Culoarea portofelului tău îți va spune ce-ți  rezervă destinul pe plan financiar

Culoarea portofelului tău îți va spune ce-ți rezervă destinul pe plan financiar

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2020 in Teste de Personalitate

Culoarea ne afectează liniștea, starea de spirit și ne influențează rezultatele. Iar culoarea portofelului poate spune cât de bogat este proprietarul.

Vezi ce culoare are portofelul dvs. și află cum contribuie culoarea acestuia la bogăție.

1. Roșu.

Roșul este cea mai favorabilă și mai fericită culoare, care simbolizează elementul focului. Portofelul roșu te face mai energic în a câștiga bani. Nu uitați, însă, această culoare vă poate influența dorința de a deveni sponsorul cuiva. Persoanele care au ales să-și păstreze banii într-un portofel de culoarea roșie sunt oameni iubitori și binevoitori cu toată lumea.

2. Negru și albastru.

Negrul și albastrul sunt culorile elementului apă. Negrul atrage bani în portofelul tău. De fiecare dată când îl deschizi pentru orice achiziție, acesta atrage bogăție. Acesta este unul din motivele pentru care cele mai multe portofele produse în lume sunt negre si albastre. Ai ales foarte bine atunci când l-ai cumpărat!

3. Verde.

Această culoare este asociată cu creșterea și energia pozitivă din viață. Verde atrage bogăția și noi oportunități. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care lucrează în zona de afaceri. Nu multă lume are un portofel de culoare verde, așa că am putea spune că sunetiți o persoană cu gusturi deosebite, și cu înclinații spre afaceri. Menirea dumneavoastră este să conduceți o afacere!

4. Galben, maro și bej.

Acestea sunt culori pământești, oferă stabilitate bogăției și ajută la economisirea banilor. Cumpărați un astfel de portofel dacă trebuie să economisiți o sumă mare de bani. Recomandat celor care vor să economisească pentru a-și îndeplini o dorință sau a realiza ceva la care muncește de mult!

5. Alb, gri, argintiu sau auriu.

Acestea sunt culorile metalelor care vă ajută să vă mențineți bogăția stabilă și permanentă. Atrag bogăția și ajută la înmulțirea ușoară a banilor. De obicei persoanele care au astfel de portofele sunt foarte selecte și își aleg cu grijă unde își cheltuie banii!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!