau pisică – ce semnifică culorile lor? Și, de asemenea, care este importanța unei pisici pentru casă – citiți în material.

Pisica nu numai că protejează casa de apariția de noi spirite rele, dar le elimină și pe cele care sunt deja într-o casă! Această putere este foarte utilă pentru cei care se mută într-o casă în care a mai locuit cineva înainte și nu știu cum să îmbunătățească energia casei. Se știe că o pisică simte intersecția câmpurilor magnetice, deci locul în care se odihnește când ajunge prima dată în noua casă reprezintă cel mai bun loc pentru o persoană, iar patul ar trebui așezat acolo!

O pisică poate scăpa o casă de duhurile necurate

Observând energiile negative, pisica încearcă mai întâi să le afle intențiile. Iar dacă se dovedește că energia negativă este o amenințare pentru teritoriu, pisica încearcă imediat să o elimine, folosind câmpul său de energie. Dacă eforturile au succes, pisica atrage demonul în sine și pur și simplu îl scoate din casă.

Dacă observați că pisica se află adesea într-un anumit loc din cameră și stă într-o poziție tensionată – să știți, cel mai probabil că, acolo s-au adunat energiile negative! Pentru a vă ajuta animalul să scape de acestea, citiți o rugăciune în acel loc, efectuați un ritual de curățare sau aprindeți o crenguță de pelin!

Prezența unei pisici protejează împotriva farmecelor și a blestemelor

Pentru a vă proteja de farmece sau blesteme, atunci când vorbiți cu cineva despre care suspectați că este rău intenționat, țineți o pisică în brațe, în timp ce îi mângâiați gâtul cu mâna stângă și coada cu mâna dreaptă. În acest fel, câmpurile tale de energie se vor închide, ceea ce va crea un scut protector care poate rezista unei lovituri chiar și de la o vrăjitoare puternică!

Ceea ce înseamnă că dacă pisica se mângâie de picioarele tale

Ar trebui să înțelegem că, dacă o pisică se mângâie de picioarele tale, nu numai că se joacă, ci își împarte energia cu tine și te curăță de energiile negative, mai ales când te întorci acasă. Dacă o alungiți în acest moment, veți renunța pur și simplu la energia pozitivă! Rețineți, de asemenea, că data viitoare pisica nu va fi atât de bună și, în loc să vă ofere din nou putere astrală, o poate lua!

Abilitățile de vindecare ale unei pisici

Fiecare pisică, indiferent de rasă și culoare, are capacitatea de a se vindeca. În plus, își pot trata proprietarii chiar și involuntar, așezându-se pe locurile lor dureroase. Se știe, de asemenea, că mângâierea obișnuită a unei pisici eliberează o persoană de stres și tensiune nervoasă. Însă mângâierea cozii unei pisici albe are un efect benefic asupra vederii!

Superstiții asociate cu acțiunile pisicii:

  • Dacă pisica se ghemuiește – urmează o vreme rece până la îngheț
  • Dacă doarme culcată pe spate – urmează o perioadă cu vreme caldă
  • Zgârie peretele cu labele – urmează o vreme rea cu vânturi furtunoase
  • Dacă își linge coada – urmează să plouă
  • Dacă pisica se spală sau piaptănă cu labele – vor veni oaspeți (dacă labele sunt reci – oaspeții vor fi nedoriți! Dacă sunt calde – vor veni prieteni sau rude).

De ce ar trebui să fii atent la culoarea sa atunci când alegi o pisică?

Oamenii care intenționează să profite din plin de proprietățile magice ale pisicii, trebuie să știe cum să aleagă animalul de companie potrivit. Rețineți că unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți o pisică sau motan pentru energia sa este culoarea blănii!

Ce semnificație au culorile pisicilor?

Culoare neagră: vrăjitorie, puteri oculte, magie puternică și protecție! În ciuda superstițiilor existente, pisicile de această culoare nu numai că iau energia negativă de la stăpânii lor, ci și îi ajută să evite necazurile, le oferă înțelepciune și perspicacitate.

Pisica portocalie este un însoțitor de vrăjitoare! Reprezentanții acestei culori poartă energia prosperității și a banilor! În plus, acestea sunt pline de o putere masculină foarte puternică, energie solară și energie yang.

Pisicile cenușii sunt de obicei tăcute și calme. Există opinia că acestea aduc dragoste, fericire, noroc și, de asemenea, ajută la reglarea echilibrului și aduc emoțiile într-o stare stabilă.

Pisicile albe au cea mai mare putere de vindecare! Au tendința de a oferi oamenilor un sentiment de frumusețe, de a ușura stresul, precum și de a-și încărca proprietarii cu energie de curățare a sănătății.

Pete de culoare (culorare pisică siameză). Se crede că pisicile de această culoare aduc longevitate, precum și faimă și succes.

Vărgat (tricolor) aduce noroc, protejează casa și familia de rău! În plus, aduce fericire și prosperitate casei.

Două culori (alb-negru, portocaliu și alb, gri și alb). Cele mai prietenoase pisici, care, în plus, au cea mai bună capacitate de vânătoare. Ele oferă proprietarilor lor energia înțelepciunii și înțelegerii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!