Cum au grija de noi Ghizii Spirituali – semnele prin care ne atrage atentia cand ceva nu este bine in viata noastra!

Cum au grija de noi Ghizii Spirituali – semnele prin care ne atrage atentia cand ceva nu este bine in viata noastra!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 June 2019 in Spiritualitate

Deoarece fiecare ghid spiritual ne ajuta de-a lungul intregii vieti, ei raman constienti de orice ni se intampla, in fiecare clipa. Ei ne influenteaza viata pe Pamant, in mult feluri diferite, dintre care unele vor fi prezentate mai jos.

Iata cum ghizii interactioneaza cu noi:

1. Prin intermediul intuitiei – Intuitia noastra este o senzatie fascinanta, una ce este atat de unica si de profunda incat poate fi destul de dificil de explicat. Atunci cand considera necesar, ei ne trimit aceste cunoasteri pe care noi le experimentam ca pe niste izbucniri de intuitie. El au tendinta sa apara – efectiv – de nicaieri, insa intotdeauna sunt de o importanta extrema. Majoritatea persoanelor au tendinta de a se deconecta de la abilitatile intuitive, iar acest lucru este cu adevarat trist, pentru ca intuitia ete o sursa valoroasa de infomasii

Intuitia poate fi si rezultatul lectiilor pe care le-am dus la nivelul de maiestrie in incernarile anterioare. Oricand ai senzatia de a cunoaste ”in mod instinctiv” ceva, este din cauza ca ghidul tau spiritual iti trimite atat de necesara informatie sau din cauza ca ai absolvit deja aceasta lectie intr-o viata anterioara, iar sufletul tau stie ce iti serveste cel mai mult.

2. Prin ”senzatia din stomac” – Deseori, avem aceasta senzatie ciudata pe care se pare ca nu reusim sa o asezam. Multi oameni experimenteaza aceasta senzatie ciudata si de multe ori nu se intelege ce este cu adevarat. Aceste ”senzatii din stomac” au loc atunci cand ghizii nostri incearca sa ne comunice ceva important pentru noi, iar scopul acelei senzatii ciudate este de a ne face constienti de o anumita realitate, sau sa ne faca sa ne chestionam decizia actuala. De obicei este o idee buna sa observam asmenea senzatii.

3. Situatii imposibile – Cu totii putem fi de acord ca exista momente in care ne grabim si totul pur si simplu se face bucati. De exemplu, o experienta extrem de frustrnta, prin care sunt sigur ca ati trecut cu totii din cand in cand, este incercarea de a ne gasi cheile atunci cand intarziem la serviciu. Ca rezultat al pierderii cheilor, se intampla ceva interesant, ceva ce altfel am fi pierdut din vedere, tocmai daca nu ne-am fi pierdut cheile mai devreme. Acestea sunt situatii speciale create de catre ghizii nostri spirituali, avand grija ca acea sitautie speciala sa aiba loc.

4. Coincidente – Multi dintre voi poate ca ati experimentat intalnirea unor persoane dupa multi ani, crezand ca e o coincidenta placuta. De cele mai multe ori, acestea nu sunt niste coincidente, iar acestea sunt puse la punct de catre ghizii nostri spirituali. Renumitul psihiatru Carl Jung a studiat aceste coincidente aparent imposibile si ca urmare a concluziilor extrase, s-a nascut termenul de ”sincronicitate” pentru a le explica. El a inteles ca existe forte superioare ce lucreaza pentru a face anumite evenimete sa aiba loc.

Prezenta eterna a ghizilor spiritualui – Asemenea fenomene nu au putut fi explicate de stiinta, insa, cu toate acestea ele au loc cu o frecventa atat de mare incat ne este greu sa le ignoram. Cu totii avem asemenea experiente, iar atunci cand ne gandim la ele, acestea sunt niste experiente destul de profunde – acel tip de experiente ce ar pune pe ganduri pe oricine.

Asemenea intamplari sunt de obicei creatia ghizilor nostri spirituali care au grija de noi in moduri pe care pur si simplu nu le intelegem. Este extrem de posibil sa interactionam cu ghizii nostri, tot ceea ce avem de facut este sa intram in legatura cu zona spirituala. In principiu este vorba despre subtilitatile vietii si nevoia noastra de a fi receptivi la acestea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!