Cum absorb pisicile și neutralizează energia negativă

Cum absorb pisicile și neutralizează energia negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Este posibil să fi auzit că pisicile sunt capabile să absoarbă energie negativă. Și nu trebuie să vă faceți griji că se va întâmpla ceva rău cu pisica din acest motiv. O pisică știe perfect cum să te protejeze și cum să facă față forței negative cu care se confruntă.

Cum absorb pisicile energia negativă

Pisicile sunt creaturi uimitoare. Sunt frumoase, grațioase, pline de farmec și joacă un rol important în viața oamenilor.

Dacă credeți că rolul pisicii este doar de a aduce bucurie prin prezența sa, să știți că pisicile pot face mult mai mult decât ați crede. Istoria pisicilor ca tovarăși ai omului este cu multe milenii în urmă, când acest frumos animal era un adevărat obiect de închinare în rândul multor popoare antice. Ei credeau că aceste creaturi au o putere extraordinară pe care nicio altă vietate de pe această planetă nu o are.

Desigur, câinii fac o treabă excelentă în a ne proteja casa de intruși. Pisicile ne protejează și casa, dar de un alt oaspete extrem de nedorit – energia negativă.

Ați observat vreodată îndeaproape comportamentul unei pisici? Pentru mulți, pare ciudat și misterios. Comparativ cu câinii, care captivează prin veselie și spontaneitate, pisicile se comportă diferit.

Se pare că aceste creaturi sunt constant în interacțiune cu o lume paralelă. Faptul sigur este că pisicile au o calitate unică – au acces la planul astral, unde sunt perfect orientate.

Este posibil să fi observat, de asemenea, cum pisica ta stă uneori și privește în gol, de parcă ar vedea ceva invizibil pentru noi. Poate că este. Întregul univers este format din energie care este în mișcare constantă, iar această energie poate fi atât pozitivă, cât și negativă.

Cum neutralizează pisicile energia negativă

Funcția principală a unui cristal este de a absorbi și de a converti energia pozitiv, nu? Deci, de fapt, pisicile sunt cristale mergătoare. Faptul este că, cu ajutorul glandei lor pineale, aceste animale sunt capabile să convertească energia.

Pentru a obține efectul terapeutic maxim din cristal, oamenii așează aceste pietre pe un anumit loc al corpului sau în casă. Pisicile acționează la fel. Acordați atenție faptului că aleg mai multe „locații” diferite pentru dormit și, uneori, ni se pare că nu vor să părăsească deloc un loc.

Dacă pisica petrece mult timp într-un anumit loc, nu o deranja. Fiind un animal incredibil de sensibil, a stabilit probabil că există o oarecare concentrație de energie negativă, care a atras-o.

Un alt mod în care pisicile folosesc energia negativă pentru a neutraliza energia negativă este prin tors. Pisicile sunt singurele animale care emit un sunet vibrant și relaxant atunci când sunt în armonie cu lumea din jur. Acest sunet creează un câmp vibrațional capabil să distrugă și să miște energia care s-a acumulat într-un singur loc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!