Cum influențează culoarea pisicii destinul stăpânului

Cum influențează culoarea pisicii destinul stăpânului

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 August 2023 in Spiritualitate

Nimic în viață nu este întâmplător! Fie că este vorba de o întâlnire cu o persoană, o situație spontană sau alegerea unui nou animal de companie, cum ar fi o pisică. Potrivit ezoteriștilor, pisicile vin în viața unei persoane cu o anumită setare.

Pisicile sunt ființe unice. Ele pot vedea lucruri pe care oamenii nu pot să le vadă și pot simții oamenii cu intuiția lor ascuțită. Fiecare pisică în parte este specială în felul său.

Încă din vremuri străvechi, acestor animale li s-a acordat mai multă atenție decât celorlalte. Unii le considerau mesagerii spiritelor, în timp ce alții le tratau ca pe niște animale divine.

Ce spune culoarea pisicii? Fiecare pisică are propria sa culoare distinctă, care influențează destinul omului.

Pisicile negre

Multe persoane încearcă să evite pisicile negre, considerând că aduc ghinion. Acest lucru nu este deloc adevărat, este doar o superstiție.

Dacă întâlnești o pisică neagră pe stradă, poți sta liniștit pentru că nimic rău nu se va întâmpla. Desigur, cu excepția cazului în care vrei să faci rău stăpânului ei, atunci cu siguranță va riposta.

De-a lungul timpului, pisicile negre au fost considerate companioni de vrăjitoare și vrăjitori. Asta pentru că acești oameni au fost adesea supuși la diferite blesteme. Dar tocmai pisica neagră își protejează stăpânul de ele.

Energia lor este atât de puternică încât poate rezista chiar și unei vrăji. În plus, aceste pisici își transmit energia stăpânului pentru a face față necazurilor.

Pisicile roșcate

Aceste pisici, datorită culorii lor, ne amintesc de soare. Acest lucru nu este întâmplător! Ele poartă în ele energia soarelui, aducând astfel razele sale în casă. Asta înseamnă că aduc fericire și prosperitate odată cu ele. Așadar, dacă ai o pisică portocalie, cu siguranță vei avea mereu o atitudine pozitivă.

Pisicile gri

Dacă în casă sunt mereu certuri între membrii familiei sau poate familia se află pe punctul de a se despărți, atunci mergeți imediat și aduceți o pisică gri în casă.

În ciuda culorii lor modeste, aceste pisici poartă misiunea lui Cupidon. Cu ajutorul energiei lor, ajută oamenii să se calmeze și să învețe din nou să trăiască în tandrețe și armonie.

Pisicile albe

Toată lumea știe că pisicile pot vindeca oamenii, dar nu toți știu că cele mai mari vindecătoare sunt pisicile albe. Ele au o energie puternică care ajută stăpânul să nu se îmbolnăvească.

Dacă o pisică albă se așează pe voi, nu ar trebui să o alungați, deoarece în acel moment veți primi o mare cantitate de energie de la ea.

Culoarea gri-albăstrui

Aceasta este o culoare gri cu reflexe albastre. De obicei, este predominantă la pisicile de rasă siameză. Aceste pisici sunt considerate a fi răuvoitoare, dar misiunea lor este destul de importantă.

Stăpânul unei astfel de pisici va trăi mult timp și se va îmbolnăvi foarte rar. În plus, astfel de pisici ajută la atingerea scopurilor stabilite în viață.

Pisicile tricolore

Toți știu că astfel de pisici sunt purtătoare de noroc. De aceea, odată cu apariția unui astfel de animal de companie în casă, vine și fericirea, dragostea, prosperitatea și sănătatea. Acest lucru se întâmplă deoarece culoarea lor combină energia mai multor pisici în același timp.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!